| Ο τάφος του James και την Lily | |
|
+12egw333 Gellert Grindelwald Mia Melanie Hawkins rose weasley Pesky_Pixie Filius Flitwick Ronerm Beedle The Bard harry potter 10 Albus P.W.B. Dumbledore Marlene McKinnon Vicky_Diggory 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Ο τάφος του James και την Lily Παρ Φεβ 18, 2011 6:27 am | |
| Όπως ξέρουμε ο Harry και η Hermione επισκέφτηκαν το Godric's Hollow με κυριότερο σκοπό το σπαθί του Godric Gryffindor αλλά εκτός αυτού πήγαν και στο μέρος - όπου είχαν ταφεί οι γονείς του Harry...:
Ο Harry θυμήθηκε όλα αυτά - που έγιναν πριν τόσα χρόνια εκεί...:
Εσείς πως θα νιώθατε εάν ήσασταν στην θέση του εκείνη την στιγμή? Την στιγμή που που κοιτούσε τον τάφο των γονιών του? | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Μαρ 10, 2011 9:13 am | |
| Δεν θελω να σκεφτω πως θα ενιωθα. Και δεν μπορω να πω με σιγουρια. Συγκινηση, πονο, θλιψη, αγαπη... Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του Χαρι... θα μου ηταν τρομερα δυσκολο. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Δευ Μαρ 21, 2011 7:42 am | |
| Ανάμεικτα συναισθήματα πρέπει να είχαν κατακλύσει τον Χάρι εκείνη την στιγμή.Οργή θυμός,αγάπη,νοσταλγία και άλλα τόσα πολλά...Κάτι σαν έκρηξη.Φυσικά και δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην θέση του... | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Μάης 12, 2011 1:29 am | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Μάης 12, 2011 3:58 am | |
| Απαπαπα.... Σιγουρα θα ενιωθα τοση θλιψη και τοσο πολυ πονο που δεν θα μπορουσα καν αν γεμισω απο μισος για τον Βολντεμορτ. Ειναι τραγικο να βλεπεις τον ταφο των γωνιων σου και ειδικα αν δολοφονηθηκαν για να σε προστατεψουν. Θα νιωθα τη καρδια μου βαρια σαν πετρα και μονο μια απεραντη στεναχωρια θα κατεκλιζε το μυαλο μου. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Μάης 19, 2011 8:43 am | |
| Πως θα ένιωθα; Απαίσια. Τόσος πόνος για τους αδικοχαμένους μου γονείς, τέτοια θλίψη και λύπη για την μοναξιά που βίωσα τόσα χρόνια, ένα μίσος που κατακλύζει όλο μου το κορμί για τον Βόλντεμορτ που δεν έδειξε έλεος, αγάπη και νοσταλγία όπως είπε ο Άντιοχ και βαθιά συγκίνηση. Πάντως ένα θα ήταν το σίγουρο θα ήμουν ψυχολογικά πολύ πεσμένος | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Κυρ Ιουλ 31, 2011 3:15 am | |
| συγκίνηση, θυμό, αγανάκτηση, πείσμα για να φέρω σε πέρας την αποστολή μου. ανάμεικτα συναισθήματα. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Αυγ 04, 2011 1:27 am | |
| Προφανώς και θα αισθανόμουν στενοχώρια και θυμό. Θα ευχαριστούσα σιωπηλά τους γονείς μου, θα τους έλεγα οτι δεν θυσιάστηκαν για το τίποτα και πως θα τους κάνω περήφανους. | |
|
| |
rose weasley Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκ. ξυλο λυγερης ευκαμπο , με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα και κομματακια απο κερατο μονοκερου , ιδανικο για μεταμωρφωστεις και προστατευτηκα μαγια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Παρ Αυγ 05, 2011 11:51 am | |
| | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Σαβ Σεπ 17, 2011 5:29 am | |
| Δεν θελω να σκεφτω πως θα ενιωθα. Και δεν μπορω να πω με σιγουρια πως θα ενιωθα.Δεν θα ενιωθα μονο ενα συναισθημα.Θασ ενιωθα συγκινηση, πονο, θλιψη, αγαπη... Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του Χαρι... θα μου ηταν τρομερα δυσκολο. | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Σαβ Σεπ 17, 2011 5:39 am | |
| Συγκίνηση, πόνο, αγάπη, και θα ένιωθα θάρρος! Θάρρος για να συνεχίσω! Για να βρω τον δολοφόνο των γονιών μου! | |
|
| |
egw333 Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο,κατάλληλο για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Σαβ Σεπ 17, 2011 6:06 am | |
| Δεν θελω να σκεφτω πως θα ενιωθα. Και δεν μπορω να πω με σιγουρια. Συγκινηση, πονο, θλιψη, αγαπη... Πραγματικα δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση του Χαρι... θα μου ηταν τρομερα δυσκολο.
| |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Σαβ Σεπ 17, 2011 7:07 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Ιαν 19, 2012 11:54 am | |
| απαισια...θα πεθενα κυριολεκτικα απο τον πονο...ειναι παρα πολυ σκληρο να βλεπεις τον ταφο των γονιων σου..δεν θα αντεχα...ελπιζω να μην χρειαστει ποτε να βρεθω σε αυτην την θεση... | |
|
| |
Harry_Potter092000 Δευτεροετής
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Παρ Ιαν 20, 2012 7:06 am | |
| | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ο τάφος του James και την Lily Πεμ Μαρ 29, 2012 10:55 am | |
| θα καθόμουν από πάνω.... κι θα επικρατούσε σιγή για καποια λεπτά εις την μνήμην των γονιών.... κι τελος κλάμα.... | |
|
| |
| Ο τάφος του James και την Lily | |
|