| Θλιβερές ιστορίες αγάπης | |
|
+6Albus P.W.B. Dumbledore Electra Black Albus Dumbledore Beedle The Bard Scabior The Snatcher Bellatrix Lestrange 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Πεμ Ιουλ 01, 2010 5:36 am | |
| όλοι ξέρουμε ιστορίες αγάπης με άσχιμο τέλος!!! για γράψτε τις εδώ.... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Δευ Ιαν 24, 2011 1:12 pm | |
| για μια παρεξηγηση..χωρισμος και αντε γεια.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Δευ Ιαν 24, 2011 1:45 pm | |
| Το να μη σου λεει το γιατι δε θελει να ειστε μαζι ειναι οτι χειροτερο | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Τετ Ιαν 26, 2011 10:31 am | |
| | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Πεμ Ιαν 27, 2011 5:47 am | |
| Και δυστυχως το χω νιωσει στο πετσι μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Παρ Ιαν 28, 2011 6:42 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Σαβ Ιαν 29, 2011 9:55 am | |
| εγω ξερω το ramazana.ειναι μια ινδικη ιστορια που την κοπελα την απαγαγει ενας δρακος αν δεν κανω λαθος και ο αντρας συνεργαζεται με ενα πλασμα για να την παρει πισω,ομως η ιστορια εχει θλιβερο τελος... | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Πεμ Μαρ 10, 2011 7:06 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Το να μη σου λεει το γιατι δε θελει να ειστε μαζι ειναι οτι χειροτερο
Το να τα φτιάχνει με φίλη/φίλο σου είναι ακόμη χειρότερο...πίστεψέ με... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Παρ Μαρ 11, 2011 6:55 am | |
| Για να το λες... Το καλο με εμενα ειναι οτι αν εκεινη η κοπελα, η πρώτη, οχι η νυν, τα εφτιαχνε με φιλο μου, ετσι οπως ειναι οι φιλοι μου στο σχολειο μου, θα επαυε να μου αρεσει γιατι θα εβλεπε για ΤΙ τυπους ενδιαφερεται | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Παρ Μαρ 25, 2011 11:36 pm | |
| ^κι εγώ τα ίδια έχω να πω...Μόνο ο Ανδρέας (τον ξέρεις) και ο Χρήστος (δεν τον ξέρεις) είναι ώριμοι απ'όλους τους φίλους μου...Αν τα έφτιαχνε με κάποιον άλλο φίλο μου κι εγώ θα έβλεπα για ΤΙ τύπους ενδιαφέρεται.Βασικά στο σχολείο μου με όποιον και να τα φτιάξει (από την δευτέρα γυμνασίου,όχι από την τρίτη) θα έπαυε να μου αρέσει γιατί θα έβλεπα για ΤΙ τύπους ενδιαφέρεται...
Βασικά τώρα πάει να τα φτιάξει με έναν πολύ μα!@#κα από το Β1...Αν τον επιλέξει τότε θα σταματήσει να μου αρέσει γιατί θα δω για ΤΙ τύπους ενδιαφέρεται... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Σαβ Μαρ 26, 2011 9:29 am | |
| ^Συμφωνω μαζι σου Ραφαηλ. Ετσι ειναι.... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Τρι Μαρ 29, 2011 12:53 pm | |
| βασικά το χειρότερο είναι να μην σου λέει τι θέλει.... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Σαβ Απρ 23, 2011 5:11 am | |
| Το να παίζει όλη την ώρα θα έλεγα...και με αυτόν τον τρόπο να μην μπορείς να καταλάβεις τι θέλει! Ουφ βάσανο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Τετ Απρ 27, 2011 1:17 am | |
| Η δικη μου ιστορια τελειωσε πριν καν αρχισει.... Εμαθα οτι ειναι ερωτευμενη με αλλον... | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Πεμ Μάης 12, 2011 12:36 pm | |
| Ημουν μικρός και ήταν μικρη... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| |
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Κυρ Σεπ 11, 2011 1:00 pm | |
| χχμμ ναι! Βασικά έχω ακούσει μια παρόμοια στην οποία αν και η κοπέλα του έδωσε το κράνος της το αγόρι ήταν το μόνο που πέθανε | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Δευ Σεπ 12, 2011 2:56 am | |
| ^Υπαρχουν πολλες παραλαγες... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Δευ Σεπ 12, 2011 3:47 am | |
| αχα! και όχι μόνο σε αυτήν σε πάρα πολλές! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Θλιβερές ιστορίες αγάπης Τρι Οκτ 15, 2013 12:38 pm | |
| η περιπτοση ρομαιος και ιουλιετα! μπρρρρ! | |
|
| |
| Θλιβερές ιστορίες αγάπης | |
|