| Κοπάνες!!! | |
|
+12Vicky12 HeRmIoNe 4EvEr Μαρίνα.Potter Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins Βασουλα Μαγισσουλα You-Know-Who 2411 Vicky_Diggory Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Remus Lupin Electra Black 16 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Κοπάνες!!! Κυρ Μαρ 06, 2011 6:53 am | |
| Έχετε κάνει ποτέ κοπάνα; Αν ναι, γράψτε μας πού πήγατε, με ποιους, δείξτε μας φωτογραφίες και ό,τι άλλο σχετικό θέλετε! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Κυρ Μαρ 06, 2011 7:16 am | |
| Μόνο για να κοιμηθώ... ^Εντάξει ξέρω είναι ξενέρα | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Κυρ Μαρ 06, 2011 7:24 am | |
| Καθόλου...είναι ένας από τους κυριότερους λόγους για να κάνει κανείς κοπάνα! | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Κυρ Μαρ 06, 2011 10:05 am | |
| εχω κανει 2 κοπανες.η μια ηταν γτ βαριομουν να παω σχολειο κι η αλλη γιατι δεν αντεχα να περιμενω σαν τον ... | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Κυρ Μαρ 06, 2011 10:55 am | |
| 4 συνολικα αλλα μια φιλη της μανας μου είναι γιατρος και τις δικαιολογώ | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Σαβ Απρ 23, 2011 8:21 am | |
| Ναι 2-3 φορές πρώτες ώρες γιατί πολύ απλά βαριόμουνα ( η γουρούνα) να σηκωθώ από το κρεβάτι!! Αχ τι να κάνουμε! Και μετά λέγαμε κάτι για ομαδικές αλλά λίγες έγιναν | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Σαβ Απρ 23, 2011 8:37 am | |
| περσυ στο γυμνασιο ηταν αρκετες.. μια φορα την βδομαδα ηταν απαραιτητη. φετος στο λυκειο ειναι πιο δυσκολο βασικα αλλα 2-3 τις εχω κανει | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Κυρ Μάης 22, 2011 1:04 pm | |
| η μοναδικη χρονια που εμεινα στο σχολειο ηταν στην 3η λυκειου οπου εμεινα απο απουσιες γιατι εκανα κοπανα για ενα ερωτα!!!τουσ ελεγα γεια σας την δευτερα και αντιο την παρασκευη!!!χεχε | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Τρι Ιουλ 12, 2011 9:19 pm | |
| 2-3 γιατί είχα κάποια θεματάκια με τον ύπνο... | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Τετ Αυγ 31, 2011 6:31 pm | |
| φέτος είχα καμιά 40αριά απουσίες γιατί ήθελα να κοιμηθώ ή γιατί βαριόμουν με τις απεργίες. Από τα θρησκευτικά και τη γεωμετρία που έφευγα δεν το καταλάβαιναν | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Πεμ Φεβ 16, 2012 6:45 am | |
| περυσι ημουν λιγοο φυτουκλαα και ειχα κανει μονο μια! αλλα φετος ασταα...6 ολοκληρες! | |
|
| |
HeRmIoNe 4EvEr Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Δευ Φεβ 20, 2012 11:15 am | |
| Εγω εχω κανει 1... αλλα βγηκε μοιραια γιατι : Ωραια ωραια που ειχαμε μαζευτει εξω απο το σπιτι του κολλητου μου πρωτη ωρα βλεπουμε τη γαλλικου κρυφτικαμε και ο καημενος ο κολλητος μου δεν προλαβε και τον ειδε, μετα... περπα τουσαμε στο δρομο και βλεπω τη μαμα μου ριχνω μια τρεχαλα και τα ειχα παιξει .... απο τοτε δεν ρισκαρω να ξανακανω κοπανα πρωτη ωρα αρχαια....!!! | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Δευ Φεβ 27, 2012 10:21 am | |
| οκ το παραδεχομαι. την παρασκευή που μας πέρασε δεν πήγα σχολείο επειδή ειχαμε 3ωρο και προτίμησα να κοιμηθώ | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Πεμ Μάης 31, 2012 10:58 am | |
| φέτος έκανα πολλές αλλά στο τέλος του χρόνου γιατί από τότε που βγήκε και πάλι ο ήλιος τα μυαλά πάλι πήγαν αλλού | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Τετ Ιουν 20, 2012 10:47 pm | |
| Ναι έχω κάνει την ώρα των Γαλλικών!! Εγώ,ο Θοδωρής Χ. και ο Χάρης!! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Πεμ Ιουλ 19, 2012 6:56 am | |
| Έχω κάνει αρκετές. Με την κολλητή μου συνήθως. | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κοπάνες!!! Παρ Σεπ 06, 2013 7:53 am | |
| | |
|
| |
| Κοπάνες!!! | |
|