| Patty....... | |
|
+25Hermione Jean Granger Gellert Grindelwald marina forever Filius Flitwick Mia Melanie Hawkins Bellatrix Lestrange anton xert Ethan Wate Dark Princess Εmma1995Mia Amycus~Colin Creevey Emma Watson Fenrir Greyback Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Electra Black Beedle The Bard Εκάτη Marlene McKinnon Remus Lupin Lily Luna Potter Weasley Helga Hufflepuff Autumn Princess Perenelle Flamel Vicky_Diggory 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Κυρ Φεβ 06, 2011 9:25 am | |
| Εμένα προσωπικά καθόλου...με εκνευρίζουν :': | |
|
| |
Fenrir Greyback Δευτεροετής
Posts : 52 Join Date : 31/01/2011 Age : 113 Place : Σχολή Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Το Ραβδί του Πεπρωμένου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Patty....... Κυρ Φεβ 06, 2011 12:38 pm | |
| Έχω δει λίγα επεισόδια..Αξίζει να το βλέπεις για την Αντονέλλα! | |
|
| |
Emma Watson Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Patty....... Δευ Φεβ 21, 2011 12:13 pm | |
| Αχ..μ'αρέσει πάρα πολύ....για την ακρίβεια ο 2ος κύκλος θα είναι τέλειος! τον έχω δει..γενικά τα έχω δει όλα τα επεισόδεια. Στα ισπανικά βέβαια! είναι τέλεια! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Φεβ 22, 2011 4:58 am | |
| ^Ωχ, δηλαδη θα εχει και του χρονου Πατυ? | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Φεβ 22, 2011 5:26 am | |
| Μακάρι να μην τελειώσει ποτέ... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Φεβ 22, 2011 11:02 am | |
| | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Φεβ 22, 2011 11:13 am | |
| Φρίκαρε ο Σαράντης | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Patty....... Σαβ Μαρ 05, 2011 3:34 am | |
| εγώ απεχθάνομαι αυτην την σειρά και απορώ πολύ με την εππιτυχία της στην ελλάδα | |
|
| |
Εmma1995Mia Πρωτοετής
Posts : 42 Join Date : 06/03/2011 Age : 28 Place : Εκεί που κατοικούν τα ποιο όμορφα πλάσματα του κόσμου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Patty....... Σαβ Απρ 23, 2011 10:53 am | |
| παιδιά την λατρεύω. αλλά είναι να μην την λατρεύω. άμα σας πω πως έχω απο όλους του χαρακτήρες και κάτι θα με πιστέψετε. έχω το μαλί και το πρόσωπο της Αντονέλλας από το πρώτο κύκλο. το σώμα της Πάτυ. και κάποια χαρακτηριστηκα (εσωτερικά) απο τους υπόλοιπους. - Σπόιλερ:
μην γελάτε αλήθεια λέω
| |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Patty....... Σαβ Απρ 23, 2011 3:58 pm | |
| Προσωπικα (παντα) πιστευω πως υποβιβαζει την νοημοσηνη μας.... Μου φενεται λιγακι ανιαρο και βλακωδες να βλεπω δυο κοριτσια και τις παρεες τους να τσακονοντκαι και να τα φτιαχνουν με τον εναν και με τον αλλον.... Συγνωμη αλλα εχω και την δικη μου ζωη να ασχοληθω!! Συγνωμη αν προσβαλω καποιον...αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου!! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Patty....... Δευ Μάης 16, 2011 5:48 am | |
| Άλλη μια χαζοχαρούμενη μεξικάνικη σειρά!!! Μπλιαχ!! | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Μάης 17, 2011 12:50 pm | |
| Mόνο η αντοννέλα αξίζει | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Patty....... Τετ Ιουν 08, 2011 12:38 am | |
| πιο μεγάλη κοτσάνα δεν έχω ξαναδει!!! καταλάθος το πέτυχα όταν άλλαζα κανάλια και εντάξει ξεφτίλα | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Ιουλ 19, 2011 4:44 am | |
| Την απεχθάνομαι η καλή και καλοσυνάτη Πάττυ ο Ματίας ο πρίγκιπας του παραμιού.Βαρετό ,ανούσιο και επιφανιακό θα το χαρακτήριζα... | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Patty....... Σαβ Ιουλ 23, 2011 6:37 am | |
| Μακράν η πιο Apatty παιδική σειρά κατά τη δική μου γνώμη. | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Patty....... Παρ Ιουλ 29, 2011 5:16 am | |
| ειναι η πιο χαζη μεξικανικη σειρα!....εδω εχουν παθει κολλημα με την παττυ!. και εχουν βγαλει περιοδικα με παττυ,κουκλες με παττυ...και πολλα αλλα!..ελεος... | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Αυγ 30, 2011 4:11 am | |
| ^Πλάκα κάνεις; | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Αυγ 30, 2011 6:22 am | |
| Kαθόλου! Είχαν όλες από ένα αντικείμενο της Αντονέλα και τραγουδούσαν ΟΛΑ τα τραγούδια και ήξεραν το χορευτικό ΌΛΕΣ. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Αυγ 30, 2011 6:24 am | |
| Και στην δικιά μας τα μικρά! Μας αντιγράφεται! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Patty....... Τρι Αυγ 30, 2011 8:15 am | |
| Και στα δικά μας!Και όχι μόνο!Να τα χορευτικά και τα βιβλία και οι εγλυκλοπέδιες στην επιτυχία της άστα να πάνε! Το anton xert Τι μας λες καλέ;Μονο η Αντοννέλα;Μια ψωναρα και μισή είναι...! | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Σαβ Σεπ 03, 2011 7:30 am | |
| καλά είναι σαπουνόπερα για παιδιά,αν και την προτιμώ απ'τα τούρκικα. συνήθως τη βλέπω όταν είμαι πολύ κουρασμένη και δε θέλω να χρησιμοποιήσω άλλο το μυαλό μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Patty....... Σαβ Σεπ 03, 2011 7:42 am | |
| ^Εμλενα όταν προσπαθω να το δω ο εγκεφαλος μου και μην θέλω δουλευει!Σκεφτεται πόσο βλακεία είναι και πόσα χρήματα οικονομησαν όλοι απ'τη τη μ@λ@κ*@ | |
|
| |
ntinatze Πρωτοετής
| Θέμα: Απ: Patty....... Δευ Σεπ 05, 2011 3:20 am | |
| Ειδα κανα δυο επεισοδια... Βλακεια σκετη... | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Patty....... Πεμ Σεπ 29, 2011 9:41 am | |
| Γιατί να φας βρισίδι; Έλεος είναι η Πάττυ...Δεν είμαστε 8χρονα... | |
|
| |
| Patty....... | |
|