| Take off your...avatar :Ρ | |
|
+33Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Marianna Diggory Josh Farro Hermione Jean Granger Fleur Delacοur Mia Melanie Hawkins Maria Lovegood Camille Belcourt Λιλιθ-Ισις Ronerm anton xert cuthalion Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Gellert Grindelwald Andromeda Black nektarios8 panos theo Godric Gryffindor Βασουλα Μαγισσουλα Salazar Slytherin Beedle The Bard Remus Lupin Bellatrix Lestrange Dark Princess Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Perenelle Flamel 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 12:13 pm | |
| | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 12:14 pm | |
| πολυ ωραια ειναι τωρα ειμαστε 2 που εχουμε τις φατσες μας στο αβαταρ!!!! | |
|
| |
Andromeda Black Εκτοετής
Posts : 293 Join Date : 04/01/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστά, απο ξύλο τριανταφυλλιάς, με πυρήνα απο τρίχα μονόκερου. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 12:25 pm | |
| Δεν είμαι εγώ στο άβαταρ μου.. | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 12:33 pm | |
| για την dark princess το ειπα αλλα και εσυ εισαι πολυ ωραια φτου φτου | |
|
| |
Andromeda Black Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστά, απο ξύλο τριανταφυλλιάς, με πυρήνα απο τρίχα μονόκερου. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 12:37 pm | |
| A ναι, btw πολύ ωραίες κορίτσια | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 1:00 pm | |
| | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Andromeda Black Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Φεβ 27, 2011 1:23 pm | |
| Σε ευχαριστωωω...!!! Και συ είσαι πολύ όμορφη, φοβερή φώτο!!! | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Σαβ Μαρ 05, 2011 5:32 am | |
| είστε και οι δύο κουκλιτσες | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Σαβ Μαρ 05, 2011 5:34 am | |
| Άντε Ανδρέα, βάλε κι εσύ καμία | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Σαβ Μαρ 05, 2011 6:21 am | |
| Ευχαριστω! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| |
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Σαβ Μαρ 05, 2011 7:16 am | |
| συμφωνω με τον ανδρεα πως ειστε και οι δυο κουκλιτσες.θελετε να σας ανεβασω φωτο ντυμενος με την στολη με την οποια θα βγω στο καρναβαλι;αν ναι,απο τη σημερινη παρελαση ή απο την αυριανη που θα ειναι και ημερα βγαλμενη; | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Σαβ Μαρ 05, 2011 7:16 am | |
| Βάλε όποια θες εσύ! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 11:49 am | |
| Άντε βάλτε ένας από τους δύο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:02 pm | |
| για να λες μετα τι μαναρος είμαι αυτός αλλά μου αρεσει απο τη μεση απο τη μεση και κατβ(βλ.η πολη του spam σελ,15); | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:03 pm | |
| - Με μέτρο οι ντομάτες παιδιά:
Ορίστε μία φωτογραφία και των δύο μας πριν από 2 χρόνια βέβαια.Στα αριστερά βλέπετε τον Ανδρέα να φοράει μια γαλάζια μπλούζα και στα δεξιά εμένα να φοράω μία άσπρη μπλούζα... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:17 pm | |
| Χαχαχαχχαχχαχαχχαχ! Έχω πεθάνει!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:18 pm | |
| εγώ είμαι ο κουκλος αριστερα μην μπερδευτούμε ετσι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:19 pm | |
| ποιος ειναι ο κουκλος ειπες;;;
και γιατι γελας μιχαλη; | |
|
| |
| |
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:22 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:23 pm | |
| σοτρυ για το σπαμ αλλά είδες με τι μπομπιρες παλευες να κατανικήσεις τα σπαμ τους | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:24 pm | |
| γιατι αυτο που εκανες οσο ησουν επιμελητης τι ακριβως ηταν;
τεσπα,γιατι πεθανες δεν καταλαβα.με τον ανδρεα,ετσι;γελασες που ΕΓΩ τον εχω φιλο.το ξερω πως εχω φωτογενεια και ειμαι κουκλος και μπροστα μου ο ανδρικος δεν πιανει μια,αλλα δεν ειναι αυτος λογος να τον στεναχωρεις... | |
|
| |
| Take off your...avatar :Ρ | |
|