| Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; | |
|
+27Evilittled3vil Vicky12 Μαρίνα.Potter severus sneap hermionegranger Harry_Potter092000 VampireArwen Martha_Loves_Ron Pesky_Pixie Mia Melanie Hawkins lilly Ζarroc Filius Flitwick monicandler ntan AvadaKedavra Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey nektarios8 Sirius_Black Remus Lupin Vicky_Diggory Beedle The Bard Marlene McKinnon Electra Black 31 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Πεμ Φεβ 09, 2012 11:05 am | |
| χαρι ποττερ και ερμιονη γκρειντζερ!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
severus sneap Υποψήφιος Μαθητής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ελια ,26 εκατοστα με τριχα μονοκερου ειδικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Κυρ Φεβ 19, 2012 5:28 am | |
| ερμιονη για τους ιδιους λογους που ειπαν οι αλλοι | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Κυρ Φεβ 19, 2012 5:54 am | |
| χαριι νομίζω οτι το νικ μου φανερώνειι το γιατί ;Ρ αλλά ούτως ή άλλος τα βιβλία λέγονται Harry Potter and... οπότε είμαι πιο συνδεδεμένη με το harry αφού είναι και πρωταγωνιστής των πρωταγωνιστών | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Τρι Φεβ 21, 2012 2:13 pm | |
| την ερμιονη.παντα τη ζηλευα για την εξυπναδα της. | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Τετ Μαρ 28, 2012 11:12 am | |
| | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Παρ Ιουν 22, 2012 1:57 pm | |
| Συμπαθώ περισσότερο τον Ρον. Ο Χάρι είναι ο κεντρικός ήρωας και ποτέ δεν πολυσυμπαθώ τους κεντρικούς ήρωες. Η Ερμιόνη μου σπάει απίστευτα τα νεύρα αν και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί Ο Ρον όμως είναι υπέροχος.Έχει πολλή πλάκα και είναι πολύ συμπαθητικός.Επίσης δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις σε μία τόσο μεγάλη οικογένεια όμως ο Ρον τα κατάφερε κουτσα-στραβά Κατά την γνώμη μου του άξιζε κάπια καλύτερη από την Ερμιόνη | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Κυρ Σεπ 08, 2013 9:27 am | |
| δε μπορω να δειαλεξω!!! | |
|
| |
Katherine Black Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 26 Εκατοστά, φτερό φοίνικα, απο μηλιά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Τρι Νοε 12, 2013 10:55 am | |
| ερμιονη!ειναι η πιο εξυπνη απο ολους και βοηθουσε σε ολα | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Πεμ Νοε 21, 2013 12:59 pm | |
| εγω συμφονω με την Narcissa Black στο θεμα της ερμιονης,... αλλαα οχι απολυτα! μου σπαει τα νευρα αλα τη συμπαθω ταυτοχρονααα...
| |
|
| |
Jessie.Green Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: English Oak and Unicorn, Fourteen and a Half inches Surprisingly Swishy Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; Τρι Οκτ 07, 2014 6:51 am | |
| Μαλλον Ρον... Δε ξερω, αλλα οκ, ο Χαρι ειναι μια χαρα, αλλα...εεε... Η Ερμιονη ειναι επισεις καλη, αλλα, ενταξει μου σπαει λιγο τα νευρα. Ο Ρον παλι εχει πολλη πλακα ( ), ειναι συμπαθητικος ( ), και καλος φιλος ( ). τι αλλο να ζητησει κανεις? | |
|
| |
| Χάρι, Ρον ή Ερμιόνη; | |
|