| Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου | |
|
+6Vicky_Diggory Lily Luna Potter Weasley Marlene McKinnon Albus P.W.B. Dumbledore Beedle The Bard Amycus~Colin Creevey 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 4:19 am | |
| Λοιπον.μιλάμε για το μέρος που διαδραματίστηκε η ''συναντηση '' του Χαρι με τους πεθαμενους γονεις του -ζωη σε εμας Εκει εκλαψε ο Χαρι...εδώ μπορειτε εσείς να ποσταρετε την δική σας προσωπική συγκινηση ... The Stage is Your's..... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 4:32 am | |
| Θα πρεπει να ηταν πολύ συγκινητικο και δικαιως εβαλε τα κλαμματα. Και το σπαστικο ειναι να εχεις και την φιλη σου και σου λεει "Χαρι, χαρι! Εδω, τους βρηκα. Αχ, οχι νομιζα οτι ελεγε Ποτερ" "Χαρι, εδω εδω! Αχ, συγγνωμη, λαθος" "Χαρι, εδω δεν λεει Αμποτ? Λες να εχει καποια σχεση με την Χανα?" "Χαρι, δες εδω. Πεβερελ δεν γραφει; εχει και αυτο το σημα παλι!"
Ουφ, αμαν | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 4:59 am | |
| ^μπορεις να ποστάρεις μια συγκινιτικη περιπέτεια που έχεις βιώσει κιολας αυτό είναι το θέμα μου οχι να σχολιάσεις τα γεγονότα σαραντη | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 5:48 am | |
| Α, ναι? Συγγνωμη, εχεις δικιο, δεν το καταλαβα στη αρχη. Ωχ, τη ντροπη μου εκανε παρατηρηση ο Αντρεας Λοιπον,η δικη συγκηνιτικη στιγμη ηταν οταν τελειωσα το δημοτικο και περασα ενα πολύ συγκηνιτικο και αξεχαστο απογευμα με τους συμμαθητες μου. Πρωτα καναμε τη γιορτη, το χορευτικο με "Τα χερια ψηλα", μετα συνεχιστήκε η εκδηλωση και έπειτα διασκεδάσαμε στο γηπεδο μπάσκετ κοντα στο σχολειο. Ακομα και τωρα το βλεμμα μου καρφωνεται στο κενο οταν ακουω τα "Χερια ψηλα" και θυμάμαι όλες εκεινες τις υπέροχες στιγμες που έζησα με τους φιλους μου, ολες τις περιπέτειές μας, και μια συγκεκριμενη συμμαθητριά μου η οποία αποτέλεσε τη μιση ζωη μου στον χωρο του σχολείου. Χωρις αυτην τα χρονια μου στο δημοτικο θα ηταν πιο ανειαρα | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 7:02 am | |
| εγω συγκινηθηκα πολυ οταν πεθανε η αδερφη της γιαγιας μου...εχω συγκινηθει κι αλλες φορες βεβαια,αλλα δεν τις θυμαμαι | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 9:33 am | |
| Εδω εκλαιγα εγω σε αυτη τη σκηνη δεν θα εκλαιγε ο Χαρι που ηταν και οι γονεις του?? Ολο αυτο το μακριναρι που ειπε ο Σαραντης ισχυει και απο μενα καθως και ολες οι τελευταιες μερες απο κατασκηνωση. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Μαρ 07, 2011 1:06 pm | |
| Ε, πες και εσυ κατι για εκεινη την αξεχαστη μερα.... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Τρι Μαρ 08, 2011 4:36 am | |
| θυμηθηκα αλλη μια φορα που συγκινηθηκα...στην γιορτη στο τελος της εκτης δημοτικου...τραγουδουσαμε και αποχαιρετισαμε ο ενας τον αλλο,γιατι στην περιοχη μας χωριζομαστε σε 2 σχολεια...επειδη το ενα απο τα δυο ειναι ετοιμο να κλεισει,θελουν να αυξησουν τους μαθητες κι ετσι οι περισσοτεροι παμε εκει...τεσπα,ηταν μια απο τις πιο συγκινητικες στιγμες της ζωης μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Τρι Μαρ 08, 2011 5:53 am | |
| εγώ συγκινηθηκα οταν πηγα στην κηδεία του θείου της μανας μου συνειδητοποιησα πως ηταν νεκρός πτιν νομιζα πως απλως ηταν καινουριος ιερεας | |
|
| |
Lily Luna Potter Weasley Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Οξια , 25 εκατοστα,πυρηνας απο τριχες μονοκερου,Ακαμπτο, επιχρυση λαβη. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Πεμ Μαρ 10, 2011 6:22 am | |
| Εμένα η πιο συγκινητική στιγμή μου ήταν όταν τα έφτιαξ με το αγόρι μου και επίσεις... όταν είχα τα γενεθλεια μου, και όλοι μου οι συμαθητές απο το παλιό μου σχολείο με πήραν τηλέφωνο και όλοι μαζί μου είπαν το happy birthday και μου ευχήθικαν εκείνην την στιγμή πραγματικά έκλαψα | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Τετ Ιουν 22, 2011 6:44 am | |
| αυτή η στιγμή με τον Harry είναι πραγματικά συγκινητική...πόσο μάλλον για τον ίδιο μμ θυμάμαι μία όταν έφυγε μονίμως η θεία μου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα... α και όταν τελειώσαμε το δημοτικό...είχαμε μία πολύ καλή κυρία και δεν θέλαμε να την αποχαιρετίσουμε.... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Δευ Οκτ 03, 2011 5:42 am | |
| Δικαια εκλαψε..ηταν μια πολύ συγκηνιτικη στιγμη! | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Κυρ Δεκ 18, 2011 4:12 am | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Κυρ Ιαν 08, 2012 5:33 am | |
| πολυ σιγκηνιτικη σκηνηη... εμμμ...λογικο...δηλαδη εσεις τι θα κανατε αν βλεπατε τον ταφο τον γονιων σαςς?? εμενα παντως με τρομαξε η φαση με την γρια(ματιλντα) !! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου Παρ Μαρ 30, 2012 10:27 pm | |
| | |
|
| |
| Η Εκκλήσια του Γκοντρικς Χολοου | |
|