| Slumdog Millionaire | |
|
+7monicandler Filius Flitwick Ethan Wate Λιλιθ-Ισις You-Know-Who 2411 Mrs.Black Amycus~Colin Creevey 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Slumdog Millionaire Σαβ Μαρ 05, 2011 3:59 am | |
| Σαρωσε τα οσκαρ και αναδείχθηκε ως μια εξαρετική ταινια Εσας σας άρεσε ; | |
|
| |
Mrs.Black Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Τετ Μάης 18, 2011 5:49 am | |
| | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Τετ Μάης 18, 2011 6:30 am | |
| απο τις καλυτερες που εχω δει! | |
|
| |
Λιλιθ-Ισις Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από έλατο, 23 εκ., με πυρήνα από τρίχα βέλλας, ιδανικό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Παρ Ιουν 10, 2011 10:37 am | |
| μια απο τις πιο αξιλολογες ταινιες που εχω δει.. επιτελους βγηκε και μια σοβαρη κοινονικη και συναμα ενδιαφερουσα ταινια!! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Παρ Ιουν 24, 2011 12:00 am | |
| Δε μου άρεσε καθόλου... Ήταν άσχημα γυρισμένο, με φτηνό σενάριο και θύμιζα ιδιαίτερα Μπόλιγουντ.. Αν και είχε καλό κοινωνικό θέμα να διαπραγματευτεί το σενάριο ήταν για κλάματα. | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Σαβ Ιουλ 23, 2011 7:32 am | |
| εξαιρετική ταινία, με γρήγορες εναλλαγές, ενδιαφέρον σενάριο, διαφορετικές τεχνοτροπίες γυρισμάτων και πολύ καλές ερμηνείες. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Δευ Αυγ 08, 2011 6:24 am | |
| Ήταν συγκλονιστική, αλλά δεν είναι και από τις αγαπημένες μου. Προτιμώ τις πιο ανάλαφρες και χαρούμενες. Γιατί ακόμα δεν το έχουν δείξει στην τηλεόραση όμως; | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Σαβ Σεπ 03, 2011 7:40 am | |
| Μου άρεσε πολύ.Έδειχνε τι πραγματικά συμβαίνει εκεί πέρα.κλάμα εγωω | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Τετ Οκτ 05, 2011 10:14 am | |
| Ηταν πολύ καλη!Δεν την βαζω βεβαια στις αγαπημενες μου αλλα ειχε πολύ καλο σεναριο,και ειχε πολύ ωραιο σεναριο | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Τρι Ιουν 19, 2012 7:46 am | |
| - Ethan Wate έγραψε:
- Δε μου άρεσε καθόλου... Ήταν άσχημα γυρισμένο, με φτηνό σενάριο και θύμιζα ιδιαίτερα Μπόλιγουντ.. Αν και είχε καλό κοινωνικό θέμα να διαπραγματευτεί το σενάριο ήταν για κλάματα.
+1 | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Slumdog Millionaire Πεμ Ιουλ 05, 2012 2:14 am | |
| Πολύ ωραία ταινία.Συνήθως σιχαίνομαι τις κοινωνικές αλλά αυτή μου άρεσε πολύ | |
|
| |
| Slumdog Millionaire | |
|