| Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; | |
|
+22Μιχαέλα_Diggory eliza black Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger monicandler Filius Flitwick marina forever Mia Melanie Hawkins Autumn Princess Maria Lovegood Ethan Wate You-Know-Who 2411 anton xert Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Marlene McKinnon Vicky_Diggory Beedle The Bard Helga Hufflepuff Sirius_Black Electra Black 26 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Δευ Φεβ 21, 2011 2:49 am | |
| Πολλοί υποστηρίζουν ότι δε μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ των δύο φύλων...εσείς τι πιστεύετε; | |
|
| |
Sirius_Black Εκτοετής
Posts : 306 Join Date : 20/02/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Δευ Φεβ 21, 2011 2:54 am | |
| Πιστευω οτι σιγουρα υπαρχει!!Μπορει καποιος απο τους δυο καποια στιγμη να νιωσει κατι παραπανω αλλα αν δεν προκυψει κατι θα συνεχισει να υπαρχει...Μαλιστα πιστευω οτι οι φιλιες αναμεσα σε αγορι και σε κοριτσι ειναι πιο δυνατες απο τις φιλιες που εχουν τα κοριτσια μεταξυ τους λογω της ζηλιας που τρεφουν τα κοριτσια μεταξυ τους και οτι ενα αγορι και ενα κοριτσι πιο δυσκολα μαλωνουν.. | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Δευ Φεβ 21, 2011 3:33 am | |
| Και εγώ πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει,γιατί μου συμβαίνει σχεδόν σε όλη μου τη ζωή να κάνω παρέα με άτομα και των δύο φύλων,και ποτέ δεν μου συνέβη να τους δω "πονηρά" και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα γίνει,γιατί με τα συγκεκριμένα άτομα έχω ζήσει πάρα πολλά και τους αγαπώ πολύ,τους αισθάνομαι κάτι παραπάνω από φίλους,αδερφούς,οικογένεια μπορώ να πω...!!! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Δευ Φεβ 21, 2011 5:53 am | |
| Συμφωνω μαζι σας παιδια. Εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει και μάλιστα δυνατή και ισχυρή. Μου έχει τυχει βεβαια να δω και με αλλο ματι μια φίλη μου, αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα. Αλλωστε ερωτευεσε καποιον οταν τον γνωριζεις καλυτερα. Και τις φίλες ή τους φίλους σου τους μαθαινεις, γνωριζεις τον χαρακτηρα τους. Οποτε μπορει μεσα απο τη φιλια να ανθισει και κατι αλλο αυτο ομως δεν αλλαζει το γεγονοσ ότι φιλια αναμεσα στα δυο φυλλα υπάρχει και παραυπάρχει | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Σαβ Μαρ 05, 2011 8:25 am | |
| ναι ναι ναι! Και φυσικά υπάρχει ζωντανότατο παράδειγμα ένας συμμαθητής μου με τον οποίο είμαστε μαζί από την πρώτη γυμνασίου... Έχει δημιουργηθεί ένας δεσμός και τον αγαπώ σαν να είναι αδελφός μου και θέλω να πιστεύω ότι ποτέ δεν δημιουργηθεί τίποτα που να χαλάσει αυτήν την φιλία είναι πολύ σημαντική και ξεχωριστή...
| |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Σαβ Μαρ 05, 2011 2:25 pm | |
| - Sirius_Black έγραψε:
- Πιστευω οτι σιγουρα υπαρχει!!Μπορει καποιος απο τους δυο καποια στιγμη να νιωσει κατι παραπανω αλλα αν δεν προκυψει κατι θα συνεχισει να υπαρχει...Μαλιστα πιστευω οτι οι φιλιες αναμεσα σε αγορι και σε κοριτσι ειναι πιο δυνατες απο τις φιλιες που εχουν τα κοριτσια μεταξυ τους λογω της ζηλιας που τρεφουν τα κοριτσια μεταξυ τους και οτι ενα αγορι και ενα κοριτσι πιο δυσκολα μαλωνουν..
Συμφωνω σε ολο το ποστ. Με καλυψες απολυτα Χρηστο. edit: Ειναι 12.30 και νομιζα οτι συμφωνουσα με αλλον. Αλλα και παλι συμφωνω. | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Κυρ Μαρ 06, 2011 2:51 am | |
| Αυτα τα λένε μόνο οσοι είναι οεφτουλεςς υπαρχει φιλία και μερικές φορές μαλιστα είναι πολυ πιο δυνατη απο τον ερωτα | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Κυρ Μαρ 06, 2011 7:42 am | |
| υπαρχει...αλλα δεν ειναι πιο δυνατη παο τον ερωτα ανδρεα | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Πεμ Μάης 12, 2011 12:48 pm | |
| | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Μάης 13, 2011 8:59 am | |
| φυσικα και υπαρχει.. και ειναι και δυνατοτερη απο οτι μεταξυ ατομων του ιδιου φυλου γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.. ασχετα αν πολλες φορες καταληγει σε κατι αλλο.. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Μάης 13, 2011 11:30 am | |
| ^Α, εγω δεν το νομιζω αυτο. Παντα μπορει να κρυβεται κατι απο πισω και αυτο υπονευει λιγο την φιλια που ναι μεν υπαρχει ανδιαμφησβητητα αλλα η φιλια μεταξυ ατομων ιδιου φυλου ειναι αλλιως... | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Μάης 13, 2011 11:35 am | |
| ^Εγώ πάντως εκτός από τα αγόρια κολλητούς μου, έχω 3 κολλητές και δε νιώθω, ούτε ένιωσα ποτέ τίποτα για αυτές!!! Άρα σίγουρα υπάχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Σαβ Μάης 21, 2011 12:49 pm | |
| ^Οκ....αλλο εσυ Εγω εχω το πολύ πολύ καλό συνήθειο να ερωτευομαι μερικές φίλες μου, οχι ολες βεβαια φορ Γκοντ'σ νειμ, αλλα προς το παρον η ιστορια εχει δειξει ανησυχιτικα δειγματα. Αλλα οπως ειπα και πριν ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει φιλια μεταξυ αγοριων και κοριτσιων!!!!! | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Κυρ Μάης 22, 2011 6:57 am | |
| ^Όταν τα 'λεγα εγώ με κορόιδευες. Βασικά... εγώ είχα ένα φίλο, κολλητό, άσχετο αν δεν μιλάμε πλέον.Οπότε πιστεύω πως αν βρεις το/τα άτομο/άτομα που να είναι σχεδόν ίδιος με σενα και να τα πηγαίνετε καλά, οι δεσμοί που δημιουργούνται είναι αδελφικοί και σπάνια αλλάζουν. Βέβαια, πολύ συχνά φιλίες εξελίσσονται σε έρωτες, αλλά φυσικά και υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο δύλων! | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Κυρ Μάης 22, 2011 7:16 am | |
| ακριβως αυτο... υπαρχουν ατομα τα οποια δεν μπορεις να τα δεις αλλιως.. αλλα οπως ειπες τις περισσοτερες φορες κατληγει σε κατι αλλο..
| |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Τετ Ιουν 22, 2011 11:03 am | |
| Υπάρχει...μπορεί πολλοί να μην το πιστεύουν γιατί δεν τους έχει συμβεί, αλλά σίγουρα υπάρχει! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Δευ Ιουλ 11, 2011 3:22 am | |
| Σίγουρα μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα στα δύο φίλα.Μπορεί κάποια στιγμή κάποιος να νιώσει κάτι παραπάνω που είναι φυσικό αλλά αυτό μπορεί να συματοδοτήση το τέλος της φιλίας.... | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Ιουλ 29, 2011 1:52 am | |
| υπαρχει,αν και σε καποιους να μην εχει τυχει ποτε...εμενα μου ετυχε! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Ιουλ 29, 2011 3:21 am | |
| μια χαρά υπάρχει. έχω αρκετές φίλες χωρίς κανένα πρόβλημα. | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Ιουλ 29, 2011 3:58 am | |
| - You-Know-Who 2411 έγραψε:
- φυσικα και υπαρχει..
και ειναι και δυνατοτερη απο οτι μεταξυ ατομων του ιδιου φυλου γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος.. ασχετα αν πολλες φορες καταληγει σε κατι αλλο.. Συμφωνώ! Αν και δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα είναι πιο δυνατή απ' όσο ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φίλου! | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Δευ Αυγ 08, 2011 6:36 am | |
| Ναι, πιστεύω πως υπάρχει, ακόμα κι αν πολλές φορές έρχεται στο μυαλό κάτι άλλο. Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το "friends first" (δες Ερμιόνη-Ρον). | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Τετ Αυγ 31, 2011 12:39 pm | |
| Σαφώς και μπορεί να υπάρξει (και συμφωνώ στα πλεονεκτήματα με τους προλαλήσαντες) αλλά κατά τη γνώμη μου είναι λίγο ριψοκίνδυνο.Πρέπει να ξεκαθαρίζονται τα όρια και να ξέρουν και οι δύο τι θέλουν κι αν θέλουν ή όχι να καταλήξει αλλιώς.Την έχω πατήσει κι εγώ και φίλος μου με εμένα.Στην πρώτη περίπτωση που εγώ ερωτεύτηκα φίλο μου καταλήξαμε να μη μιλιόμαστε (κάτι που εκείνος επεδίωξε) και είναι πολύ άσχημη κατάσταση.Στη δεύτερη δεν μου το έχει πει απλά το κατάλαβα,και συνεχίζουμε να είμαστε κολλητοί. | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Κυρ Ιαν 08, 2012 2:04 am | |
| φυσικα καιι υπαρχειιι | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Παρ Ιαν 20, 2012 4:59 am | |
| | |
|
| |
eliza black Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; Τετ Φεβ 01, 2012 7:35 am | |
| φυσικά και μπορεί να υπάρξει! ακόμα και αν εξελιχθεί σε έρωτα δεν σημαίνει ότι η φιλία που υπήρξε στην αρχή δεν ήταν αληθινή.! | |
|
| |
| Υπάρχει φιλία μεταξύ αγοριών και κοριτσιών; | |
|