| Τι εκφράζει το νικ σου; | |
|
+33Hermione J Granger Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger AvadaKedavra Penelope Clearwater monicandler Pesky_Pixie Filius Flitwick Perenelle Flamel Damon Salvador Mia Melanie Hawkins Λιλιθ-Ισις You-Know-Who 2411 Mrs.Black Ethan Wate anton xert Bellatrix Lestrange Albus P.W.B. Dumbledore Gellert Grindelwald Amycus~Colin Creevey saphira Marlene McKinnon Beedle The Bard Scabior The Snatcher Ronerm Helga Hufflepuff Hermione Granger Albus Dumbledore Vicky_Diggory Εκάτη Ange Ushiromiya Remus Lupin 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Σαβ Απρ 16, 2011 2:48 am | |
| την πολύ αγαπημένη Μπέλλα! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Κυρ Απρ 17, 2011 2:14 am | |
| Τον σεβαστο κα αξιοτιμο, σοφο βάρδο | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Πεμ Μάης 12, 2011 12:05 pm | |
| την πρωσοποποιηση του ανόθευτου αίματος | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Πεμ Μάης 19, 2011 1:21 am | |
| Ήθελα κάτι διακριτικό και όχι κανένα πομπώδες ή κανένα μεγαλόπρεπο... Και κάτι που να δήλωνε μαγεία.... Στην αρχή σκέφτηκα το Mysterious Wizard-Elf from Merlin's Forest, γιατί πάντα ήθελα να ήμουν μάγος και μάλιστα με τον ένα γονιό ξωτικό (όχι σαν τον Ντόμπι, σαν αυτά στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών που ζουν στα δάση) και το δάσος του Μέρλιν γιατί λένε ότι είναι από τα πιο μαγικά μέρη του κόσμου.... Αλλά μετά σκέφτηκα πως ήταν πολύ μεγάλο και κάπως έκανε μπαμ και τελικά κατέληξα στο Mysterious Wizard!!! Άσε που το έχω βάλει τώρα και σε όλα τα χαριποτερικά φόρουμ (και όχι μόνο, ειδικά αυτό το Mysterious έχει γίνει σήμα κατατεθέν μου) και δεν το αλλάζω μόνο και μόνο για να το θυμάμαι!!! | |
|
| |
Mrs.Black Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Δευ Μάης 23, 2011 2:32 am | |
| οτι μ αρεσει πολυ ο Σειριος σαν χαρακτηρας και γενικα τον θαυμαζω για αγαπη και την αφοσιωση στους φιλουσ του και για την εξυπναδα του... ειναι και γοητευτικος | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Παρ Μάης 27, 2011 1:34 am | |
| το You-know-who τον αγαπημενο σε ολους βολντι και το 2411 κατι σημαντικο για μενα.. | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Παρ Μάης 27, 2011 4:23 am | |
| | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Παρ Μάης 27, 2011 1:44 pm | |
| Τον θαυμασμό μου απέναντι στον μεγαλύτερο μάγο όλων των εποχών... | |
|
| |
Λιλιθ-Ισις Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από έλατο, 23 εκ., με πυρήνα από τρίχα βέλλας, ιδανικό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής:
| |
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Τρι Μάης 31, 2011 3:29 am | |
| Τίποτα το σπουδαίο είναι απλά το όνομα μου (μπροστά σε muggle λέω ότι αυτό είναι απλά ψευδώνυμο και χρησιμοποιώ άλλο) α και μπορεί εύκολα κανείς να καταλάβει την οικογένεια μου! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Δευ Ιουλ 11, 2011 11:34 am | |
| Είναι το όνμα μου! | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Τρι Ιουλ 26, 2011 5:40 am | |
| ειναι το ονομα ενος απο τους κυριους χαρακτηρες της σειρας Vampire's Dairy | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Κυρ Ιουλ 31, 2011 3:18 am | |
| Η μητερα του Severus. Δεν εχει φανει σχεδον καθολου στα βιβλια και πραγματικα θα ηθελα η rowling να ειχε δωσει πιο πολλες πληροφοριες γι'αυτη | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Κυρ Ιουλ 31, 2011 4:11 am | |
| | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Σαβ Αυγ 06, 2011 11:52 am | |
| Eμπνευσμένο από το παντελώς άχρηστο ξόρκι του φίλτατου Γκίλτνροι Λόκχαρτ, Peskipiksi Pesternomi, το οποίο με κάνει να σκάω στα γέλια κάθε φορά που το ακούω.
| |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Σαβ Αυγ 06, 2011 2:04 pm | |
| - Pesky_Pixie έγραψε:
- Eμπνευσμένο από το παντελώς άχρηστο ξόρκι του φίλτατου Γκίλτνροι Λόκχαρτ, Peskipiksi Pesternomi, το οποίο με κάνει να σκάω στα γέλια κάθε φορά που το ακούω.
Χαχα, τρομερό! Καλή επιλογή! Το δικό μου είναι συνδυασμός των ονομάτων του αγαπημένου μου ζευγαριού από τα Φιλαράκια, της Μόνικα και του Τσάντλερ. | |
|
| |
Penelope Clearwater Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Δευ Αυγ 08, 2011 2:42 am | |
| Τον αγαπημενο μου ηρωα απο την σειρα | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Τρι Αυγ 09, 2011 4:47 am | |
| | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Κυρ Αυγ 14, 2011 6:40 pm | |
| το όνομα μου είναι,όταν το φτιαχνα δεν σκέφτηκα να γράψω ψευδώνυμο και τώρα άλλαξα γνώμη | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Δευ Ιαν 23, 2012 11:37 am | |
| Το δικοο μου παλι ειναι εντελως ακυρο..το εβαλαα επειδη δεν μου ερχοταν και τιποτα καλυτεροο... επισης φανερωνειι και την απεραντη αγαπη μου για τον γλυκο, χαζουλι, κοκκινομαλη Ρον | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Τρι Ιαν 24, 2012 5:11 am | |
| το δικό μου είναι τελίως ηλεί9ιο! εκφράζει προφανώς οτί θα ήθελαα να παντρευτώ το Χάρι ;Ρ | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Τετ Μάης 02, 2012 4:18 am | |
| κατ' αρχήν έχει μέσα το όνομα μου! και πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει την ζωηράδα μου! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τι εκφράζει το νικ σου; Παρ Ιουν 08, 2012 4:48 am | |
| Το δικό μου βγήκε από την αντίστιχη ηρωίδα του ΧΠ η οποία είναι μία από τις αγαπημένες μου.Επίσης μου αρέσει αυτό το όνομα | |
|
| |
| Τι εκφράζει το νικ σου; | |
|