| Friends Fans | |
|
+12Perenelle Flamel marina forever monicandler Filius Flitwick Mia Melanie Hawkins Λιλιθ-Ισις Bellatrix Lestrange Gellert Grindelwald Electra Black Amycus~Colin Creevey Andromeda Black Sirius_Black 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Sirius_Black Εκτοετής
Posts : 306 Join Date : 20/02/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Friends Fans Δευ Φεβ 21, 2011 3:12 am | |
| Bλεπετε τα Φιλαρακια στο Star?Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας χαρακτηρας? | |
|
| |
Andromeda Black Εκτοετής
Posts : 293 Join Date : 04/01/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστά, απο ξύλο τριανταφυλλιάς, με πυρήνα απο τρίχα μονόκερου. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Friends Fans Δευ Φεβ 21, 2011 2:39 pm | |
| Τρελενομαι για φιλαράκιααα....!!!! Δεν βαριέμαι όσες φορές και να δω τα ίδια επεισόδια.. Αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι η Ρέιτσελ, αλλά στα πιο πολλά κουίζ που κάνω βγαίνω Τζόι... | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Friends Fans Σαβ Μαρ 05, 2011 3:35 am | |
| ναι,είναι πολύ εξυπνο το γενικό και πολύ ξεκαρδιστικά τα σενάρια η ανιστον και ο τζον έχουν πολύ πλακα | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Παρ Απρ 15, 2011 12:10 pm | |
| Πώρωση αυτή η σειρά! Λατρεύω Ρέιτσελ και Τζόι! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Παρ Απρ 15, 2011 11:42 pm | |
| Ειναι φοβερή σειρά, και γενικά μου αρέσουν αυτά..Έχει τρελή πλάκα, και τα σπάει! | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Friends Fans Τετ Ιουν 08, 2011 12:34 am | |
| ποτέ όμως!!! όλο ακούω για αυτό αλλά ποτέ δεν κάθισα να το δω | |
|
| |
Λιλιθ-Ισις Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από έλατο, 23 εκ., με πυρήνα από τρίχα βέλλας, ιδανικό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Friends Fans Παρ Ιουν 10, 2011 10:50 am | |
| τζοι μονικα ριτσελ τσαντλερ και ρος!! η πιο τρελη παρεα!! τους λατρευωωωω!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Friends Fans Τρι Ιουλ 19, 2011 4:57 am | |
| Μου αρέσει τα βλέπω κάθε μέρα.Μου αρέσει η Ρέιτσελ και η Φοίβη... | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Σαβ Ιουλ 23, 2011 6:27 am | |
| τα έχω κατεβάσει και τα έχω δει από την αρχή, ένα προς ένα. αλλά διαπίστωσα ότι τα είχα δει όλα από το σταρ όλα αυτά τα χρόνια. τα βλέπω χωρίς να βαριέμαι κοντά στα 10 χρόνια τώρα, όσα δηλαδή προβάλονται και στην τηλεόραση. είμαι μεγάλος φαν του Τζόι. έχει το πιο πολύ γέλιο από όλους τους. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Friends Fans Δευ Αυγ 01, 2011 8:50 am | |
| Είναι η αγαπημένη μου ξένη σειρά! Τη λατρεύω! Έχω όλα τα dvd. Ο αγαπημένος μου είναι ο Τσάντλερ και χάρηκα πολύ που τα έφτιαξαν με τη Μόνικα! | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Τρι Αυγ 23, 2011 5:58 am | |
| friends!! όσες φορές και να το δω..δεν το βαριέμαι ποτέ!! αγαπημένος χαρακτήρας είναι η ρέιτσελ και ο τζόι | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Τρι Αυγ 23, 2011 8:33 am | |
| Φοιβη ftw!!!!!! Η απολυτη εκδικηση της ξανθια!!! | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Τρι Αυγ 30, 2011 6:31 am | |
| Φυσικά και τα βλέπω...Joey ο καλύτερος by far! | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Σαβ Σεπ 03, 2011 7:37 am | |
| όταν έβλεπα μου άρεσε,αλλά τώρα δεν ξέρω πότε παίζει.μάλλον όταν κοιμάμαι | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Friends Fans Τρι Ιουν 19, 2012 7:17 am | |
| Η καλύτερη αμερικάνικη κωμική σειρά έβερ.Λατρεύω Φοίβη Smellycat Smellycat | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Friends Fans Πεμ Ιουλ 05, 2012 2:15 am | |
| Θεική σειρά.Ο Τζόι και η Φοίβη τα σπάνε | |
|
| |
| Friends Fans | |
|