| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|
+33Eva-Maria Watson Snape Salazar Slytherin Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Josh Farro VampireArwen Elf in the forest Mia Melanie Hawkins Marlene McKinnon Ronerm Electra Black Camille Belcourt Bellatrix Lestrange Βασουλα Μαγισσουλα Mrs.Black Maria Lovegood Ethan Wate You-Know-Who 2411 cuthalion lefteris_98k Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Autumn Princess Scabior The Snatcher nektarios8 Fenrir Greyback Beedle The Bard Helga Hufflepuff Remus Lupin Perenelle Flamel Gellert Grindelwald Godric Gryffindor 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 05, 2011 3:24 pm | |
| οκ,εγω απλα εκανα μια προταση δεν σας αναγκασα να την εφαρμοσετε!αλιμονο.αυτο μας ελειπε μετα απο ολα οσα εχω κανει να σας επιβαλλω κιολας κατι!θες να φτιαξω ενα μπαννερ για το φορουμ;δοκιμαστικα...επειδη χρειαζεται μια ανανεωση.αν θες μπορεις να μου πεις περιπου το background πώς θες να ειναι; | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 05, 2011 3:29 pm | |
| Ναι καλό θα ήταν να κάνεις και εσύ κάποια δοκιμή για νέες εικόνες του φόρουμ, για να δούμε αν μπορεί να υπάρξει μεταξύ μας μια συνεργασία Προσπάθησε να κάνεις ένα μπάνερ και μία κεντρική.. Το μπάνερ να μοιάζει με την εικόνα που έφτιαξε ο Πάνος, αλλά όχι ίδια.. Την κεντρική καν' την όπως θες... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 05, 2011 3:32 pm | |
| κεντρικη θα φτιαξω.απλως μπερδευτηκα.αυριο ομως ή την δευτερα.τωρα νυσταζω.το μηνυμα "Where the magic begins" θες να το αφησω ή να το αλλαξω;φυσικα θα το κανω να αναβοσβηνει οπως τωρα. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 05, 2011 3:34 pm | |
| Δε χρειάζεται να υπάρχει καποιο τέτοιο μήνυμα... Αρκεί η εικόνα να έχει κάποιο στοιχείο ανιμέισον. Και την εικόνα κάν' την όποτε μπορείς, δεν βιαζόμαστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 05, 2011 3:37 pm | |
| οκ τοτε.απλως επειδη εχω trial photoshop φοβαμαι μην περασει ο 1 μηνας.αρα οσο πιο γρηγορα γινεται θα τη φτιαξω.μεχρι το αλλα σ/κ το πολυ θα την εχετε τη νεα εικονα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Σαβ Μαρ 05, 2011 3:40 pm | |
| | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 1:17 am | |
| εχω βαλει προτάσεις και στο search for the perfect ideas αλλα θα κάνω μια καινουργια προταση εδώ
Αμα βάζαμε ρανκ κατασστηματάρχης στην διαγώνιο αλεα και στη διαγώνιο αλεα να βάζαμε τα καταστήματα των καταστηματαρχών Ας Π ΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ .... εγω θα βάλω καποια προιοντα στο μαγαζι μου και ανάλογα μα την απύχηση και την επιτυχία της επιχειρισής μου θα κερδίζω και γαλέρες!
Σχετικα με τα καταστήματα της διαγωνίου αλέα που προτεινα πιο πάανω μπορούμε κάθε μαγαζι που δεν θα έχει κόσμο να τον κλείνει το υπουργείο λόγω κακής διαχείρισης του μέλους.. έτσι θα βρεθούν στην διαγώνιο Αλέα μόνο τα πολυβουα και επιτυχημένα μαγαζια Α,και κάτι άλλο:για να μην γεμίσουμε με καταστηματάρχες τον πρώτο καιρό να κάνουμε κλήρωση και να ανοίγουν δυο καταστήματα καθε μήνα και ο καταστηματάρχης που έχασε να περιμένεει την επομενη φορα που θα κληρωθεί ενώ ο νικητής να παίρνει ολες τις γαλέρες (τιμη βεβαια αυτού που πουλαει) πχ Καταστημα Beedle the Bard Lullabies στο πρωτο ποστ λεω εγω τα προιοντα μου πχ το νανουρισμα της βροχής γαλε΄ρες=15 και θέλει ξέρω εγω ο ... να το αγοράσει έαν μαζεψω τους περισσότερους πελάτες και νικήσω τον μήνα η Μυρτώ πρεπει να μου δώσει τις γαλέρες και αποκτα το νανουρισμα της βροχής εγώ παίρνω τις γαλέρες και τον αλλο μήνα κληρώνονται δυο άλλοι καταστηματάρχες οι οποίοι θα δωσουν το δικο τους αγώνα αυτην την προταση την εχω κάνει και στο άλλο φορουμ αλλά δεν την δεχθηκαν εγώ ομως εξακολουθώ να πιστεύω πως έχει προοπτική η προταση που έκανα εκεί
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 1:46 am | |
| Κοίτα, η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να υλοποιηθεί εδώ. Όμως αν υλοποιηθεί, θα γίνει πιο μετά,διότι θα πρέπει να προηγηθεί μία διαδικασια που ακόμα δεν είναι έτοιμη. Οπότε μην περιμένεις άμεση απάντηση. Αλλά θα το συζητήσουμε! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 2:16 am | |
| Ειναι λιγο υπερβολικο να κερδιζουμε γαλερες απο την διαγωνιο αλεα, γιατι οι γακερες ειναι δυσκολο να αποκτηθιυν και τις παιρνουμε απο τους διαγωνισμους μας. Ομως οντως η διαγωνιος αλεα θελει ανανεωση με περισσοτερα μαγαζια και περισσοτερους πελατες | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 2:41 am | |
| - ~Nathaniel the Erised.7~ έγραψε:
- εχω βαλει προτάσεις και στο search for the perfect ideas αλλα θα κάνω μια καινουργια προταση εδώ
Αμα βάζαμε ρανκ κατασστηματάρχης στην διαγώνιο αλεα και στη διαγώνιο αλεα να βάζαμε τα καταστήματα των καταστηματαρχών Ας Π ΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ .... εγω θα βάλω καποια προιοντα στο μαγαζι μου και ανάλογα μα την απύχηση και την επιτυχία της επιχειρισής μου θα κερδίζω και γαλέρες!
Σχετικα με τα καταστήματα της διαγωνίου αλέα που προτεινα πιο πάανω μπορούμε κάθε μαγαζι που δεν θα έχει κόσμο να τον κλείνει το υπουργείο λόγω κακής διαχείρισης του μέλους.. έτσι θα βρεθούν στην διαγώνιο Αλέα μόνο τα πολυβουα και επιτυχημένα μαγαζια Α,και κάτι άλλο:για να μην γεμίσουμε με καταστηματάρχες τον πρώτο καιρό να κάνουμε κλήρωση και να ανοίγουν δυο καταστήματα καθε μήνα και ο καταστηματάρχης που έχασε να περιμένεει την επομενη φορα που θα κληρωθεί ενώ ο νικητής να παίρνει ολες τις γαλέρες (τιμη βεβαια αυτού που πουλαει) πχ Καταστημα Beedle the Bard Lullabies στο πρωτο ποστ λεω εγω τα προιοντα μου πχ το νανουρισμα της βροχής γαλε΄ρες=15 και θέλει ξέρω εγω ο ... να το αγοράσει έαν μαζεψω τους περισσότερους πελάτες και νικήσω τον μήνα η Μυρτώ πρεπει να μου δώσει τις γαλέρες και αποκτα το νανουρισμα της βροχής εγώ παίρνω τις γαλέρες και τον αλλο μήνα κληρώνονται δυο άλλοι καταστηματάρχες οι οποίοι θα δωσουν το δικο τους αγώνα αυτην την προταση την εχω κάνει και στο άλλο φορουμ αλλά δεν την δεχθηκαν εγώ ομως εξακολουθώ να πιστεύω πως έχει προοπτική η προταση που έκανα εκεί
Αυτη η προταση αποριπτεται για 2 λογους ο πρωτος και κυριωτερος γιατι εχει γινει τετοια προταση σε αλλο φορουμ και ο δευτερος γιατι η διαγωνιος αλεα ασε λιγο καιρο θα αναπτυχθει και θα προστεθουν νεα μαγαζια.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 3:05 am | |
| μα και στο άλλο φορουμ εγώ την εχω κανει δεν αλλου μελους και μαλιστα απορριφθηκε αμεσως | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 3:07 am | |
| αυτο που κανεις ομως δεν ειναι σωστο..
Τελος το σπαμ | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 9:05 am | |
| - Scabior The Snatcher έγραψε:
- προτεινω να δημιουργησουμε την εφημεριδα μας ..τον σοφιστη..
επισης θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα θελατε να φτιαξουμε ενα θεσμο που μοιαζει με διαγωβισμο..το Μεσα Απο Την Καταπακτη..για περισσοτερες πληροφοριες θα μιληαουμε παρακατω...
θα μπορουσαμε ν δημιουργησουμε την ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΙΑ οπου θα μπαινουν τιμημενα μελη για την προσφορα τους στο φορουμ... Kαλες ιδέες. Τελικα υπάρχουν πολλά σχέδια που αν πραγματοπιηθούν θα ανέβουμε πολυ. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Κυρ Μαρ 06, 2011 12:19 pm | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Scabior The Snatcher έγραψε:
- προτεινω να δημιουργησουμε την εφημεριδα μας ..τον σοφιστη..
επισης θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα θελατε να φτιαξουμε ενα θεσμο που μοιαζει με διαγωβισμο..το Μεσα Απο Την Καταπακτη..για περισσοτερες πληροφοριες θα μιληαουμε παρακατω...
θα μπορουσαμε ν δημιουργησουμε την ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΙΑ οπου θα μπαινουν τιμημενα μελη για την προσφορα τους στο φορουμ... Kαλες ιδέες.
Τελικα υπάρχουν πολλά σχέδια που αν πραγματοπιηθούν θα ανέβουμε πολυ. Η ιδεες θα συζητηθουν και θα εφαρμοστουν το συντομοτερο..καλο θα ειναι να μην κανεις ομως ποστ χωρις λογο.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 6:33 am | |
| προτεινω στην διαγωνιο αλέα επειδή είναι πολύ μικρούλα να κάνουμε και μια θ.ενετητα αδιεξοδο αλέα και εκεί να μιλάμε για shopping κλπ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 6:45 am | |
| Θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά να μιλάμε για σόππινκ;
^Άκυρο..! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 6:53 am | |
| μπορούμε να κανουμε μεγαλη λιμνη ή ητια που δερνει στο χαγκουαρτς οπου θα μπαινουν μονο καποια εκλεκτα μελη και θα σηχητουν για την προοδο του φόρουμ και για τις αποψεις που εχουν αναπτυξει για τα νεα μελη εαν σκοπευουν να κανουν καποιον αντμιν κουλουπου η απαγορευμένο δασος | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 7:05 am | |
| τεοια προταση εχει γινει και στο παρελθον με διαφορετικη ονομασια και ειναι περιττο να δημιουργηθει κατι τετοιο εφοσον ετοιμαζουμε κατι παρομοιο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 7:06 am | |
| Αυτά που θα συζητούν, είναι στις αρμοδιότητες του τημ. Και το τημ έχει ήδη δικό του χώρο να συζητά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 8:20 am | |
| μπορουμε αφου εχουμε ταγματα να ιεραρχήσουμε και τα μελη Head of Deatheaters Head of Dumbledore's Army και επισης να κάνουμε Δημογεροντία οπως στο ''αλλο'' φορουμ εχουν Order of Merlin 1st 2nd 3rd class να κανουνε Winzegamot 1st.2nd.3rd class οι οποιοι θα είναι υπαλληλλοι του τμηματος ε[ιβολής μαγικου΄νομου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 12:17 pm | |
| Η Δημογεροντεια εχει ιδη προταθει απο αλλο μελος και μαλλον θα εφαρμωστει αν κρινω απο το γεγονος οτι ανταμηφθηκε η ιδεα με 5 γαλερες | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 12:41 pm | |
| Ανδρέα και μόνο που αναφέρεις στην ιδέα σου και θεσμό άλλου φόρουμ, να ξέρεις πως δεν εφαρμόζεται τιποτα... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 1:22 pm | |
| μπορουμε στα επαγγελματα να βαλουμε και ΛΗΣΜΟΝΙΣΤΗΣ.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Δευ Μαρ 07, 2011 1:25 pm | |
| Το επάγγελμα αυτό υπάρχει με τον τίτλο του Μνημονιστή
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Προτάσεις για το φόρουμ Τρι Μαρ 08, 2011 7:38 am | |
| προτεινω στο υπουργείο να κανουμε φυλακη του αζκαμπαν ειτε στην περιγραφή θα λεμε φυλακή του αζκαΜΠΑΝ και θα το αντικαταστήσουμε με το τμημα της επιβολης μαγικου νομου που είναι απο αλλα φορουμ η οτι αλλο θελει το αηιογαπητο τημ του ποερλαντ εαν διακρινεται εναν τόνο ειρωνίας ειναι επειδή ξεερω πως θα απορριφθει η προταη μου και θα μεινω αφραγκος χωρις ουτε μια τοση δα γαλερίτσα αλλά πιστευω πως ειναι πολυ καλή ιδεα | |
|
| |
| Προτάσεις για το φόρουμ | |
|