| Φωνές!!! :P :P | |
|
+12Mia Melanie Hawkins Camille Belcourt anton xert Bellatrix Lestrange Electra Black Scabior The Snatcher Beedle The Bard Helga Hufflepuff Elf in the forest Vicky_Diggory Perenelle Flamel Gellert Grindelwald 16 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Φωνές!!! :P :P Τρι Νοε 23, 2010 7:17 am | |
| Λοιπόν εδώ ας περιγράφουμε τις στιγμές κλήσεων που ακούμε τα μέλη... Ας σχολιάσουμε τη φωνή του και τι συζητήσατε! Πάμε λοιπόν!!!!!!! | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τρι Νοε 23, 2010 12:27 pm | |
| εχω ακουσει τη φωνη της γυναικας σου^^^^ Τι γλυκια φωνουλα!!!! Σκετη τρεεεεελα!!!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Πεμ Νοε 25, 2010 6:54 am | |
| Εγω έχω ακούσει τις φωνές δυο μελών...άλλα δεν τους ξέρεται γιατί δεν πολυ-μπαίνουν... Της Xristina Potter και του Angelakos007 Για τους άλλους δεν ξέρω! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Πεμ Νοε 25, 2010 8:26 am | |
| εγω απο κανενα! αλλα να μου πεις δεν εχω κινητο | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Πεμ Νοε 25, 2010 12:31 pm | |
| Και εγώ,από κανένα...
(Ακόμα...) | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τρι Ιαν 18, 2011 4:38 am | |
| Του Remous Lupin είναι λιγο βαρια και νομίζω ότι έχει ένα πολύξερο ύφος. Και γιατι όχι, αφού είναι πάντοτε ενημερωμενος και γνωστης. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Κυρ Ιαν 23, 2011 12:05 pm | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Δευ Ιαν 24, 2011 1:24 pm | |
| Του Βικτορα^ ειναι καπως μεσα απ τα δοντια του | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τρι Ιαν 25, 2011 10:37 am | |
| Του Ignatius Prewett...μιλάει κάπως γρήγορα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Παρ Ιαν 28, 2011 6:26 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 3:18 am | |
| - Electra Black έγραψε:
- Του Ignatius Prewett...μιλάει κάπως γρήγορα
Μήπως είναι πολυλογάς;; Εγώ έχω μιλήσει με την πρώην μου δλδ την Μπέλατριξ και μου φάνηκε πολύ γλυκιά και όριμη... Ακόμη έχω μιλήσει με την Dark Princess, Andromeda Black, Sirius_Black. Υπέροχες φωνές έχουν όλοι! | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 3:24 am | |
| Συμφωνώ για τη Μπέλατριξ! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 4:59 am | |
| Ναι και εγω για την Ελπιδα.
Πανο, πού με καταλαβες? | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 6:05 am | |
| Εγώ πάλι έχω μιλήσει με την Ολυμπίααααα!! Είναι...είναι γλυκιά αλλά και λίγο βαριά παρ'όλα αυτά ο ρυθμός της φωνής της είναι χαρωπός!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 7:25 am | |
| Beedle the Bard, περιμένω τον αριθμό σου με π.μ. για να το διαπιτώσω κι εγώ, οκ; | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 8:15 am | |
| Πάνο ωραία φωνή, κανονική με το που την ακούς καταλαβαίνεις ότι μιλάς σε έφηβο, και παιχνιδιάρα. Από τις καλύτερες δηλαδή | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Σαβ Μαρ 05, 2011 8:37 am | |
| H Βάσω έχει μία χαρούμενη και γλυκιά φωνή! Πολύ ωραία, χωρίς να διαστάζει να πει τπτ! Τελεια φωνή! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Δευ Μαρ 07, 2011 2:43 am | |
| - Gellert Grindelwald έγραψε:
- Beedle the Bard, περιμένω τον αριθμό σου με π.μ. για να το διαπιτώσω κι εγώ, οκ;
Δεν παιζει. Στο τηλεφωνο ακουγομαι....αστα | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τρι Μαρ 29, 2011 8:17 am | |
| Λοιπόν λοιπόν! Η Βάσωωω...έχει μια απλά υπέροχη φωνή!!! Πολύ ζεστή και φιλική που σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα μιλώντας μαζί της!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τρι Μαρ 29, 2011 8:42 am | |
| Λοιπόν λοιπόν λοιπόν!!! Η φωνή της από πάνω μου είναι πρώτα από όλα γλυκιά, σταθερή, καθαρή και δυναμική Με λίγα λόγια σε κάνει να μην θέλεις να κλείσεις το τηλέφωνοοοο! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τρι Μαρ 29, 2011 9:19 am | |
| χμμμ!!! εγώ γλυκιά ο Χρηστός και η Παναγιά!!!!
έχω ακούσει του Πάνου που είναι σκέτη αφασία και γλυκιά! της Μαρίνας που μου άρεσε πολύ! του Σαράντη που δείχνει τον δυναμισμό του, της Φοίβης που είναι μαγική και της Λίας που είναι πολύ μπεμπέ!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τετ Μαρ 30, 2011 5:04 am | |
| ^Εμ, τι δειχνει η φωνη μου....?
Της Μαρινας ειναι απαλη και δυναμικη | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τετ Μαρ 30, 2011 5:19 am | |
| Τόσο δυναμική είναι ρε παιδιά η φωνή μου; | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τετ Μαρ 30, 2011 7:40 am | |
| της Μαρίνας σου φανερώνει μια κατασταλαγμένη κοπέλα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Φωνές!!! :P :P Τετ Μαρ 30, 2011 10:33 am | |
| ^^Ναι, ειναι. Εχει εναν τονο που απαγορευει την αμφισβίτηση | |
|
| |
| Φωνές!!! :P :P | |
|