| JB.............. | |
|
+15Hayley Williams Josh Farro Μαρίνα.Potter HeRmIoNe 4EvEr Martha_Loves_Ron marina forever anastasis14 Ethan Wate anton xert Electra Black Remus Lupin Beedle The Bard Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Vicky_Diggory 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: JB.............. Δευ Ιαν 17, 2011 12:21 pm | |
| Αυτό το topic υπάρχει και στο ενευκτήριο μας αλλά το έβαλα και εδώ για να μπορέσουν και περισσότερα μέλοι να μας πουν την άποψη τους! Ξέρετε τον Justin Bieber έτσι ε? Την άποψη σας για αυτόν τώρα! Θέλω να την μάθω! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: JB.............. Κυρ Ιαν 23, 2011 11:27 am | |
| καλος ειναι ginny.εσυ τι πιστευεις? | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Τετ Ιαν 26, 2011 8:17 am | |
| | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Σαβ Ιαν 29, 2011 7:58 am | |
| Εμένα μου αρέσει και τα τραγούδια του και ο ίδιος | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Σαβ Ιαν 29, 2011 8:02 am | |
| εγω εχω ακουσει πως ειναι παιδεραστης οποτε δεν τον παω με τπτ... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Σαβ Φεβ 05, 2011 1:13 pm | |
| Ααααα. Τον αντιπαθώ αλλα για να λέμε την αλήθεια έχει καλή φωνη και τα τραγούδια είναι εύηχα. Μου αρέσουν τα τραγούδια του. Και για να λέμε επίσης την αλήθεια νομίζω ότι τον αντιπαθώ επειδή τον ζηλεύω | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: JB.............. Δευ Μαρ 07, 2011 1:36 am | |
| Εύχομαι να με βρει μπροστά του...
Θα πληρώσε που τα έφτιαξε με την Σελίνα Γκόμεζ! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Δευ Μαρ 07, 2011 4:02 am | |
| ^ Καποιος βλεπει μαγους του Γουιμπερλι.... | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Τρι Μαρ 15, 2011 11:45 am | |
| Ίου, ίου, ίου και πάλι ίου! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: JB.............. Τετ Μαρ 16, 2011 4:30 am | |
| | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: JB.............. Κυρ Μάης 15, 2011 1:42 pm | |
| χαχαχαχααχχαχ έγω όταν τον είδα τον βλάκα στην αρχή νόμιζα ότι είναι parody απο ταινία
Εdit by Ginny_Weasley: Θυμήσου..όταν θέλεις να δείξεις κάπου την γνώμη σου μην ξεχνάς να πέρνεις μαζί σου και τους τρόπους σου... | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: JB.............. Δευ Ιουν 27, 2011 11:19 am | |
| - Remus Lupin έγραψε:
- Εύχομαι να με βρει μπροστά του...
Θα πληρώσε που τα έφτιαξε με την Σελίνα Γκόμεζ! Στην πυρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Σπόιλερ:
Και Σαράντη άμα θες να ξέρεις εγώ έχω όλα τα επεισόδεια όλων των κύκλων στο λάπτοπ!!! Edit: Και διαβάζεται Γουέβερλι!!! | |
|
| |
anastasis14 Τριτοετής
Posts : 131 Join Date : 14/01/2011 Age : 28 Place : θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: JB.............. Τρι Ιουλ 05, 2011 2:14 pm | |
| | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: JB.............. Σαβ Ιουλ 23, 2011 8:01 am | |
| το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τραγουδι του τζαστιν που μου αρεσει ειναι το never say never...παλια ημουν belieber, αλλα αλλαξα γνωμη...διοτι οπου και να πηγαινα ολο γι αυτον ελεγαν....μου ειχαν τυπαντισει το κεφαλι!...και εμφανισιακα ο τζαστιν ειναι χαλιας! | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: JB.............. Τρι Ιαν 17, 2012 6:46 am | |
| ναι...πειτε με ηλιθιαα αλλα εχω πραγματικα τεραστικο κολλημα μαζι του... οι περρισοτεροι δεν τον συμπαθουν ιδιατεραα αλλαα ρεε σεεις προσπαθησαα...δεν μπορω να ξεκολλησωω!! | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: JB.............. Τετ Φεβ 29, 2012 7:50 am | |
| bielieber ως το κοκαλο...! | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: JB.............. Τετ Φεβ 29, 2012 10:55 am | |
| - HeRmIoNe 4EvEr έγραψε:
- bielieber ως το κοκαλο...!
Αχχ Σαγαπαωω | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Πεμ Μαρ 01, 2012 4:42 am | |
| Είναι λατρεία.. <3 Μου την δίνουν φοβερά οι μ****ες που τον λένε φλόρο! Είναι θεός! Η σελίνα πάλι είναι αιώνια αγάπη! ΛΑΤΡΕΥΩ φωνή! Είναι και κουκλάρα! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Τετ Ιουν 13, 2012 4:40 pm | |
| Φλώρος; Λίγα είναι γι' αυτόν. Είναι αίσχος! Και όχι μόνο ως φάτσα που έχει μπέιμπι φέις και μοιάζει με δεκατριάχρονο, αλλά και ως συμπεριφορά. Το έχει καβαλήσει το καλάμι, ο μικρός. Που θα πει ότι είναι και ο Καρτ Κομπέιν της γενιάς του. | |
|
| |
Hayley Williams Πρωτοετής
Posts : 22 Join Date : 13/06/2012 Age : 30 Place : I'm just a stranger in a strange land..
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: JB.............. Τετ Ιουν 13, 2012 4:56 pm | |
| ^ΑΥΤΟ. Απλα αυτο. Νομιζω πως ο Γιωργος με καλυψε απολυτα. ΚBye.
Αααα.. και το JB αντιστοιχει σε ενα συγκροτημα. Δεν χρειαζεται να τα λεμε 100 φορες. -.- | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Πεμ Ιουν 14, 2012 4:32 am | |
| όοο μάι γκόντ Τι μπούρδες γράφω?? Οκ κάποτε (πρόσφατα) μου άρεσε ο φλουρούμπας επειδή είναι κουκλί αλλά οκ είναι γκέουλας (συγνώμη για την έκφραση)... Με λυπάμαι :Ρ | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: JB.............. Πεμ Ιουν 14, 2012 5:04 am | |
| Με κάλυψες ο Γιώργος και η Μαρίνα...Απλά αυτό | |
|
| |
Posts : 22 Join Date : 13/06/2012 Age : 30 Place : I'm just a stranger in a strange land..
| Θέμα: Απ: JB.............. Πεμ Ιουν 14, 2012 5:36 am | |
| Χαιρομαι που δεν ειμαι μονη μουσε αυτον τον πλανητη. | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: JB.............. Πεμ Ιουν 14, 2012 5:44 am | |
| Μου έχουν πει πολλές φορες οτι του μοιαζω και το κακο είναι πως βλέπω πως στο μαλλί υπήρχε μια ομοιότητα. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: JB.............. Πεμ Ιουν 14, 2012 5:47 am | |
| Εγω, αν ημουν αντρας και μου ελεγαν πωε εμοιαζα με αυτον, θα τους εκοβα τα κεφαλια -.- | |
|
| |
| JB.............. | |
|