| Κωνσταντινου και Ελένης | |
|
+8marina forever Filius Flitwick Mia Melanie Hawkins Ethan Wate Bellatrix Lestrange Beedle The Bard cuthalion Amycus~Colin Creevey 12 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Κωνσταντινου και Ελένης Σαβ Μαρ 05, 2011 3:57 am | |
| Αλλη μια καταπληκτική σειρά που παίζεται απο 1999 ανελιπώς στις 2:30 στο antenna και έχει γραψει ιστορία Ησική σας γνώμη; | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Τετ Μαρ 16, 2011 4:14 am | |
| Θα πω μόνο ότι αν τύχει και το πετύχω στην τηλεόραση το ξαναβλέπω!!ακόμα και αν το έχω δει ήδη πολλές φορές! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Τετ Μαρ 16, 2011 4:40 am | |
| Χα! Αυτην την στιγμη αυτο βλεπω.
Η γνωμη μου ειναι οτι ειναι μια πολυ πολυ αξιολογη σειρα, με πολυ χιουμορ και τραγελαφικα επισοδεια. Ομως ειναι καπως υπερβολικο που το βαζουν τοοοοσα χρονια.
Αλλα θα μου πεις, τι να βαλουν? Αφου πλεον ο Αντ1 εχει γινει ξεφτιλα. Εγω παντως το βλεπω σχεδον καθε μερα μετα το σχολειο, με ανοιχτο το λαπ τοπ | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Τετ Ιουν 08, 2011 12:34 am | |
| δεν μπορώ να σταματήσω να το βλέπω!!! είναι τόσο διασκεδαστικό | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Παρ Ιουν 24, 2011 12:28 am | |
| Ωραίο είναι αλλά έχει καταντήσει σπαστικό να το βάζουν τόσες φορές επανάληψη Πάντως αν το πετύχω στην TV και δεν έχει εκείνη την ώρα παιδικά που να μ' αρέσουν στην ΕΤ1 το βλέπω.. Η Κατακουζήνα είναι ρισπέκτ!!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Τρι Ιουλ 19, 2011 4:33 am | |
| Τώρα που μιλάμε εγώ το βλέπω στη τηλεόραση! Πολύ ωραίο | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Σαβ Ιουλ 23, 2011 7:21 am | |
| αυτή μάλιστα. την έχω δει πολλές φορές, αλλά την ξαναβλέπω άνετα. | |
|
| |
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Παρ Ιουλ 29, 2011 5:18 am | |
| οσες φορες και να παιξει εγω θα το βλεπω συνεχεια!...εχει απιστευτη πλακα αυτη η σειρα! | |
|
| |
Damon Salvador Εβδομοετής
Posts : 501 Join Date : 22/07/2011 Age : 34 Place : Νεκροταφειο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: ιτιά με πυρηνα απο χορδη καρδιάς δρακου, 26 εκατοστά, άκαμπτο-ιδανικό για μέτριες κατάρες και για ισχυρά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Παρ Ιουλ 29, 2011 5:29 am | |
| φοβερες ατακες,απιστευτοι χαρακτηρες!Μοναδικες αγαπες μου! | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Δευ Αυγ 01, 2011 8:56 am | |
| Είναι από τις λίγες σειρές που μπορεί να παίζεται τόσο πολλά χρόνια και να συνεχίζει να έχει τηλεθέαση. Είναι καταπληκτική δουλειά. Τώρα δε τη βλέπω πλέον ανελλιπώς, γιατί τα έχω μάθει και όλα απ' έξω, αλλά πού και πού.. | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Τρι Ιουν 19, 2012 8:48 am | |
| Η σειρά αυτή έχει γράψει ιστορία Αλλά μου τη σπάει λίγο που δεν βάζουν πια τα τελευταία επεισόδια με τη δίκη ή το γάμο! | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Πεμ Ιουλ 05, 2012 1:55 am | |
| Όσες φορές και να την δω δεν την βαριέμαι ποτέ Η κατακουζίνα είναι κορυφή | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κωνσταντινου και Ελένης Πεμ Ιουλ 05, 2012 2:36 am | |
| Μα μου τι σπάει που τώρα βάζουν και μπιπ | |
|
| |
| Κωνσταντινου και Ελένης | |
|