| Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; | |
|
+22HeRmIoNe 4EvEr Vicky12 Harry_Potter092000 Hermione J Granger Martha_Loves_Ron Pesky_Pixie Filius Flitwick ntan monicandler Bellatrix Lestrange Mia Melanie Hawkins Autumn Princess Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Sirius_Black Andromeda Black nektarios8 Scabior The Snatcher Beedle The Bard Vicky_Diggory Albus Dumbledore Remus Lupin 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Σαβ Ιαν 22, 2011 3:48 am | |
| Με ποιον ήρωα των βιβλίων πιστεύετε πως μοιάζετε όσον αφοράτη συμπεριφορά, τις αποφάσεις και τις επιλογές;
Εγώ ας πούμε, αν κάποιον χαρακτήρα η Ρόουλινγκ τον είχε επνευστεί από εμένα, τότε αυτός θα ήταν σίγουρα ο Γκέλερτ Γρίντελβαλντ... Μπορεί και λίγο ο Ρέμους Λούπιν... | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Σαβ Ιαν 22, 2011 2:26 pm | |
| Χάρι Πότερ.Μπορώ να θυσιαστώ για τους φίλους μου,μου αρέσει μεγαλύτερή μου και η ομορφότερη κοπέλα στο σχολείο(σαν την Τσο),εκφράζω τη δυσαρέσκειά μου στους καθηγητές και συγκεκριμένα σε μία καθηγήτρια(Χάρι-Άμπριτζ)κ.ά... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Σαβ Ιαν 22, 2011 2:49 pm | |
| μμμ με τον αδερφό μου τον Cedric, τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε, μας αρέσει να βοηθάμε τους άλλους και μας αρέσει επίσης να κάνουμε εργασίες (οποιαδήποτε και εάν είναι αυτή) Ίσως όμως και με την Ginevra λιγάκι | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιαν 23, 2011 4:45 am | |
| Με τον Σέντρικ ή τον Ερνι Μακ Μιλαν | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιαν 23, 2011 12:23 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιαν 23, 2011 3:16 pm | |
| και με τον ρον καπως,αν και περισσοτερο με τον χαρι | |
|
| |
nektarios8 Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 30 εκ., από ξύλο ελάτου για να είναι ευλύγιστο, πυρήνα με κομμάτια από νύχι Ιππόγρυπα και δόντι Βαμπίρ, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Δευ Ιαν 24, 2011 3:41 am | |
| εγώ μάλλον με τον χάρρι ή με τον σέντρικ | |
|
| |
Andromeda Black Εκτοετής
Posts : 293 Join Date : 04/01/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστά, απο ξύλο τριανταφυλλιάς, με πυρήνα απο τρίχα μονόκερου. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Φεβ 20, 2011 7:27 am | |
| Με την Τζίνι Ουέσλι πιστεύω. Είναι χαρακτηριστική Γκρίφιντορ, γλυκιά, δημοφιλής αλλά και πολύ γενναία. | |
|
| |
Sirius_Black Εκτοετής
Posts : 306 Join Date : 20/02/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Φεβ 20, 2011 7:29 am | |
| Με τον Ρεμους Λουπιν! Αυθεντικος Γκριφιντορ,οχι τοσο παρορμητικος,λειτουργει περισσοτερο με το μυαλο,αγαπαει τους φιλους του και θυσιαζετα για καποιον που αγαπαει.. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Δευ Μαρ 21, 2011 8:19 am | |
| Μοιάζω πάρα πολύ με τον Χάρι... | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Τετ Ιουν 08, 2011 9:59 am | |
| Καλα δεν εχω γραψει εδω? Τελος παντων θα πω με την Τονκς Αισιοδοξια, αθωοτητα, αδεξιοτητα και γενικα λιγακι οτι να ναι | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιουν 19, 2011 11:15 am | |
| Χμμ...Ισως με την Τζίνι...δεν είμαι σίγουρη...και λίγο με την Ερμιόνη. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιουλ 10, 2011 11:16 am | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Maria Sunfit στις Σαβ Μάης 12, 2012 11:16 pm, 1 φορά | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Τετ Ιουλ 20, 2011 2:07 am | |
| πιστεύω (και έτσι είναι) με την Μπέλατριξ! είμαι τόσο αναίσθητη ώρες ώρες και όταν μου βγαίνει η κακία μου άντε να την μαζέψεις... | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Τετ Ιουλ 20, 2011 6:04 am | |
| Θα έλεγα με την Μακγκόναγκαλ! Δηλαδή, αν ήμουν καθηγήτρια, θα ήμουν σαν κι αυτήν. Αυστηρή, αλλά δίκαιη. | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Παρ Ιουλ 22, 2011 6:08 am | |
| με την ερμιονη αν και δεν ειμαι κοριτσι | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Παρ Ιουλ 22, 2011 2:03 pm | |
| λίγο από χάρι λόγω του ότι βάζω πάνω από όλα τη φιλία και αρκετό από την ερμιόνη, γιατί έχω και εγώ κόλλημα με τη λογική. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Πεμ Ιουλ 28, 2011 9:28 am | |
| Με πολλούς !! Μάλλον μια ανάμειξη Ρον,Σείριου,Ντράκο και Λόυνα. Και ίσως μια στάλα Ερμιόνης. | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιαν 15, 2012 11:36 am | |
| Εγω πιστευω πως ο χαρακτηρας μου ειναι μια μιξη Λουνα και Τζινι...αποφασιστικη και γεννεα αλλα, χαμενη στον κοσμο της και ολιγον τι τρεληη... | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Κυρ Ιαν 15, 2012 1:38 pm | |
| Ερμιόνη σίιιιγουρα!!!!Με μια δόση από Λούνα ίσως... | |
|
| |
Harry_Potter092000 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Πεμ Ιαν 19, 2012 9:32 am | |
| | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Τετ Φεβ 22, 2012 12:56 pm | |
| τονκς με μια δωση απο ερμιονη | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Σαβ Φεβ 25, 2012 9:53 am | |
| μμμμμ δεν ξερω με την Λουνα μαλλον...! | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Τρι Μαρ 13, 2012 11:02 am | |
| ερμιονη και λιγο με τον σνειπ | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; Παρ Μάης 11, 2012 11:00 am | |
| | |
|
| |
| Με ποιον ήρωα μοιάζεται εσωτερικά; | |
|