| Take off your...avatar :Ρ | |
|
+33Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Marianna Diggory Josh Farro Hermione Jean Granger Fleur Delacοur Mia Melanie Hawkins Maria Lovegood Camille Belcourt Λιλιθ-Ισις Ronerm anton xert cuthalion Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Gellert Grindelwald Andromeda Black nektarios8 panos theo Godric Gryffindor Βασουλα Μαγισσουλα Salazar Slytherin Beedle The Bard Remus Lupin Bellatrix Lestrange Dark Princess Electra Black happy poster Scabior The Snatcher Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Perenelle Flamel 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 1:39 pm | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 1:42 pm | |
| Αχ ναι βάλε! Και μετά θα βάλω και εγώ! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 1:44 pm | |
| Βαλε ρε ραφαηλ να δουμε και τον μαναρο απο δω | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 1:59 pm | |
| - Η τάξη μου πέρσι,μόνο που φαινόμαστε μόνο εγώ κι ο Ανδρέας,γιατί τους θόλωσα τους άλλους:
- Εγώ και η μητέρα μου μόλις προχθές (Σάββατο):
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Antioch Peverell στις Δευ Μαρ 07, 2011 2:21 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Κυρ Μαρ 06, 2011 2:03 pm | |
| γαματος ειμαι στην πρωτη μπραβο μου | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 1:13 am | |
| ^Τελικά, κανείς σας δεν έχει προβάδισμα... Έρχεστε Χ... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 1:34 am | |
| για βαλε εσυ φωτο μαναρε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 1:46 am | |
| - Εγώ και δύο κοπέλες που δεν θα ξεχάσω ποτε.!:
Πως σου φάνηκε; Από τετραήμερη.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 1:57 am | |
| δεν είναι δικαιο εγω εχω κατι φοτογραφίες του ραφαηλ που είναι σαν πατημένη πατσαβούρα αλλά δεν τις ανεβαζω αυτός ανεβ'αζει μονο τις φοτό που είμαι χαλια για να παρει το προβαδισμα μιχαλη τι μαναρος είσαι εσύ΄;αλλά μου αρεσεις απο τη μεση και κατω - Σπόιλερ:
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 2:00 am | |
| Αν είχα κοιμηθεί τουλάχιστον 2 ώρες εκείνες τις τέσσερις ημέρες... Θα σου άρεσα ολόκληρος... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 2:03 am | |
| και τι έκανες αυτες τις τεσσερις ημερες η μου ξαναδινεις το προβαδισμα ή μου αρεσεις μονο απο τον αστραγαλο και κατω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 2:23 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 2:31 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 2:35 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 2:41 am | |
| ποιον μπιφ εγώ ειμαι αυτός | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 3:44 am | |
| Τελικα εσεις οι δυο εχετε πολύ πλακα.....
Πού ήμουν εγω δυο μερες τωρα που συνεβαιναν αυτα τα κοσμοιστορικα ποστς?
Λοιπον....ακουστε και την δικη μου γνωμη. Ραφαηλ, γυρνα στη Ολγα μπας και γινει τιποτα γιατι ο Ανδρεας ειναι δυνατοτερος αντιπαλος. Τον Μιχαλη μην το βλεπετε ετσι που ειναι σαν φοιτητης και προτεργατης στις πορειες. Οσο και αν δεν φαινεται παει 3η Γυμνασιου.
Επισης, Ραφαηλ, στο fb βαζουμε και καμια καινουργια φωτο, οχι μονο τις αρχαιες.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 4:07 am | |
| ^σε ευχαριστώ σαραντη για την υποστηριξή σου γιατι κοντευα να πιστεψω πως οτως ο ραφαηλ έχει περισσοτερες ελπιδές | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 7:47 am | |
| ^και ποτε ακουσες τα λεγομενα του μιχαλη και τα πιστεψες,για να το κανεις τωρα; ευχαριστω σαραντη για τα τοοοοοοσο καλα σου λογια,αλλα αν δεις την ολγα θα μου πεις να παω σε κανενα μπου...λο γιατι αυτες δεν εχουυν προτιμησεις!!! παντως απο εσενα περισσοτερες ελπιδες εχω κ' με τις 2 σαραντη...και φυσικα εσυ μαλλον θα επισκεπτεσαι πιο συχνα το ακριβως απο πανω μαγαζι... - Σπόιλερ:
αστειευομαι για το μαγαζι...για τις κοπελιες ομως μιλαω πολυ σοβαρα...
μιχαλη εξακολουθω να πιστευω πως πρεπει να εισαι μεγαααλος μαναρος απο τη μεση και κατω! Edited by Antioch Peverell:Απαγορεύονται τα ποστς με περισσότερα από πέντε (5) emoticons.Σε παρακαλώ πολύ να μην ξαναγίνει γιατί θα τιμωρηθείς αυστηρά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Antioch Peverell στις Τρι Μαρ 08, 2011 4:52 am, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 12:46 pm | |
| Εμ, Ραφαηλ, εγω δεν τρεχω πισω απο ανοριμα κοριτσακια χωρις ταπεραμεντο και προσωπικοτητα. Επιπλεον δεν ξερω αν θα πρεπει να γελασω με αυτα που λες ή να το παρω προσβλητικα, γιατι δεν το επιασα εντελως το σποιλερ. Συμφωνω ομως μαζι σου για το μαγαζακι, ετσι ειναι..αυτες δως τους αντρα και παρ τους την ψυχη. Και σίγουρα δεν θελω να ξεπεσω τοσο χαμηλα που να πρεπει, να νιωθω εξαρτημενος, να επισκεπτομαι το εν λογω μαγαζι. Τελος, Ραφαηλ, μηπως θα ηθελες να δοκιμασεις με τον Μιχαλη, γιατι με τις Πατρινιες δεν βλεπω να τα καταφερνεις πολυ καλα. Αντρεα, παρακαλω Α, και Ραφαηλ, δεν βαζουμε πανω απο 5 εμοτικονς | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Δευ Μαρ 07, 2011 12:50 pm | |
| Έλεος είστε!! Μήπως να σταματούσατε και οι 2 και να ανέβαζε κάποιος άλλος φωτογραφία; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Μαρ 08, 2011 4:43 am | |
| οκ ας ανεβασει καποιος αλλος τωρα - Σπόιλερ:
σαραντη φυσικα και το εκανα για πλακα το ποστ...απλως επειδη προσεξα πως μας εχεις παρει λιγο στο ψιλο μετα απο το μπαν που φαγαμε,ειπα κι εγω να σου γραψω κατι για να σε φερω στα ισια σου...και τι εννοεις να δοκιμασω με τον μιχαλη;;πηγαινε στην πολη του σπαμ σελ. 15 και θα καταλαβεις οτι τον δουλευω με αυτα που του λεω.και γιατι το κανω αυτο.τελος,χωρις ταπεραμεντο και πριοσωπικοτητα ειναι τα "κοριτσακια" ή εγω;δν το επιασα...αυτα
| |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Μαρ 08, 2011 5:56 am | |
| χαχαχα παιδιά έλεος! Πρώτον nice photos Δεύτερον πότε έγιναν όλα αυτά τα ποστ και δεν τα πρόλαβα? Και τρίτον θέλετε να με ξανά δείτε (όχι πάλι ντομάτες πάμε σε μαρούλια εάν γίνεται ok? ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Μαρ 08, 2011 6:07 am | |
| θελουμε βασουλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Μαρ 08, 2011 6:56 am | |
| Θελουμε, θελουμε - Σπόιλερ:
Τα κοριτσακια ρε. Εσυ οχι μονο εχεις ταπεραμεντο, εσυ σκας γαιδαρο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Take off your...avatar :Ρ Τρι Μαρ 08, 2011 7:06 am | |
| για μένα μιλάς σαραντη; εαν μιλάς για εμένα καλύτερα να μην λυσουμε εδώ τις διαφορές μας γιατι θα ερθει ο μιχαλξς και θα κανει αυτα τα μονολεκτικα ποστ
-spam- | |
|
| |
| Take off your...avatar :Ρ | |
|