✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Σέντρικ Ντίγκορι

Πήγαινε κάτω 
+26
ntan
steve1998
Mia Melanie Hawkins
rose weasley
Pesky_Pixie
marina forever
monicandler
Beedle The Bard
Scabior The Snatcher
Snape
nickpap
Black_Arrow
LiLyBlack
Αλαφροπάτητος
Βασουλα Μαγισσουλα
Helga Hufflepuff
Christine Tonks
Elf in the forest
Perenelle Flamel
Vicky_Diggory
Ηermione Granger
Milady D' Hiver
Luna-Lia Lovegood
Bellatrix Lestrange
Eλαφοκερατος
Rowena Ravenclaw
30 απαντήσεις
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Rowena Ravenclaw
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Rowena Ravenclaw

Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ράβενκλοου
Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια
Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤρι Ιουν 29, 2010 10:13 am

Απολαύστε!!!!!!!!!Kαι φυσικά σχολιάστε....

Σέντρικ Ντίγκορι Cedriccedricdiggory2695
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Eλαφοκερατος
Τριτοετής
Τριτοετής
Eλαφοκερατος

Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤετ Ιουν 30, 2010 6:09 am

ARKETA TRAGIKOS XARAKTHRAS THS SEIRAS... GIA H.P. MILAW PANTA
Αρκετά τραγικός χαρακτήρας της σειράς... Για Χ.Π. παντα.

Edit by Godric Gryffidor.Δεν χρησημοποιουμε σε απλα ποστ χρωματα κεφαλαια.
Και σε καμια περιπτωση Greeklish.
Bellatrix Lestrange
Θανατοφάγος
Θανατοφάγος
Bellatrix Lestrange

Place : Μέγαρο

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα.
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤετ Ιουν 30, 2010 6:13 am

εντάξη πολις πετάχτικε από το δέντρο είπα θεός!!!αλλά μετά έριξα ένα κλαμα.....άστα να πάνε!
https://potterland.forummotion.com/portal.htm
Luna-Lia Lovegood
Εκτοετής
Εκτοετής
Luna-Lia Lovegood

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα
Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤετ Ιουν 30, 2010 12:39 pm

Θ-Ε-Ο-Σ!!!
Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Σ!!!
Milady D' Hiver
Υποψήφιος Μαθητής
Υποψήφιος Μαθητής
Milady D' Hiver

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤετ Ιουν 30, 2010 11:14 pm

Σαν ηθοποιος γενικα:
Τι να λεμε τωρα? Κουκλος!!!!

Σαν ηθοποιος στον ρολο του Σεντρικ:
Νομιζω απεδωσε πολύ καλά τον ρολο του Σεντρικ. Του 'εδωσε' την τραγικοτητα και την ιδιαιτεροτητα του χαρακτηρα.

Σαν χαρακτηρας:
Εγω προσωπικα τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει (σκοπευω φυσικα να το κανω) οπότε βλέποντας την ταινια καταλαβα ότι η συγγραφεας ηθελε να περασει στους αναγνωστες της ότι η ζωη στο Χογκουαρτς δεν ειναι τοσο αλλοκοτη και παραξενη οπως η ζωη του Σεντρικ. Υπάρχουν και πιο φυσιολογικες καταστασεις.

Γενικα για μενα:
Ο ρόλος του Σεντρικ ήταν ο λόγος που ειδα τις ταινιες. Αν δηλαδη δεν επαιζε ο Ρομπ Παττινσον τον Σεντρικ δεν υπήρχε περιπτωση να δω καμία ταινια. Και γενικα μου αρεσε σαν χαρακτηρας. Ηταν καλουλης και κουκλακι ζωγραφιστο....
????????
Επισκέπτης

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΔευ Αυγ 09, 2010 1:57 am

Η αληθεια να λεγετε ετσι ...ειναι κουκλος...και ειναι και πολυ ταλαντουχος!!!Πιστεω πως οτι και να του πουν να πεξει θα το αποδωσει αψογα....Ειμαι φαν αλλα δεν κοβω και φλεβες!!!
Ηermione Granger
Πρωτοετής
Πρωτοετής
Ηermione Granger

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΣαβ Αυγ 21, 2010 3:15 am

Απέδωσε πολύ καλά τον ρόλο του Σέντρικ ο Πάτινσον, γιατί διέθετε τα εξωτερικά χαρακτηριστικά που χαρακτήριζαν τον Σέντρικ ''ομορφονιό''. Γενικά πιστεύω πως η τραγικότητα ήταν στο αποκορύφωμά της.

Σπόιλερ:
Vicky_Diggory
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Vicky_Diggory

Place : Gryffindor Common Room

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΠαρ Αυγ 27, 2010 1:48 am

Πολύ καλός ηθοποιός σε όποιον ρόλο και να παίξει και φυσικά κούκλος
Ναι είμαι και εγω fan φυσικά Σέντρικ Ντίγκορι 142566 Σέντρικ Ντίγκορι 142566 Σέντρικ Ντίγκορι 142566 Σέντρικ Ντίγκορι 142566 Σέντρικ Ντίγκορι 142566
Perenelle Flamel
Κυνηγός Βαμπίρ
Κυνηγός Βαμπίρ
Perenelle Flamel

Place : Οδός Υφαντουργού

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΣαβ Αυγ 28, 2010 6:26 am

Σαν ηθοποιος:Βρε ουστ!!!!!!
Σαν χαρακτηρας στη σειρα: Σέντρικ Ντίγκορι 142566 (να και ενας λογος που προτιμω τα βιβλια Σέντρικ Ντίγκορι 97354 )
Elf in the forest
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Elf in the forest

Place : παντου

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφ Χάφλπαφ
Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΔευ Αυγ 30, 2010 9:25 am

πολυ καλος!!!
http://crystaliz.createaforum.net/
????????
Επισκέπτης

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΔευ Αυγ 30, 2010 10:12 am

σαν ηθοποιος εκανε πολλυ καλα την δουλεια του η αληθεια να λεγετε...τον ρολο του Σεντρικ τον ενσαρκωσε υπεροχα.¨εγινα ενα με τον ρολο..οταν γυριζα την ταινια κοιμομουν και ξυπνουσα και ενιωθα ακριβως σαν τον Σεντρικ..εαν με φωναζε καποιος στο πλατο Ρομπερτ δεν θα γυρνουσα..Ο Ρομπ και ο Σεντρικ εχουνε παρα πολλα κοινα μεταξυ τους...ο ρολος του Σεντρικ ηταν οτι καλυτερο μου ειχε συμβει¨ειχε δηλωσει ο Παττινσον οταν πρωτοβγηκε η ταινια...οταν διαβασα στο βιβλιο το κομματι που πεθενε δεν μου εκανε και ιδιαιτερη εντυπωση..δεν το βρηκα και πολλυ τραγικο...αλλα οταν ειδα την ταινια το κλαμα που εριξα δεν λεγετε..ακομα και τωρα αν τυχει να δω την ταινια στην τηλεοραση στεναχωριεμε αφανταστα Σέντρικ Ντίγκορι 539992 απο την Μυρτια μεχρι και ο Βολντεμορτ παραδεχτηκε οτι ειναι ομορφοπαιδο... Σέντρικ Ντίγκορι 539992 lol!
Christine Tonks
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Christine Tonks

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Χάφλπαφλ
Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΚυρ Σεπ 12, 2010 3:15 am

Λοιπον εγω θα διαφονισω...
Δεν τον φανταζομουν ετσι τον Σεντρικ απο το βιβλιο. Νομιζω πως ο Πατινσον δεν ανταποκρηθηκε καλα στον ρολο του και μαλλον ο σκηνοθετης τον πηρε μονο και μονο επειδη ηταν "κουκλος" (εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει...)

Σαν χαρακτηρα τον λατρεψα αλλα μου την εσπασε στην ταινια ο ηθοποιος...

Σπόιλερ:
????????
Επισκέπτης

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΠεμ Σεπ 16, 2010 9:40 am

οχι ρε και εσυ τι βρισιδι να φας εξαλου την γνωμη μας λεμε και ολοι εχουν τη ελευθερια να εκφραστουν....
Helga Hufflepuff
Honored Wizard
Honored Wizard
Helga Hufflepuff

Place : Hogwarts-SaLoNikA

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΠεμ Σεπ 16, 2010 10:07 am

Έχεις απόλυτο δίκιο!!!
+1!!!
https://potterland.forummotion.com/forum.htm
Βασουλα Μαγισσουλα
Honored Wizard
Honored Wizard
Βασουλα Μαγισσουλα

Place : θεσσαλονικη

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΔευ Σεπ 20, 2010 5:27 am

μονο εμενα δεν μου αρεσει εμφανισιακα?ειναι ενα εμφανισιμο παλικαρι οσο για το εργο εκανε την δουλεια του.αρκετα καλα
Αλαφροπάτητος
Τριτοετής
Τριτοετής
Αλαφροπάτητος

Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας:
Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΠαρ Οκτ 22, 2010 6:44 am

Christine Tonks έγραψε:
Δεν τον φανταζομουν ετσι τον Σεντρικ απο το βιβλιο. Νομιζω πως ο Πατινσον δεν ανταποκρηθηκε καλα στον ρολο του και μαλλον ο σκηνοθετης τον πηρε μονο και μονο επειδη ηταν "κουκλος" (εμενα προσωπικα δεν μου αρεσει...)

Σπόιλερ:

μπραβο συμφωνω μαζι σου ηταν υπερβολικος σε ολα τωρα αν με ρωτατε εμενα προσωπικα ουτε σε στιλ εμφανιση δεν μου αρεσει και μιλαω παντοτε για μεσα στην ταινια γτ εκτος ειναι χειροτερα....αλλα αυτα σε αλλο τοπικ...
http://www.grepolis.gr
LiLyBlack
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
LiLyBlack

Place : Hogwarts :)

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας:
Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤρι Οκτ 26, 2010 10:56 pm

υπεροχος...κουκλος!!!!βεβαια ηταν κριμα που πεθανε! η σκηνη αυτη ηταν συγκινητικη!!!
Christine Tonks
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Christine Tonks

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες.

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤετ Οκτ 27, 2010 4:02 am

Αλαφροπάτητος έγραψε:
Christine Tonks έγραψε:

Σπόιλερ:

μπραβο συμφωνω μαζι σου ηταν υπερβολικος σε ολα τωρα αν με ρωτατε εμενα προσωπικα ουτε σε στιλ εμφανιση δεν μου αρεσει και μιλαω παντοτε για μεσα στην ταινια γτ εκτος ειναι χειροτερα....αλλα αυτα σε αλλο τοπικ...

Ωραια!!! Συμπαρασταση!!!!! Σέντρικ Ντίγκορι 539992
Black_Arrow
Πρωτοετής
Πρωτοετής
Black_Arrow

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας:
Ραβδί:

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΠεμ Οκτ 28, 2010 12:37 pm

καλος ηταν ο φρυδιας αλλα εως εκει μν το τραβηξουμε περετερω
nickpap
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
nickpap

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤρι Νοε 09, 2010 11:19 am

κρίμα που πέθανε ώμος... είναι καλώς ηθοποιός Σέντρικ Ντίγκορι 909685
Snape
Head of the General Department
Head of the General Department
Snape

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: 36 εκ., ξύλο από μαόνι, με πυρήνα από κομμάτια από δόντι Βασιλίσκου & τρεις σταγόνες από δηλητήριο Ακρομαντούλας, ιδανικό για Κατάρες & Υψηλή Μαγεία!

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΤρι Νοε 09, 2010 11:32 am

Καλός χαρακτήρας στο βιβλίο.
κρίμα που πέθανε έτσι.
Scabior The Snatcher
Εβδομοετής
Εβδομοετής
Scabior The Snatcher

Place : Godrics Hollow

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης...

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΔευ Ιαν 24, 2011 9:47 am

χαχαχαχα.καλος ειναι.
Beedle The Bard
Εκπαιδευτής Δράκων
Εκπαιδευτής Δράκων
Beedle The Bard

Place : Salonika

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΠεμ Φεβ 03, 2011 4:16 am

Πιο καλος ηταν σαν Σεντρικ παρα σαν Εντουαρτ (θα ξερασω)

Σαν χαρακτηρας ηταν συμπαθιτικος αν και καπως ανταγωνονιστικος. Θα ηθελαν να ηταν πιο καλες οι σχεσεις του με τον Χαρι. Πεθανε ομως αδικα. Εμ, και ο Χαρι φαγωθηκε να παρουν μαζι το κυπελλο.
monicandler
Τεταρτοετής
Τεταρτοετής
monicandler

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΚυρ Ιουλ 17, 2011 9:29 am

Νομίζω πως ήταν καλός στο ρόλο του Σέντρικ. (Και ωραίος.) Ήταν πολύ συγκινητική η σκηνή όταν γύρισαν πίσω και ο πατέρας του θρηνούσε. Σέντρικ Ντίγκορι 489596
marina forever
Εβδομοετής
Εβδομοετής
marina forever

Place : iraklio kritis

Ταυτότητα Μάγου
Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο

Σέντρικ Ντίγκορι Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Σέντρικ Ντίγκορι   Σέντρικ Ντίγκορι Icon_minitimeΣαβ Ιουλ 23, 2011 7:04 am

ειχα κλαψει πολυ οταν πεθανε ετσι ο σεντρικ...ή οταν ακουμπησε ο βολντερμορτ το ποδι στο κεφαλι του σεντρικ...μου ερχοταν να τον σκοτωσω τον βολντεμορτ!παντως ηταν καλος χαρακτηρας και δεν επρεπε να πεθανει! Σέντρικ Ντίγκορι 214975

Σέντρικ Ντίγκορι
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 2Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Harry Potter - Ταινίες, Βιβλία και Τελευταία Νέα! :: Οι Αγαπημένες μας ταινίες με τον Harry Potter :: Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο της Φωτιάς-
Μετάβαση σε: