| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|
+33Eva-Maria Watson Snape Salazar Slytherin Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Josh Farro VampireArwen Elf in the forest Mia Melanie Hawkins Marlene McKinnon Ronerm Electra Black Camille Belcourt Bellatrix Lestrange Βασουλα Μαγισσουλα Mrs.Black Maria Lovegood Ethan Wate You-Know-Who 2411 cuthalion lefteris_98k Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Autumn Princess Scabior The Snatcher nektarios8 Fenrir Greyback Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin Perenelle Flamel Gellert Grindelwald Godric Gryffindor 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Δεκ 31, 2011 4:15 am | |
| Τελικά εμένα ρε παλικάρια θα μου απαντήσει κανένας αν θέλετε να ξαναμπώ στο τημ; Ή τσάμπα κοιτάω το τοπικ σαράντα φορές τη μέρα;
Τουλάχισον ας στείλει κάποιος πμ, ή στο μσν, ή στο σκάιπ. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Δεκ 31, 2011 6:46 am | |
| Εγώ συμφωνώ..μπορείς να στείλεις πμ στον πάνο.. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Ιαν 01, 2012 6:17 am | |
| Μιχάλη μου όπως σου είπα και τον Σεπτέμβρη, η πύλη του Υπουργείου Μαγείας θα είναι πάντα ανοιχτές για εσένα. Θα σου στείλω πμ. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Ιαν 01, 2012 2:50 pm | |
| Πρόταση: χώστε τον ως επιμελητή να ξεκουμπιστώ εγώ. btw: Welcome back Μιχάλης! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Ιαν 01, 2012 3:13 pm | |
| ΥΥ
Συμφωνώ και εγώ. Να γίνω επιμελητής! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιαν 02, 2012 1:43 am | |
| Και να μου αφαιρεθεί και το δικαίωμα πρόσβαση στο κοιτώνα παρακαλώ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιαν 02, 2012 1:45 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιαν 04, 2012 1:20 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την martha_loves_Ron στις Τετ Φεβ 29, 2012 4:56 am, 1 φορά | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τετ Ιαν 04, 2012 8:50 am | |
| μολις καταταχθηκα στο ραβενκλοου και ειδα οτι dυστυχως αυτη η ιδεα υπαρχει ηδη...θα σκεφτω μια αλλη τοτε! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Ιαν 05, 2012 11:13 am | |
| Θέλω να το πω καιρό, αλλά κρατιέμαι. Ε, θα το πω. Είναι εύκολο να καταρηθούν οι διαγωνισμοί: High Sorcery κι ο Μαραθώνιος; Είναι μια στάχτη στα μάτια των μελών για να μη το παρομοιάζουν με το άλλο φόρουμ (δε λέω όνομα μη κάνω διαφήμηση). Είναι σαν μια αποτυχημένη μίμηση. Εγώ προσωπικά, θέλω να μπαίνω σε ένα φόρουμ και να βλέπω νέες, προτότυπες ιδέες. Που να μη τις έχω ξαναδεί και να ενθουσιαστώ. Συγγνώμη αν ήταν επιθετικό το ποστ μου, αλλά παργματικά ήθελα να το πω. | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Πεμ Ιαν 05, 2012 1:08 pm | |
| O Mαραθωνιος της Potterland ή αλλιως του Hogwarts Academy οπως λεγοταν δημιουργηθηκε απο τον Godric Gryffindor και δεν θα καταργηθει ποτε. Δε νομιζω να θεωρειται αντιγραφη ενας διαγωνισμος. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιαν 06, 2012 11:07 am | |
| Ώπα, γουέιτ. Το High Sorcery με ποιον διαγωνισμό μοιάζει; Επειδή έχει αυτή τη μορφή τώρα; Για αυτό φταίει καθαρά ο Πάνος και ο Snape, που τον διατηρούν έτσι., Η αρχική ιδέα είναι τελείως διαφορετική. Θα την βρεις, αν ψάξεις λίγο πιο πίσω σε αυτό το τόπικ. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιαν 06, 2012 11:09 am | |
| Ναι το ξέρω. Γι' αυτό το λόγο έκανα αυτό το ποστ, γιατί και οι δυο διαγωνισμοί μοιάζουν υπερβολικά. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιαν 06, 2012 11:13 am | |
| Μπα, εμένα δε μου μοιάζουν και τόσο. Ειδικά το χάι σόρσερι. Ειδικά αυτό.
Και για να δούμε πιο βαθυά στο θέμα. Δεν είναι επιτέλους καιρός να σταματήσουν αυτές οι συγκρίσεις; Δεν καταλαβαίνω καν το λόγο. | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Ιαν 06, 2012 12:46 pm | |
| Το High Sorcery άλλαξε μορφή μόνο για δύο μήνες! Αυτό έγινε γιατί δεν υπήρχε χρόνος για τις δοκιμασίες!
ΔΕΝ σημαίνει ότι θα παραμείνει έτσι!
Θα γίνει όπως ήταν παλιότερα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Ιαν 08, 2012 7:19 am | |
| Όπως είπε ο Snape, γινόντουσαν καθημερινά αλλαγές, το τημ δεν είχε χρόνο και δεν είχαμε νεα μέλη. Για αυτό το κόψαμε για λίγο. Θα επανέλθει. | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Μαρ 16, 2012 10:31 am | |
| Προτείνω οι άντμινς να έχουν ξεχωριστό χρώμα απ' τους μοντς γιατί τα μέλη μπερδεύονται... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Παρ Μαρ 16, 2012 1:02 pm | |
| Αυτό το θέμα είναι κάτι που το έχουμε συζητήσει πολλές φορές και δυστηχώς ή ευτυχώς η απόφαση είναι η ίδια. Δεν είμαστε πολύ ενεργό φόρου, κακά τα ψέματα και το να υπάρχει μίξη χρωμάτων θα είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλά μέλη (και μέλη του τημ λάικ μι) που συμφωνούν μαζί σου, αλλά εφ όσον η πλειοψηφία λέει να κρατηθεί το ίδιο χρώμα, αυτό θα γίνει. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 17, 2012 6:37 am | |
| Και γω συμφωνώ με εσας!(+1 ψήφος ) | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 17, 2012 6:42 am | |
| Πιστεύω πως δεν έχει τόση σημασία για το αν έχουμε πολλά ενεργά μέλη ή όχι αλλά όντως γίνονται μπερδέματα. Να ας πούμε για να δω την ειδικότητά σου πρέπει ή να πάω στο προφίλ σού ή να κοιτάξω κάποιο ποστ σου για να δω το ρανκ που έχεις. Είναι λάθος που η πλειοψηφία λέει να μην αλλάξουν τα χρώματα ανάμεσα σε μοντς και άντιμνς... | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 17, 2012 9:37 am | |
| Σου ξαναλέω πως αυτή η συζήτηση έχει γίνει αρκετές φορές! Δυστηχώς δε μπορεί να γίνει κάτι σύντομα. | |
|
| |
Nicolas Flamel Δευτεροετής
Posts : 54 Join Date : 07/07/2012 Age : 27 Place : Wonderland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιουλ 16, 2012 2:51 am | |
| Υπαρχει περιπτωση καποια στιγμη να ανοιξουν σχολες Μπομπ και Νταρμ ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιουλ 16, 2012 3:24 am | |
| | |
|
| |
Snape Head of the General Department
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία! Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιουλ 16, 2012 9:12 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Ιουλ 16, 2012 9:25 am | |
| Γιουυυυπιιιι Τα μέλη που είναι ήδη μέλη, θα πρέπει να ξαναστείλουν το τεστ; | |
|
| |
| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|