| Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! | |
|
+15Evilittled3vil HeRmIoNe 4EvEr Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Damon Salvador marina forever Amycus~Colin Creevey Emma Watson Ronerm Scabior The Snatcher Albus Dumbledore Beedle The Bard nektarios8 Vicky_Diggory 19 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Τετ Δεκ 08, 2010 5:26 am | |
| Ο καθηγητής μπαίνει μέσα στην τάξη και κάθεται, ανοίγει το βιβλίο του και αρχίζει να λέει το μάθημα κανα δυο άτομα προσέχουν...άλλοι κοιμούνται και άλλοι....παίρνουν το μολύβι τους και αρχίζουν να καλλιτεχνούν....!!!!!! Έτσι δεν είναι? Η κάνω λάθος? Βάλτε εδώ τις φώτο από τα αυτά που έχετε φτιάξει πάνω στα βιβλία η ακόμη πες τε ιδέες για το τι να ζωγραφίσουμε Μερικές από τις δικές μου είναι αυτές: - Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
| |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Δεκ 19, 2010 4:23 am | |
| Ο καθηγητής μπαίνει μέσα στην τάξη και κάθεται, ανοίγει το βιβλίο του και αρχίζει να λέει το μάθημα κανα δυο άτομα προσέχουν...άλλοι κοιμούνται και άλλοι....παίρνουν το μολύβι τους και αρχίζουν να καλλιτεχνούν....!!!!!! Έτσι δεν είναι? Η κάνω λάθος?
Βάλτε εδώ τις φώτο από τα αυτά που έχετε φτιάξει πάνω στα βιβλία η ακόμη πες τε ιδέες για το τι να ζωγραφίσουμε Μερικές από τις δικές μου είναι αυτές:
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Τρι Ιαν 18, 2011 2:41 am | |
| Ααααα, πρεπει οπωσδηποτε να ποστραω εδω αυτα που εχω κανει στην φετινη ιστορια μου. Ενα πραγματικο αφιερωμα στα ξορκια του ΗP. Επίσης μου αρεσει να ζωγραφιζω τον καθηγητη την ωρα που παραδιδει απο την εδρα. Και μπορω να πω ότι τον πετυχαίνω αρκετα | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Ιαν 23, 2011 2:58 am | |
| Εγώ κάνω καλλιτεχνίες στα βιβλία! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Ιαν 23, 2011 11:10 am | |
| ζωγραφιζω σε καθε βιβλιο ..δεν με νοιαζει.. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Ιαν 23, 2011 11:22 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Παρ Ιαν 28, 2011 6:57 am | |
| | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Σαβ Φεβ 12, 2011 3:27 am | |
| Και εμένα μου αρέσει να ζωγραφίζω!!!
Όμως όχι πολύ συχνά. Συνήθως προσέχω!! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Φεβ 13, 2011 4:43 am | |
| Εγω δεν μπορω να συγκρατηθω. Μετα το πρωτο 10 λεπτο που λεμε την μεταφραση και τις ασκησεις, το χερι μου κλααατς, βγαζει κατω απο το θρανιο το πρόχειρο και χρουτς χρουτς αρχιζω και δεν συμμαζεύεται | |
|
| |
Emma Watson Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Δευ Φεβ 21, 2011 11:47 am | |
| Δεν υπάρχει βιβλίο που να μην έχει πάνω του διάφορες καλλιτεχνίες μου! Πήγαινα ζωγραφική ξέρετε, και για να μην ξεχάσω όσα έμαθα, είπα να κάνω που κ που (δλδ κάθε μέρα) κανένα φρεσκάρισμα! χαχαχα! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Τρι Φεβ 22, 2011 5:38 am | |
| χαχαχαχα ναι έτσι μπράβο! Εγώ τώρα τελευταία έχω βάλει στο μάτι και το θρανίο μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Τρι Φεβ 22, 2011 11:25 am | |
| Εγω σημερα εκανα τον Μπιντλ τον Βαρδο. Ειναι ωραιο σχεδιο αλλα δεν θυμιζει καλο και αγαθο μαγο... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Τρι Φεβ 22, 2011 11:29 am | |
| photo να το δούμε! εγώ έγραψα Vampire στο θρανίο αλλά δεν το έβγαλα ακόμη φοτό
| |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Μαρ 06, 2011 10:58 am | |
| βιολογία και γλωσσα είναι τα βιβλία με τις περισσοτερες καλλιτεχνιές μου αναζητήστε σε γκαλερί | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Σαβ Ιουλ 23, 2011 8:23 am | |
| πωπω ειδικα το τελευταιο μηνα ειχα παρει περιπου 7 POSCA και ζωγραφιζα στα μαθηματικα και στα αρχαια ολο το βιβλιο...την ιστορια και την γεωγραφια δεν την εχω αγγιξει καθολου!ααα και τα θρησκευτικα τα εχω κανει....το εχω βαψει χρυσο! | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Κυρ Ιουλ 24, 2011 12:26 am | |
| συνηθως ζωγραφιζω εκτος αμα ειναι καμια καλη καθηγητρια και κανουμε χαβαλε με την παρεα | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Παρ Σεπ 02, 2011 5:53 pm | |
| Συνήθως προτιμώ να μουτζουρώνω τετράδια είχα κάνει στα ιταλικά για την Μπεφάνα κ είπα να ζωγραφίσω όπως στο δημοτικό - Σπόιλερ:
[img] [/URL][/img]
- Σπόιλερ:
[img] [/img]
από γόμα κάρβουνου,την ώρα της χημείας θαρρώ - Σπόιλερ:
[img] [/img]
- Σπόιλερ:
[img] [/img][/img]
αυτό είναι μία απ'τις διάσημες μονοκοντυλιές μου,που βγήκε καταλάθος.κυκλοφορεί και σε μενταγιόν πλέον - Σπόιλερ:
[img] [/img]
| |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Σαβ Ιαν 07, 2012 5:03 am | |
| εγω τα βιβλια μου τα χω κανει καλοκαιρινα.... | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Πεμ Φεβ 02, 2012 6:19 am | |
| εγώ βασικά ζωγραφίζω στο τετράδιο των μαθηματικών όταν παραδίδει! να μια από τις δημιουργίες μου! | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Δευ Φεβ 20, 2012 11:49 am | |
| Εχει κανεις ιδεα τι ειναι να σου δινουν οι αλλοι τα τετραδια τους στο μαθημα να τα ζωγραφισεις ??? Το καλυτερο πραγμ ατην ωρα της ιστοριας...! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Πεμ Μάης 31, 2012 11:05 am | |
| ααα εγώ πάντα είχα τα πιο καθαρά βιβλία! δεν ξέρω δεν τα ζωγραφίζω , | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Πεμ Μάης 31, 2012 11:11 am | |
| Τα βιβλία μου είναι περιβόητα σε όλο το δημοτικό.Ειδικά στη γεωγραφία και στα μαθηματικά έχω κάνει ζωγραφιές σελίδων.Μου αρέσει να ζωγραφίζω αυτά που σκέφτομαι στα μαθήματα..Δυστυχως δεν εχω φωτο | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Τετ Ιουν 20, 2012 11:04 pm | |
| Κάθε μέρα κι από 1234567890!!!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Δευ Σεπ 30, 2013 12:17 pm | |
| | |
|
| |
Jessie.Green Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: English Oak and Unicorn, Fourteen and a Half inches Surprisingly Swishy Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! Παρ Οκτ 03, 2014 8:23 am | |
| oυ, χουυυυυυυ! Γεματα τα βιβλια. Ιδιος του δημοτικου, σελιδα δεν ειχα αφησει! | |
|
| |
| Καλλιτεχνίες...στα βιβλία! | |
|