| Φαντάσματα | |
|
+32eliza black Μαρίνα.Potter Hermione J Granger Martha_Loves_Ron Eva-Maria Watson half-blood prince Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins anton xert Ethan Wate Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon panos theo Scabior The Snatcher Beedle The Bard happy poster Albus Dumbledore Lily Luna Potter Weasley harry potter 10 pano$ soulitsa@xd William Penn Βασουλα Μαγισσουλα LiLyBlack Autumn Princess Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Dina potter markos stacy_weasley Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 36 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Δευ Απρ 18, 2011 2:30 am | |
| Ναι αυτά ειμαι πεπεισμένος ό,τι υπάρχουν. Υπάρχουν τόσες μαρτυρίες ανθρώπων. Άσε που λένε και το άλλο. Ό,τι δηλαδή κάθε μύθος κρύβει μέσα και μια δόση αλήθειας... | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Παρ Μάης 13, 2011 5:35 am | |
| ζούν ανάμεσα μας | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τρι Ιουλ 12, 2011 3:40 am | |
| - Lily Luna Potter Weasley έγραψε:
- Εμενα μου αρεσει η ιδεα του να υπαρχει καπιο φαντασμα διπλα μου
Οτι οι ψυχες που δεν ηρεμουν και εχουν αφησει κατι πισω τους στην ζωη τους... επιστρεφουν ως πνευματα= φαντασματα Νομίζω πως δεν υπάρχουν....Αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη.Κατά καιρούς έχω δει και έχω ακούσει πολλά περίεργα όταν είμαι μόνη στο σπίτι για πολύ ώρα και νιώθω πως με σκουντάν ή με τραβάν απ'τα μαλλιά... Δεν ξέρω τι μπορει να γίνεται... ____________________ | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τετ Αυγ 31, 2011 4:11 pm | |
| Υπάρχουν τρόποι να διαπιστώσεις αν υπάρχουν κι εγώ το έχω δει και πιστεύω ότι υπάρχουν πνεύματα.Μπορεί να είναι συγγενείς σου ή προστάτες ή μπορεί να θέλουν να κάνουν κακό.Αλλά κακό μπορούν να σου κάνουν μόνο αν εσύ αρχίσεις να ανακατεύεσαι με πράγματα που δεν πρέπει και τους δώσεις αυτό το δικαίωμα. | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Παρ Σεπ 23, 2011 7:21 am | |
| | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Πεμ Νοε 24, 2011 8:45 am | |
| Δεν ξέρω τι να πιστέψω πια... Μου αρέσουν αυτά τα τρομακτικά και με κάνουν να πιστεύω στα φαντάσματα αλλά δεν ξέρω... | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τρι Ιαν 17, 2012 6:10 am | |
| εγω παντως ειμαι σχεδον σιγουρη οτι υπαρχουν, αλλα δεν ξερω γιατιι... | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τετ Ιαν 25, 2012 7:20 am | |
| Λοιπόν....επειδή μια ζωή σπασίκλας ήμουν,ας το εξετάσουμε τελείως πρακτικά το θέμα.Από άποψη Φυσικής,συνέπεια της Α.Δ.Ε. (Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας) είναι ότι η ενέργεια δεν καταστρέφεται,αλλά ούτε και δημιουργείται.Αν λοιπόν αυτό που αποκαλούμαι "ψυχή" του ανθρώπου θεωρήσουμε πως στην ουσία είναι ενέργεια....τότε τι συμβαίνει όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος????Η ενέργειά του,δηλαδή η ψυχή του δεν μπορεί να πάψει να υπάρχει!Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκεί που περπατάω στον δρόμο θα πεταχτεί μπροστά μου μία λευκή σκιά ή ότι θα μου φανερωθεί εντελώς ξαφνικά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού μου με απώτερο σκοπό να με καθαρίσουν,αν είναι δυνατόν!!!!!!!!Ίσως αυτή η ενέργεια που μένει πίσω,"διοχετεύεται" κάπου αλλού,αποκτώντας ένα καινούργιο ρόλο στον κόσμο μας,δεν ξέρω...Δεν το έχω μελετήσει ακόμα τόσο βαθιά... | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Παρ Ιαν 27, 2012 1:28 pm | |
| Δεν διαφωνώ με την άποψή σου..! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τετ Φεβ 01, 2012 6:42 am | |
| - Hermione J Granger έγραψε:
- Λοιπόν....επειδή μια ζωή σπασίκλας ήμουν,ας το εξετάσουμε τελείως πρακτικά το θέμα.Από άποψη Φυσικής,συνέπεια της Α.Δ.Ε. (Αρχή Διατήρησης της Ενέργειας) είναι ότι η ενέργεια δεν καταστρέφεται,αλλά ούτε και δημιουργείται.Αν λοιπόν αυτό που αποκαλούμαι "ψυχή" του ανθρώπου θεωρήσουμε πως στην ουσία είναι ενέργεια....τότε τι συμβαίνει όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος????Η ενέργειά του,δηλαδή η ψυχή του δεν μπορεί να πάψει να υπάρχει!Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εκεί που περπατάω στον δρόμο θα πεταχτεί μπροστά μου μία λευκή σκιά ή ότι θα μου φανερωθεί εντελώς ξαφνικά ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού μου με απώτερο σκοπό να με καθαρίσουν,αν είναι δυνατόν!!!!!!!!Ίσως αυτή η ενέργεια που μένει πίσω,"διοχετεύεται" κάπου αλλού,αποκτώντας ένα καινούργιο ρόλο στον κόσμο μας,δεν ξέρω...Δεν το έχω μελετήσει ακόμα τόσο βαθιά...
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ είμαι και γω λίγο σπασικλάκι Οι επιστήμονες όμως δεν πιστεύουν την ύπαρξη φαντασμάτων | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τετ Φεβ 01, 2012 12:33 pm | |
| - μαρινα.ποττερ;Ρ έγραψε:
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ είμαι και γω λίγο σπασικλάκι Οι επιστήμονες όμως δεν πιστεύουν την ύπαρξη φαντασμάτων Ρε 'συ...αν είναι δυνατόν!!!!Τι να πιστέψουν κι αυτοί οι καημένοι???Βέβαια δικαιολογώ και αυτούς που πιστεύουν στα φαντάσματα....Η φαντασία,πιστεύω,είναι άξιος εχθρός της λογικής... Και εγώ να σου πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρη για το αν πιστεύω ή όχι...Όπως είπα,πάντα ήμουν σπασικλάκι,οκ....αλλά από την άλλη...δεν ξέρω,πάντα με γοήτευε και το μεταφυσικό. Κατάλαβες?Όχι δεν είμαι τρελή... Απλώς δεν μπορώ ακόμα να αποφασίσω.Νομίζω πάντως πως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.Σίγουρα πολλά πράγματα,πάααααρα πολλά για την ακρίβεια,μπορούν να εξηγηθούν.Άλλα σε πολλά θέματα,από ένα σημείο και μετά,ακόμα και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!!Έχω ένα παράδειγμα να σου δώσω αλλά είναι μεγάλη συζήτηση και λίγο άσχετη με το θέμα. | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Πεμ Φεβ 02, 2012 2:22 am | |
| εγώ πραγματικά δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχουν ή όχι. την ίδια εντύπωση θα μου έκανε αν αποδεικνυόταν το ένα ή το άλλο... αλλά τα φαντάσματα των ταινιών είναι πράγματι αρκετά φρικιαστικά! γι'αυτό σταμάτησα να βλέπω θρίλερ! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Πεμ Φεβ 02, 2012 5:22 am | |
| κοίτα.. εγώ πάντα έψαχνα να βρώ το γιατί σε όλα τα πράγματα όταν πια κατάλαβα ότι αυτό είναι αδύνατο σε κάποιες περιπτώσεις αποδέχτηκα όλα αυτά τα μεταφυσικά και τα φανταστικά. Με τον καιρό άρχισαν να με γοητεύει όλο και περισσότερο αυτό το ανύπαρκτο γιατί... Αλλά και πάλι είναι δύσκολο να είμαι σίγουρη ότι αυτά υπάρχουν! Στο θέμα με τους επιστήμονες συμφωνώ απόλυτα,πάλι,μαζί σου | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τρι Μάης 15, 2012 10:03 am | |
| εγώ πιστεύω πως υπάρχουν! αλλά δεν είναι φαντάσματα όπως για παράδειγμα αυτά στα παιδικά , αλλά είναι οι ψυχές των ανθρώπων που τριγυρνάνε ακόμα στην γη λίγο μετά των θάνατο τους! εχω μαθει από φίλες μου ό,τι αυτό πραγματικά υπάρχει , το ξέρουν από προσωπική εμπειρία! από αυτά που έχω συνδυάσει στο μυαλό μου συμπέρανα ό,τι οι ψυχές σχηματίζουν ένα μικρό αεράκι , δεν έχουν μορφή και βρίσκονται στα μέρη τα οποία νιώθουν ότι είναι το σπίτι τους και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Παρ Ιουν 08, 2012 5:55 am | |
| Εγώ πιστεύω πως υπάρχουν.Δεν θεωρώ τυχαίο το γεγονός πως υπάρχουν τόσες ιστορίες και αποδείξεις για την υπαρξή τους.Και το ότι δεν ξέρουμε στα σίγουρα αν υπάρχουν δεν σημαίνει πως πράγματι δεν υπάρχουν. | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Τετ Ιουν 20, 2012 8:35 pm | |
| Εεεεμμ δεν ξέρω....για να έχουν βγάλει όλους αυτούς τους μύθους για φαντάσματα λογικά θα υπάρχουν!!Αλλά είμαι σε δύλιμα ακόμα!! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Παρ Ιουν 29, 2012 4:49 am | |
| λογικό δεν έχουμε και αποδείξεις! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Κυρ Ιουλ 08, 2012 6:39 am | |
| Εεεμμ ναι...οπότε προς το παρών δεν μπορώ να το πιστέψω απόλυτα!!:Ρ | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Φαντάσματα Παρ Σεπ 06, 2013 6:34 am | |
| | |
|
| |
| Φαντάσματα | |
|