| Kommissar Rex | |
|
+5Bellatrix Lestrange Scabior The Snatcher Remus Lupin Perenelle Flamel Vicky_Diggory 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Kommissar Rex Κυρ Νοε 28, 2010 5:06 am | |
| Έργο του...1994! Το θυμάται κάνείς? Ποιές είναι οι εντπώσεις σας απο αυτό? | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Κυρ Νοε 28, 2010 11:43 am | |
| Εγωωωω!!!!! Καθε απογευμα το εβλεπα στο Αλτερ!!!! Τρελη μανια!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Κυρ Νοε 28, 2010 11:55 am | |
| Αχ! ο Ρεξ!!! Τέλειο , το θυμάμαι ακόμα... το έβλεπα με τον παππού μου!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Κυρ Νοε 28, 2010 12:02 pm | |
| αα χαχαχα και εγώ το έβλεπά απο μικρή!! (Τότε έπαιζε...στο άλτερ νομιζω) Και έχω και όλα τα επεισόδια απο ένα περιοδικό. Καλά ο Μπεκ και ο Ρεξ είχαν πολύ πλάκα (ειδικά με τα σάντουιτς!!!) | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Κυρ Ιαν 23, 2011 11:45 am | |
| ωραιο...πολυ καλο.παρα πολυ καλο.. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Τετ Ιουν 08, 2011 12:20 am | |
| χα0χ0αχ0αχ0α0 Ρέξ!!! ξεχνιέται? τέλειος σκύλος...χάρη σε αυτόν μου άρεσαν τα σκυλιά! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Τετ Ιουλ 27, 2011 7:20 am | |
| θέλω έναν από τα 5 μου. πολύ ωραία σειρά πάντως. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Δευ Αυγ 01, 2011 8:46 am | |
| Το έβλεπα πολύ στο δημοτικό! Ήταν από τα αγαπημένα μου! Πρώτα παιζόταν στο Σκάι, ε; Βασικά έβλεπα τους πρώτους κύκλους. Κρίμα που πέθανε ο Μόζερ! Ποια ήταν τα αγαπημένα σας επεισόδια; | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Τετ Οκτ 05, 2011 5:53 am | |
| εγώ πάλι θυμάμαι που το έβλεπα κάποτε στο άλτερ!!! εμένα μου αρέσει ένα επισόδιο που ένα καταστηματάρχης που πουλούσε πορσελάνινες κούκλες έφερνε γυναίκες στο πίσω μέρος του μαγαζιού του...αυτές ανυποψίαστες φορούσαν ένα παλιό συλλεκτικό φόρεμα κούκλας μετά τις έβαφε και στο τέλος τις σκώτονε _________ μια μισότρελη που παρίστανε την Σίση ________ και μια άλλη η οποία επειδή δεν μπορούσε να κάνει παιδί είχε κλέψει ένα από την νταντά του και έγινε χαμός ααυτά θυμάμαι αυτήν την στιγμή να πω την αλήθεια! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Κυρ Οκτ 09, 2011 3:30 am | |
| Εβλεπα καποια στιγμη παλιοτερα τις επαναληψεις...απ'ό,τι θυμαμαι ...καλο εργακι ηταν... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Kommissar Rex Κυρ Οκτ 13, 2013 3:48 am | |
| | |
|
| |
| Kommissar Rex | |
|