| Three doors down | |
|
+7marina forever Remus Lupin Ethan Wate Marlene McKinnon Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Vicky_Diggory 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Three doors down Κυρ Ιαν 16, 2011 8:41 am | |
| Οι 3 Doors Down είναι ένα αμερικάνικο ροκ συγκρότημα, που δημιουργήθηκε το 1994 απο τους Brad Arnold (φωνητικά και ντραμς), Matt Roberts (κιθάρα) και Todd Harrell (μπάσο). Οι πωλήσεις του συγκροτήματος ανέρχονται σε πάνω από 15 εκατομμύρια άλμπουμ μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ The Better Life to 2000. Ακόμα, κάνουν πάνω απο 300 συναυλίες το χρόνο και έχουν συνεργαστεί με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Lynyrd Skynyrd, οι Staind, οι Nickelback, οι Alter Bridge, οι Breaking Benjamin, οι Seether, οι Shinedown και οι Daughtry. Επίσης θέλω να συμπληρώσω και δύο τραγούδια που δεν ανέφερε στην βικιπαίδια. Και το θεώρησα αναγκαίο να τα γράψω Το ένα είναι το Here Without you και το Cryptonite. Εσείς ξέρετε τα κλασσικά σχόλια κ.τ.λπ. | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Three doors down Κυρ Ιαν 23, 2011 11:28 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Three doors down Τετ Ιαν 26, 2011 8:15 am | |
| δεν μου αρεσουν ολα τα τραγουδια τους,ομως εχουν αρκετα καλα | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Three doors down Κυρ Φεβ 13, 2011 8:58 am | |
| Kαταπληκτικο συγκροτημα! Μου αρεσουν παρα πολυ! Νταξει το here without you απλα ρισπεκτ! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Three doors down Δευ Μάης 16, 2011 5:27 am | |
| Το Kryptonite είναι θεικό... Τέλος | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Three doors down Σαβ Μάης 21, 2011 2:56 pm | |
| Πόσες φορές έχω κλάψει με το Here without you παλιότερα...; Πολλοί καλοί! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Three doors down Σαβ Μάης 21, 2011 2:57 pm | |
| Μη μου πεις πως έχεις κλάψει για πρώην με αυτό το τραγούδι... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Three doors down Σαβ Μάης 21, 2011 3:01 pm | |
| όχι δεν σου το λέω, το είπες μόνος σου και ναι δεν έπρεπε βλακεία μου ήταν τώρα που το σκέφτομαι...! Αλλά δεν θα το αναλύσουμε εδώ! ακόμη ένα αγαπημένο είναι το kryptonite | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Three doors down Σαβ Ιουλ 23, 2011 7:57 am | |
| παντα ακουω το here without you...οι 3 doors down ειναι το αγαπημενο μου συγκροτημα! | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Three doors down Σαβ Σεπ 03, 2011 4:54 pm | |
| Δε μου αρέσουν όλα,αλλά με μερικά τρώω κόλλημα.Καλά ειδικά με το Here without you κλααααμα στο γυμνάσιο | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Three doors down Σαβ Σεπ 03, 2011 9:36 pm | |
| Πολύ μ'αρέσουν τα τραγούδια τους ειδικά το το here without - Σπόιλερ:
Τι λε ρε παιδιά σε όλους θα αρέσει το ιδιο τραγουδι?
| |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Three doors down Κυρ Σεπ 04, 2011 2:34 am | |
| το here without you αρέσει στο αγόρι μου...χαχα σε όλους τους ερωτευμένους.. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Three doors down Τετ Οκτ 05, 2011 6:31 am | |
| δεν έχεις και άδικο! Και εγώ τότε είχα φαει ΤΟ κόλλημα με αυτό!! | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| |
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Three doors down Παρ Ιουν 22, 2012 2:16 pm | |
| - Hermione Jean Granger έγραψε:
- Δε μου αρέσουν όλα,αλλά με μερικά τρώω κόλλημα.Καλά ειδικά με το Here without you κλααααμα στο γυμνάσιο
Εξάκλι. Βασικά εγώ μόνο αυτό το τραγούδι ξέρω και το έχω χορέψει άπειρες φορές στη κατασκήνωση. | |
|
| |
| Three doors down | |
|