| Τα δικά μας τραγούδια... | |
|
+3Vicky_Diggory Remus Lupin Electra Black 7 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 2:57 am | |
| Εδώ μπορείτε να μοιράζεστε τραγούδια που έχετε γράψει εσείς οι ίδιοι και να λέτε τη γνώμη σας για τα τραγούδια των άλλων!!! Ξεκινάω!!!Έρχονται ώρες που φοβάμαι τα πάντα Και πιο πολύ απ’ όλα εσένα ν’ αγαπήσω Η μοναξιά είναι ατέλειωτη τα τελευταία βράδια Κι εγώ πάλι να προσπαθώ για να σε φέρω πίσω
Κι ας είσαι μακριά μου το ξέρω πως με σκέφτεσαι Το ξέρω πως κι εσύ πονάς κοντά μου όταν έρχεσαι Έξω κάνει κρύο κι εγώ είμαι πάλι μόνη Έλα πίσω καρδιά μου αυτή η αγάπη με πληγώνει
Έφυγες κι όλα ξαφνικά μοιάζουνε άδεια Και δε μπορώ πια να αισθανθώ τα τρυφερά σου χάδια Ο πόνος μέσα μου δυνάμωσε ψυχή μου Έλα για λίγο ν’ απαλύνεις την πληγή μου Αυτή που καίνε τα δάκρυα κάθε μέρα Όλα μου τα όνειρα χαθήκαν στον αέρα Ένα μόνο ελπίζω πως θα βρω Πως μία μέρα θα σε ξαναδώ
Κι ας είσαι μακριά μου το ξέρω πως με σκέφτεσαι Το ξέρω πως κι εσύ πονάς κοντά μου όταν έρχεσαι Έξω κάνει κρύο κι εγώ είμαι πάλι μόνη Έλα πίσω καρδιά μου αυτή η αγάπη με πληγώνειΠεριμένω γνώμες!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 3:06 am | |
| Πολύ ωραίο... αλλά μοιάζει λες και το έφτιαξε ο Φοίβος για τη Βανδή... | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 3:09 am | |
| Τι εννοείς; | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 3:15 am | |
| Είναι πολύ μπουζουκοτράγουδο... να το πω εις την λαικήν διάλεκτο... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 5:59 am | |
| Kαλό είναι | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 5:59 am | |
| Ευχαριστώ πολύ Βάσω μου! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 6:01 am | |
| τίποτα, γράψε και άλλα! Εγώ δεν έβαλα κάτι γιατί από αυτά είμαι εντελώς άκυρη! | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 6:03 am | |
| Τώρα γράφω άλλο ένα...μόλις το τελειώσω θα το βάλω κι αυτό... Έλα βρε...σιγά...λίγη φαντασία θέλει μόνο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 6:04 am | |
| αν ανεβάσουμε ρίμες, θα είμαστε οφ τόπικ; | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Σαβ Ιαν 22, 2011 6:05 am | |
| Όχι καθόλου... ακόμη και ποιήματα μπορείτε να βάλετε... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Κυρ Ιαν 23, 2011 11:25 am | |
| electra ειναι φοβερο κομματι. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Κυρ Ιαν 23, 2011 1:30 pm | |
| Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Δευ Ιουν 11, 2012 8:30 am | |
| Πάρα πολύ ωραίο Μαρίνα!Εγώ γράφω ένα αλλά ακόμα δνε το τελείωσα...Μόλις το τελειώσω θα το βάλω | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Δευ Ιουν 11, 2012 8:33 am | |
| ^Ευχαριστώ πολύ! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Πεμ Ιουν 21, 2012 10:06 pm | |
| ΟοΟοΟοΟοΟ πολύ nice!! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Παρ Ιουν 22, 2012 12:28 am | |
| Πολύ ωραίο | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Τα δικά μας τραγούδια... Παρ Ιουν 22, 2012 1:22 am | |
| Ευχαριστώ! | |
|
| |
| Τα δικά μας τραγούδια... | |
|