| Το καφέ της Χαράς | |
|
+6Mia Melanie Hawkins AvadaKedavra anastasis14 Ethan Wate Bellatrix Lestrange Amycus~Colin Creevey 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Το καφέ της Χαράς Σαβ Μαρ 05, 2011 3:56 am | |
| Μια υπερπαραγωγή του Χαρη Ρωμα και της Ρενιας Λουιζίδου... Η γνωμη σας για αυτην την σειρά και ο αγαπημένος σας χαρακτήρας σίγουρα ο Φατσέας θα αντιπροσωπεύει πολλούς απο εσάς | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Τετ Ιουν 08, 2011 12:32 am | |
| το έβλεπα σπάνια...αλλά έσκαγα στα γέλια! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Παρ Ιουν 24, 2011 12:30 am | |
| Έχω δει μεγάλο μέρος των επισοδείων!! Η βεντέτα Πολυμενέων-Πουλόπουλων είναι πολύ αστεία!! | |
|
| |
anastasis14 Τριτοετής
Posts : 131 Join Date : 14/01/2011 Age : 28 Place : θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Τρι Ιουλ 05, 2011 2:18 pm | |
| Πολυ καλή σειρά , αλλά έγινε βαρετή από τότε που ο αντέννα την βάζει ΚΑΘΕ μέρα το απόγευμα (2009). έχει τελειώσει γύρω στις 5 φορές από τότε | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Δευ Ιουλ 18, 2011 12:01 am | |
| και βάλε Την μιά μέρα βλέπουμε την Χαρά να φεύγει απο το Κωλοκοτρονίτσι και την ακριβώς επόμενη την βλέπουμε να ξανάρχεται και να την μισούν όλοι...ΕΛΕΟΣ!! Την γουστάρω πολύ την σειρά βέβαια,την βλέπω σχεδόν καθημερινά! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Τρι Ιουλ 19, 2011 4:35 am | |
| Δεν την βλέπω πολύ συχνά ....Το έχω δει άπειρες φορές και πια βαριέμαι... | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Σαβ Ιουλ 23, 2011 7:21 am | |
| Καλή σειρά, αλλά δεν είναι από αυτές που με τρέλαναν. παρόλα αυτά ο Φατσέας με τις ατάκες του ήταν κορυφή. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Δευ Αυγ 01, 2011 9:10 am | |
| Πολύ καλή σειρά με πολλούς, καλούς ηθοποιούς! Δεν ξέρω ποιος είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας, πάντως όχι ο Φατσέας! Ήταν πολύ αστείος, αλλά δε μου άρεσε ο τρόπος που φερόταν στη Σταυρούλα. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Τρι Ιουν 19, 2012 9:11 am | |
| Κορυφαίαα σειρά και ρισπέκτ φατσέας Αλλά δεν μάρεσε το τέλος. Καθόλου. | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το καφέ της Χαράς Πεμ Ιουλ 05, 2012 1:50 am | |
| Από τις αγαπημένες μου σειρές Ο Φατσέας ήταν πολύ έλεος :': | |
|
| |
| Το καφέ της Χαράς | |
|