Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
✯ PotterLand ✯
For us, Magic will never truly end...
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
Δεν έχω δει πολλά θρίλερ. Το rec, το saw τον εξορκιστή και το van helsing (αν θεωρείται θρίλερ). Το rec είναι ένα από αυτά που μας αιφνιδιάζουν και τα παίζουμε.
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Τρι Νοε 30, 2010 10:06 am
το the ring (νομίζω στα ελληνικά λέγεται σήμα κινδύνου?) ,το είχα δεί στην tv ,με έκανε να τρομάξω με τον τρόπο που περπατούσε η κοπέλα .
επίσης το saw 1,2 μέχρι εκεί άντεξα να δώ ,αν και είναι αρκετά πρωτότυπο για θρίλερ τουλάχιστον .
Σπόιλερ:
ειδικά εκεί που η κοπέλα που επέζησε έγινε η ίδια δολοφόνος .
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Posts : 43 Join Date : 03/01/2011 Age : 29 Place : Ηogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο καστανιάς, 25 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Μονόκερου, πολύ καλό για καθημερινά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Δευ Ιαν 03, 2011 8:35 am
το the last exorcism! αυτο ειναι για γερα νευρα
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Δευ Ιαν 03, 2011 9:49 am
Embereth έγραψε:
Paranormal Activity!
Και το 1 και το 2!!!
Hermione Granger Χρυσούχος
Posts : 943 Join Date : 14/10/2010 Age : 34 Place : The Burrow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Ξύλο κερασιάς,λαβή από λουστραρισμένο ξύλο της Ιτιάς που Δέρνει, 24 εκ., με πυρήνα από κομματάκια οπλής Κένταυρου τυλιγμένα με μία τρίχα ουράς Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις, αμυντικά και προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Τρι Ιαν 04, 2011 11:32 am
Μμ εχω τομαξει με τον Σχιζοφρενη Δολοφονο με το πριονι και τον Εξορκιστη
salazar basilisk Δευτεροετής
Posts : 57 Join Date : 11/01/2011 Age : 27 Place : Γκοντρικς Χολου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 31 εκ.,μαυρο μαονι,με πυρινα απο χορδη καρδιας δρακου και με 3 σταγονες δηλητηριο φιδιου.Ιδανικό για κατάρες και επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Τρι Ιαν 11, 2011 10:28 am
στο saw εγω τα εκανα πανω μ.....οχι πλακα κανω αφου δεν ηταν τρομακτικο απλα αηδιαστικο
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Πεμ Ιαν 13, 2011 9:56 am
κλεφτης ψυχων..παιδια..
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Κυρ Ιαν 16, 2011 6:47 am
Ginny_ Weasley έγραψε:
Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες
Συμφωνώ! Και το ορφανό (αν και δεν ήταν πολύ τρομακτικό είναι πολύ ωραία ταινία!)
Ange Ushiromiya Τριτοετής
Posts : 104 Join Date : 18/01/2011 Age : 29 Place : Over the Hills and Far Away
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 24 εκ, ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτι από κόκκαλο θέστραλ και τρεις σταγόνες δηλητήριο ακρομαντούλας, ιδανικό για κατάρες και μεταμορφώσεις. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Τρι Ιαν 18, 2011 8:22 am
Οχό...Έχω δει πολλά. Αγαπημένα: *Όλα τα Saw. *Bram Stoker's Dracula. *Dawn of the Dead. *Silent Hill.
Δεν μου 'ρχονται άλλες τώρα. Αγαπώ τα θρίλερ.
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Σαβ Ιαν 22, 2011 4:22 am
Το Paranormal Activity πρέπει να είναι τέλειο.Έχω δει πολλά θρίλερ,όμως δεν θυμάμαι πώς τα λένε.Το μόνο που θυμάμαι πώς το λένε είναι ο Εξορκιστής κι είχα τρομάξει πάρα πολύ.Γι'αυτό και μου άρεσε.
Α,θυμήθηκα και το "Βλέπω τον θάνατό σου",αλλά δεν ξέρω ποιο από τα 4 ήταν.Ήταν αυτό με τον δαίμονα του αεροπλάνου κι η μαμά μου είχε φρικάρει και από τότε άρχισε να φοβάται τα αεροπλάνα.Εγώ όμως δεν φοβήθηκα καθόλου.Και το είχαμε δει στην ΤV πριν από 2-3 χρόνια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Albus Dumbledore στις Κυρ Ιαν 23, 2011 2:21 am, 1 φορά
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Κυρ Ιαν 23, 2011 12:33 am
ειχα τρυπωσει σχεδον λαθραια στο σινεμα.δεν αννοω οτι δεν πληρωσα αλλα η ταινια ηταν για 13+ κι εγω ημουν τοτε μολις 6,5. το μονο που μου απεφερε εκεινο το θριλερ ηταν κατι καταβρεγμενα παντελονια...η ταινια ο θεος να την κανει λεγονταν νεκρικη σιγη
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Τρι Ιαν 25, 2011 7:10 am
Σιωπη των αμνων. Βασικα δεν τρομαξα αλλα αηδιασα
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Παρ Ιαν 28, 2011 6:30 am
προφητεια
Albus Dumbledore Χρυσούχος
παλιοτερα ειχα δει μια -δεν θυμαμαι τον τιτλο της- στην οποια υπηρχε ενα ζευγαρι που χωρισε...στην ιστορια υπηρχε μια πετρα μαυρη,που οποιος την εσφιγγε πεθαινε ή μεταλασσοταν -δεν θυμαμαι- και την ερευνουσαν στο μικροσκοπιο.το τι ειδαν μεσα...στο τελος,ο αντρας της πρωταγωνιστριας κατεβηκε με ενα ufo στη γη και εβγαλε την μασκα του και αποκαλυφθηκε πως ηταν εξωγηινος.την ειχα δει δυο φορες,ομως τωρα δεν την πολυθυμαμαι.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Ε, σαν τα παλια θριλερ δεν εχει. Εμενα μου αρεσουν οι παλιοτερες παραγωγες με την κλασικη συνταγη του θριλερ
ναι .τωρα τελευταια τα θριλερ εγιναν σαν κωμωδιες..
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Πεμ Φεβ 03, 2011 3:37 am
Ναι. Και ειναι πολυ ψυχολογικα χωρις τοσο πολυ σωματικο τρομο
Θέμα: Απ: Ταινίες τρόμου.... Πεμ Φεβ 03, 2011 5:02 am
δεν ξεω.ισως..αλλα τωρα τελευταια εχουν αλλαξει οι ρολοι.. εννοω κωμωδιες-θριλερ
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Συμφωνώ! Και το ορφανό (αν και δεν ήταν πολύ τρομακτικό είναι πολύ ωραία ταινία!)
Και εγω! Τρομακτικη η ταινια και αντε να ξανακοιμηθεις μετα! Dream Και το κραυγες αγωνιας ειναι πολυ ωραιο. Το κρυφτο με τη Ντακοτα Φανιγκ μικρη ειναι απλα τελειο - αυτο το κοριτσακι ειναι τρομακτικο!