| Percy Jackson | |
|
+10Martha_Loves_Ron Mia Melanie Hawkins Josh Farro marina forever Mrs.Black Ronerm Scabior The Snatcher Beedle The Bard Marlene McKinnon Electra Black 14 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Percy Jackson Σαβ Φεβ 12, 2011 3:01 am | |
| Ο Percy Jackson είναι ένα βιβλίο φαντασίας βασισμένο κατά κάποιο τρόπο στην ελληνική μυθολογία. Κατά την έναρξη της σειράς, ο Percy εισάγεται ως προβληματικός δωδεκάχρονος με δυσλεξία σε ένα ανάλογο σχολείο. Μετά την επίθεση ενός πλάσματος στο σχολείο, ο Percy, οδηγείται σε μια μυστική κατασκήνωση η οποία, κατασκευάστηκε για την εκπαίδευση και την προστασία των Ελλήνων ημίθεων. Στο στρατόπεδο, ο Percy μαθαίνει ότι ο πατέρας του είναι ο Ποσειδώνας , ο θεός της θάλασσας. Ως γιος του ενός από τους τρεις μεγάλους θεούς, ο Percy γίνεται το παιδί που αναφέρεται στην Προφητεία, μια προφητεία που δόθηκε από το Μαντείο εβδομήντα χρόνια πριν. Καθ 'όλη τη σειρά, ο Percy ξεκινά για αρκετές αναζητήσεις για να σώσει τους φίλους του, και τελικά, τους θεούς του Ολύμπου. Ποια η γνώμη σας για τη σειρά αυτή; | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Σαβ Φεβ 12, 2011 3:40 pm | |
| Το βιβλιο ειναι πολυ ωραιο! Ειναι ωραιο που οι ξενοι μαθαινουν τη μυθολογια μας και τη χρησιμοποιουν και στα βιβλια τους! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Κυρ Φεβ 13, 2011 2:22 am | |
| Πως μου ξεφυγε και δεν το εκανα εγω το τοπικ? Μου αρεσουν παρα πολύ τα βιβλια. Δεν παραμορφώνουν την μυθολογια απλα την προσαρμόζουν στα δεδομένα της Ν. Υόρκης. Πολύ ρεαλιστικές όλες οι περιγραφες. Ειναι η αγαπημενη μου σειρα μετα τον Χαρι Ποτερ. Και ευτυχως που ειναι 5, να εχουμε κατι να διαβαζουμε | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Δευ Μαρ 07, 2011 12:20 pm | |
| ουουοου.τελειο...δεν εχω διαβασει το βιβλιο αλλα η ταινια ειναι κορυφη.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Δευ Μαρ 07, 2011 1:17 pm | |
| Πρεπει να διαβασεις και το βιβλιο τοτε...για να ξετρελαθεις περισσοτερο
Εγω χθες ξεκινησα το 3 | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Δευ Μαρ 07, 2011 1:18 pm | |
| Σαράντη σε μισώ! Όντως να τα διαβάσεις γιατί είναι εξίσου ωραία με την ταινία! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Τρι Μαρ 08, 2011 5:50 am | |
| Εξισου? Μα, τα βιβλια ειναι καλυτερα απο τις ταινεις, κατα κανονα. Μαρινα, γιατι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δεν το παιρνεις και εσυ? | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Τρι Μαρ 08, 2011 5:56 am | |
| Γιατί έχω 7 βιβλία να διαβάσω...! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Τρι Μαρ 08, 2011 11:27 am | |
| Υπεροχα!
Εγω παλι, μπορω να αφοσιωθω στον ημιθαιο Περσι. Και εχω ψιλοθυμωσει γιατι δεν λεει να περασουμε κοτζαμαν βιβλιο χωρις την Αναμπεθ. Παλι κλ που υπαρχει και η Θαλια | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Πεμ Μάης 19, 2011 2:50 am | |
| Δεν έχω διαβάσει δυστυχώς ακόμη!! Θα πάρω μάλλον και θα το διαβάσω το καλοκαίρι και ελπιζω να μου αρέσει!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Παρ Μάης 20, 2011 2:05 am | |
| Ειναι υπέροχο, σιγουρα θα σου αρεσει! | |
|
| |
Mrs.Black Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Παρ Μάης 20, 2011 2:34 am | |
| πολυ ωραια ταινια | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Παρ Ιουλ 29, 2011 2:24 am | |
| ειναι το καλυτερο βιβλιο φαντασιας! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Παρ Οκτ 07, 2011 9:15 am | |
| Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσω το τρίτο!!! Το τρίτο με άφησε να διψάω για ένα ακόμη κεφάλαιο. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Παρ Οκτ 07, 2011 11:21 am | |
| Ειναι πολύ ωραιο βιβλιο'!Μου αρεσε πολύ οταν το διαβασα! | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Κυρ Οκτ 09, 2011 2:31 pm | |
| Ρε με διορθώνεται τι λέω :Ρ *Σε λίγο θα ξεκινήσω το τέταρτο Η Θάλεια είναι λατρεία σκέτη <3 μου τη σπάει που τσακώνεται με τον Πέρσι αλλά οκ. Είναι όλα τα λεφτά. | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Κυρ Ιαν 08, 2012 1:09 am | |
| φοβερη..γεματη δραση...και εκτος αυτο ...ο ηθοποιος που επαιζε τον percy ηταν θεοοςς! (η ταινια..τα βιβλια δεν τα χω διαβασει) | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Τρι Φεβ 28, 2012 7:27 am | |
| αχ είναι απο τα αγαπημένα μου βιβλία!!!!τα έχω διαβάσει όλα εκτος απο το son of neptune το δευτερο μερος απο το heroes of olympus.το εχω πάρει το βιβλίο απλα δεν εχω βρει το χρόνο... | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Τετ Φεβ 29, 2012 4:47 am | |
| Έχω δει την ταινίαα και είναι φανταστική! Αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχαν βιβλία... Μου άρεσε πάρα πολύ και μάλλον θα αγοράσω άμεσα τα βιβλίαα ;Ρ | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Παρ Ιουν 08, 2012 9:53 am | |
| Διαβασα το πρώτο και μου άρεσε πολύ.Θέλω να πάρω και τα άλλα | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Percy Jackson Κυρ Οκτ 13, 2013 5:54 am | |
| | |
|
| |
| Percy Jackson | |
|