| Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? | |
|
+17Bellatrix Lestrange-Black Martha_Loves_Ron ntan AvadaKedavra Mia Melanie Hawkins Filius Flitwick Ethan Wate Bellatrix Lestrange anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey cuthalion Marlene McKinnon Ronerm Electra Black Fenrir Greyback Beedle The Bard 21 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Κυρ Φεβ 06, 2011 4:09 am | |
| Έχω ακούσει από πολλούς την άποψη ότι το facebook δεν είναι παρά μια παγίδα της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας που αποσκοπεί στο να ελέγχει τη ζωη μας, τις σχεσεις μας, τα προσωπικά μας δεδομενα. Εχει χαρακτηριστει ως οικειοθελές "φακέλωμα". Εγω σίγουρα δεν συμμερίζομαι αυτην την άποψη και νομιζω πώς είναι ανούσιες εικασίες. Ποια είναι η δική σας άποψη; | |
|
| |
Fenrir Greyback Δευτεροετής
Posts : 52 Join Date : 31/01/2011 Age : 113 Place : Σχολή Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Το Ραβδί του Πεπρωμένου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Κυρ Φεβ 06, 2011 12:41 pm | |
| Δεν έχω και ούτε σκοπεύω μέχρι στιγμής να κάνω.Μπήκα,το είδα και τι έγινε;Δεν είδα κάτι το οποίο το κάνει να αξίζει αυτά τα δις που υπολογίζουν.Για μένα είναι ένα απ'τα χειρότερα του Ίντερνετ.Αποβλακώνονται πολλοί και ξεχνούν να ζουν! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Δευ Φεβ 07, 2011 6:19 am | |
| Λοιπον...Να ενας κατα του facebook. Βασικα, υπαρχουν οντως ατομα που νομιζουν οτι το προφιλ τους ειναι ο ιδιος τους ο εαυτος και το τσατ η μονη διεξοδος επικοινωνιας, αλλα οι περισσοτεροι χρηστες ειμαστε στα πλαισια του λογικου | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Τρι Φεβ 08, 2011 9:00 am | |
| Δεν πιστεύω πως όντως μας είναι απαραίτητο το φβ ή τρόπος ζωής όπως λένε πολλοί (προφανώς τέρμα πωρωμένοι) απλώς είναι ένα μέσο να επικοινωνούμε με πολλά άτομα συγχρόνως οποιαδήποτε στιγμή θελήσουμε εφ' όσον δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να βγούμε έξω...έτσι μιλάμε μέσω πσ... | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαβ Φεβ 12, 2011 3:46 am | |
| - Electra Black έγραψε:
- Δεν πιστεύω πως όντως μας είναι απαραίτητο το φβ ή τρόπος ζωής όπως λένε πολλοί (προφανώς τέρμα πωρωμένοι) απλώς είναι ένα μέσο να επικοινωνούμε με πολλά άτομα συγχρόνως οποιαδήποτε στιγμή θελήσουμε εφ' όσον δεν έχουμε τον απαραίτητο χρόνο για να βγούμε έξω...έτσι μιλάμε μέσω πσ...
+1 | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Κυρ Φεβ 13, 2011 9:24 am | |
| Συμφωνω με τη Μαρινα! Και παιδια δεν εχουμε και καρτα για να μιλαμε με ολους μας τους φιλους αφηστε που το κινητο εχει ακτινοβολια Εγω συμφωνω με το φβστα πλαισια του λογικου. Οχι να αλλαζω κατασταση καθε φορα που χτενιζομαι, ξινομαι, χασμουριεμαι κλπ. | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Δευ Φεβ 28, 2011 8:51 am | |
| Εγώ πιστεύω πως από τη στιγμή που έχεις απεριόριστες αστικές κλήσεις, εάν θες να μιλήσεις με κάποιον τον παίρνεις τηλέφωνο και τελειώνεις.To "facebook" είναι χρήσιμο για ομιλίες στο εξωτερικό.Όχι για πολύ ακόμα σε λίγο και αυτές οι κλήσεις θα είναι απεριόριστες.Αυτά και ότι τρώει γενικώς πολύ χρόνο!! | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαβ Μαρ 05, 2011 6:02 am | |
| Βασικά ποτε δεν πίστεψα πως μπορει δυο ανθρωποι να γίνουν πραγματικοί φίλοι ή συντροφοι μέσω μιας οθονης και αυτος ακριβώς είναι ο λόγος που ποτέ δεν συμπαθησα πραγματικά το fb | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Κυρ Μαρ 06, 2011 2:17 pm | |
| ναι,αλλα sto fb δεν γνωριζεις νεους ανθρωπους αλλα μιλας με αυτους που ηδη ξερεις εαν θες...οποτε κανεις λαθος ανδρεα | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Δευ Μάης 16, 2011 12:21 pm | |
| το facebook δεν είναι παρά μια παγίδα της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας που αποσκοπεί στο να ελέγχει τη ζωη μας, τις σχεσεις μας, τα προσωπικά μας δεδομενα...Ξέρετε ότι αυτός που το έφτιαξε δολεύει για το cia ?Ξέρετε ότι έναν δεν το πήραν στην ελληνική αστυνομία γιατί έστειλαν από το φασεβοοκ επίσημο έγγραφο είχε ανεβάσει εικόνα acab?Και νομίζετε ότι το έφτιαξε κάποιος για να κάνετε φίλους?Ε τότε είστε βλάκες | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Τετ Ιουν 08, 2011 1:28 am | |
| είναι κόλλημα!!! το ανοίγεις και δεν το κλείνεις για αυτό καλύτερα να μην το ανοίξεις καν | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Πεμ Ιουν 23, 2011 11:51 pm | |
| Είναι όντως φακέλωμα αλλά και χάσιμο χρόνου... Αν θα έκανα ποτέ θα ήταν για να παίζω παιχνίδια!! Το Τουίτερ είναι πολύ καλύτερο!! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Κυρ Ιουλ 24, 2011 1:28 am | |
| Όλα είναι καλά αρκεί να γίνονται με μέτρο. καλό και το fb καλό και το Potterland καλά και όλα τα υπόλοιπα social networks και browser games, αλλά άμα κάθεσαι όλη την ώρα μέσα, πάνω από έναν υπολογιστή χάνεις τα ουσιώδη. στην ουσία είναι χρήσιμα για να περνάς την ώρα σου όταν είσαι σπίτι. τίποτα παραπάνω. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Τρι Αυγ 30, 2011 2:00 am | |
| Κατά τη γνώμη μου είναι μια χαρά εγραλείο όταν το χρησιμοποησείς σωστά.Όπ'ως για παράδειγμα για να μιλήσεις με κανα δυο φιλαράκια που είναι μακρια.Δεν είναι καλό να είσαι πωρωμένος με κάτι.Ειδικά με το διαδύκτιο πρέπει να πρεσέχουμε.Δηλαδή ποιο θα διαλεγες;Μια βόλτα με τους κολλητούς ή μια βόλτα σε διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια; Φυσικά το πρώτο! | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Πεμ Σεπ 29, 2011 9:53 am | |
| Πραγματικά δεν έχω κανένα κόλλημα με το fb...ξέρω ότι παρακολουθείται,ότι ο Zackerberg(ή κάπως έτσι βαριέμαι να το googlάρω) πήρε βραβείο από την CIA κλπ κλπ...Δεν με νοιάζει...μπαίνω,λέω τις βλακείες μου,ανταλάζω κανά κομματάκι,ποστάρω κανά status και χαλαρά...Ας πάρουν την φώτο μου...να την κανουν τι; Οπότε χαλαρά | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Πεμ Σεπ 29, 2011 10:10 am | |
| Μην το λες!Εμενα μια ηλιθια φιλη μου δεχτηκε να βγει με ενα που γνωρησα οι φιλες τις στο φβ και οπυτε τον ξερουν ουτε τιποτα!Απλα εκελισαν ραντεβου!Μετα ειναι ή δεν ειναι να σχηματιζεις λαθος γνωμη για το φβ? | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Δευ Δεκ 12, 2011 10:30 am | |
| ειναι καλο και πολυ πρακτικο αν χρησιμοπηοιθει σωστα | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Παρ Ιαν 06, 2012 8:08 am | |
| υπαρχουν καποιοι που χρησομοποιουν το fb παρα πολυ...,αλλοι που το χρησημοποιουν σε λογικα πλαισια(οπως εγω) και αλλοι που το χρησημοποιον μονο για να κανουν απατεςς!! το fb φερνει πολλα προβληματαα!! αυτο εχω να πω!! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange-Black Δευτεροετής
Posts : 88 Join Date : 12/12/2010 Age : 32 Place : Θεσ/νικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο κερασιας,πυρηνας απο φτερο ιππογρυπα,ολο το ραβδι με σκουρο καστανο χρωμα και η λαβη σκαλισμενη με κοκκινα τριανταφυλλα και χαραγμενο το ονομα μου με μαυρα γραμματα. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαβ Ιαν 07, 2012 4:46 pm | |
| Εγώ στο fb έχω σχεδόν όλους τους γνωστούς και φίλους μου!Είναι ένας πάρα πολύ καλός τρόπος να μαθαίνω τα νέα τους και τι κάνουν σε διάφορες φάσεις της ζωή τους που ίσως να μην είναι εφικτό είτε να επικοινωνήσω μαζί τους με κάποιο άλλο τρόπο(θες 6-7 μέρες να πάρεις 650 άτομα τηλ.,άσε που δεν φτάνει και η κάρτα)είτε να βγω για ένα καφέ!Όσο για άτομα που είναι στο εξωτερικό τότε ακόμα καλύτερα γιατί δεν μπορώ να τους βλέπω και συχνά!Γενικότερα είναι επικοινωνία..... | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαβ Ιουν 23, 2012 3:00 am | |
| ^+1
Με το φβ συνενοούμαστε καλύτερα για βόλτες κτλ. και χωρίς να ξοδεύουμε τη πολύτιμη κάρτα μας! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαβ Ιουν 23, 2012 5:20 am | |
| - Bellatrix Lestrange-Black έγραψε:
- Εγώ στο fb έχω σχεδόν όλους τους γνωστούς και φίλους μου!Είναι ένας πάρα πολύ καλός τρόπος να μαθαίνω τα νέα τους και τι κάνουν σε διάφορες φάσεις της ζωή τους που ίσως να μην είναι εφικτό είτε να επικοινωνήσω μαζί τους με κάποιο άλλο τρόπο(θες 6-7 μέρες να πάρεις 650 άτομα τηλ.,άσε που δεν φτάνει και η κάρτα)είτε να βγω για ένα καφέ!Όσο για άτομα που είναι στο εξωτερικό τότε ακόμα καλύτερα γιατί δεν μπορώ να τους βλέπω και συχνά!Γενικότερα είναι επικοινωνία.....
Συμφωνώ.Ούτε τηλέφωνα ούτε κάρτες να πληρώνεοις.Απλά και γρήγορα μέσω υπολογιστή. | |
|
| |
Queen.C Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Σαβ Ιουν 30, 2012 1:27 am | |
| ρε παιδια το facebook ειναι κατι φτιαγμενο δεν ειναι ουτε κακο ουτε πονηρο ουτε τιποτα.Εμεις ειμαστε οι κακοι και οι πονηροι που το χρησιμοποιουμε ετσι.Εγω προσωπικα και εχω βγει με παιδια απο το φασεμπουκ και θα το ξανακανα..Δεν νομιζω οτι ολα ειναι τοσο επικινδυνα οσο μας τα πασαρουν.λογικη και κριση θελει | |
|
| |
Snowwoman Πρωτοετής
Posts : 21 Join Date : 07/01/2013 Age : 24 Place : Σπίτι μου και πάλι σπίτι μου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέπτιμα Βεκτορ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Παρ Ιαν 11, 2013 7:01 am | |
| Παρ'όλου που έχω ,δεν ενδιαφέρομαι !Όλοι οι φίλοι πολύ απλά επικοινωνία στο σχολείο !!! Άσε που σκέφτομαι να το διαγράψω!!!!!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? Τετ Οκτ 16, 2013 6:37 am | |
| Beedle The BardΈχω ακούσει από πολλούς την άποψη ότι το facebook δεν είναι παρά μια παγίδα της παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας που αποσκοπεί στο να ελέγχει τη ζωη μας, τις σχεσεις μας, τα προσωπικά μας δεδομενα. Εχει χαρακτηριστει ως οικειοθελές "φακέλωμα". Εγω σίγουρα δεν συμμερίζομαι αυτην την άποψη και νομιζω πώς είναι ανούσιες εικασίες. Ποια είναι η δική σας άποψη; αυτος που στο ειπε εχει δικιο! ειναι μονο μια εθιστικη βλακια!το εφτιαξαν για να στελνουν σπαμ και ιους! τουλαχιστον,αυτη ειναι η γνωμη μου! | |
|
| |
| Facebook. Ποια είναι η γνώμη σας? | |
|