| Power Rangers | |
|
+12Mia Melanie Hawkins Maria Lovegood Ethan Wate Bellatrix Lestrange Electra Black Εκάτη Scabior The Snatcher Beedle The Bard Hermione Granger Marlene McKinnon Remus Lupin Vicky_Diggory 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Power Rangers Τρι Δεκ 07, 2010 10:59 am | |
| Σειρά που την έβαζε παλιότερα άλλα και τώρα στο Star Την βλέπετε? Εγώ παλιά (όταν την είχε πριν κάτι χρόνια) είχα κόλλημα δεν έχανα ούτε επεισόδιο! Τώρα μπορώ να πω ότι την βρίσκω....βαρετή? | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Power Rangers Παρ Δεκ 24, 2010 10:38 am | |
| Συμφωνώ απόλυτα... Κάποτε την έβρισκα απόλυτα διασκεδαστική... Αλλά πλέον δεν αντέχω να την δω... Αλλά είναι από τα κλασσικά παιδικά... | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Παρ Ιαν 07, 2011 11:18 am | |
| Την εβλεπα παλια! Νταξει τωρα οχι αλλα τοτε ηταν κολλημα! | |
|
| |
Hermione Granger Χρυσούχος
Posts : 943 Join Date : 14/10/2010 Age : 34 Place : The Burrow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Ξύλο κερασιάς,λαβή από λουστραρισμένο ξύλο της Ιτιάς που Δέρνει, 24 εκ., με πυρήνα από κομματάκια οπλής Κένταυρου τυλιγμένα με μία τρίχα ουράς Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις, αμυντικά και προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Κυρ Ιαν 16, 2011 5:13 am | |
| Την βαριεμαι παρα πλ!! Αλλα μικρη ηταν κανονας το Σαβ/κο!!
ΡΟζ Ranger!!! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Δευ Ιαν 17, 2011 1:54 pm | |
| νταξει....δηλαδή τι να πω... Εντελώς φέιλ, κατα τη γνωμη μου. Από ποτε μου δεν μου άρεσε αυτη η σειρα και ακόμα και τώρα αλλάζω καναλι. Είναι εντελως ψέυτικο. Φοράνε στολη γίγαντα,ξοτικου, μαγισσας δε ξερω γω τι και παρηστανουν τους ηθοποιους. Είναι και ένας τραυλός εκε περα...μου σπαει τα νευρα. Ακόμα και η μεταγλωτισσση είναι λάθος τοποθετημενη, ακούγετε πολλή ψεύτικη | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Power Rangers Δευ Ιαν 31, 2011 5:10 am | |
| μπορει σαραντη αλλα μικρος την εβλεπες αλλιως ..θυμασαι? ηταν πολυ καλυτερη ..ολα αυτα τα θεαματικα..δηλ οι βουτιες απο τα βουνα κτλ. τα εβρισκες διασκεδαστικα τοτε.. | |
|
| |
Εκάτη Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 23 εκ., κοκκινόξυλο, ευλύγιστο, με πυρήνα από λέπια Γοργονάνθρωπου, ιδανικό για αμυντικά ξόρκια και μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Δευ Ιαν 31, 2011 5:50 am | |
| σωστά,αλλιώς τα βλέπουμε τώρα και αλλιώς τότε και όχι μόνο για τους power ranger ,αλλά και για άλλα παιδικά που τα έβλεπα τότε και μου έκαναν εντύπωση ,τώρα μου φαίνονται κάπως .Μάλλον παραμεγάλωσα ! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Power Rangers Δευ Ιαν 31, 2011 12:46 pm | |
| ωραια τα λες ..ειναι διαφορετικη η ζωη ενος μικρου παιδιου απο ενος μεγαλου.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Τρι Φεβ 01, 2011 11:35 am | |
| Nαι, εχετε απολυτο δικιο, μονο που οπως ειπα ΠΟΤΕ δεν μου αρεζαν οι Rangers. Ουτε οταν ημουν μικρος ουτε τωρα, ουτε ποτε. Απλα δεν μου αρεσει. Σωστα ειναι αυτα που λετε αλλα η καθε περιπτωση ειναι διαφορεττικη | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Τρι Φεβ 01, 2011 12:02 pm | |
| Εννοείται πως κι εγώ την έβλεπα κάποτε πωρωμένα...θα συμφωνήσω όμως ότι τώρα έχει γίνει κάπως βαρετή... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Power Rangers Τετ Ιουν 08, 2011 12:27 am | |
| χιχιχιχιχιχιχι ο μπαμπάς μου ακόμη είναι κολλημένος!! τις έχω δει άπειρες φορές!!! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Παρ Ιουν 24, 2011 12:02 am | |
| Εμένα μ' άρεζε ο κύκλος που ήταν τρεις και είχαν από ένα στοιχείο της φύσης, αλλά δε θυμάμαι πως λέγεται!! | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Σαβ Ιουλ 09, 2011 4:42 am | |
| Παλιά είχα τρελό κόλλημα. Και όταν λέω παλιά αναφέρομαι στην προπολεμική περίοδο, όταν ήμουν 4-5-6 Την έβλεπα φανατικά και με τρία αγόρια είχαμε γίνει η Πάουερ Ρέιντζερ του σχολείου/νηπειαγωγείου μας.(εγώ ήμουν πάντα ή ο πράσινος ή ο μπλε. ). Αλλά τώρα έχει γίνει αηδία, από κάτι λεπτά που είχα δει όταν έκανα ζάπινγκ. Αλλά ναι ήταν αγάπη κάποτε αυτή η σειρά. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Power Rangers Τρι Ιουλ 19, 2011 4:52 am | |
| Την έβλεπα .....εντάξει δεν με τρέλαινε | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Σαβ Ιουλ 23, 2011 6:31 am | |
| μέχρι και σεντόνια είχα. χαχαχαχα! τώρα βέβαια το βρίσκω τραγικό. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Τρι Ιουν 19, 2012 8:17 am | |
| Εγώ οκ την έβλεπε και μου άρεσε... Τώρα τη θεωρώ Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Η και φέιλ | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Power Rangers Κυρ Οκτ 13, 2013 3:24 am | |
| | |
|
| |
| Power Rangers | |
|