| Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα | |
|
+9Bellatrix Lestrange Martha_Loves_Ron Autumn Princess Hermione Jean Granger cuthalion Mia Melanie Hawkins anton xert Vicky_Diggory Ethan Wate 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Δευ Απρ 18, 2011 3:03 am | |
| Λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν ακούσει για τα παράλληλα σύμπαντα και τις παράλληλες διαστάσεις. Τις περισσότερες φορές τα συγκεκριμένα αναφέρονται σε κόσμους όλόιδιους ή παρόμοιους με τους δικούς μας όπου κάθε ον του δικού μας σύμπαντος έχει εκεί τον απόλυτο δίδυμό του. Άλλες φορές αναφέρονται σε κόσμους όπου μπορείς να μπεις σ΄αυτούς μέσα από γαλαξιακές, ηλεκτρομαγνητικές ή μαγικές πύλες. Άλλες φορές μοιάζουν πολύ με τον δικό μας και άλλες φορές με μαγικές διαστάσεις ή με κόσμους υψηλού τεχνολογικού επιπέδου. Τέλος πάντων εδώ απλά γράψτε εάν πιστεύετε στην ύπαρξη των παράλληλων διαστάσεων-συμπάντων, εάν εκεί μπορείτε να βρείτε τον απόλυτο δίδυμο σας και τέλος εάν πιστεύεται στις πύλες που οδηγούν εκεί... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Σαβ Απρ 23, 2011 5:31 am | |
| ακούγεται ενδιαφέρον και παράξενο ταυτόχρονα!! και θα ήταν παράξενο να συναντούσα ακόμη ένα άτομο ίδιο με εμένα!!
| |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Παρ Μάης 13, 2011 5:29 am | |
| εγω έχω ακούσει για τον χοροχρόνο δηλαδή παρράληλα σύμπαντα που είναι το πριν και το μετά μας | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Παρ Μάης 13, 2011 11:44 am | |
| ^Όντως, το χωροχρόνο είναι το πιο "διάσημο" από τα παράλληλα σύμπαντα!!! Ο Άινσταιν κιόλας είχε αναπτύξει μία θεωρία που έλεγε πως υπάρχουν χωροχρονικές διακυμάνσεις στο χωροχρόνο που ονομάζονται βαρυτικά κύματα και θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη χωροχρονική εξέλιξη του δικού μας σύμπαντος... | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τρι Ιουλ 12, 2011 1:24 am | |
| Και εγώ νομίζω πως υπάρχει χωροχρόνος...αλλά είναι πολύ περίπλοκος... | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τρι Αυγ 02, 2011 4:10 am | |
| Πρόσφατα είχα δει ένα ντοκιμαντέρ και οι πύλες που λές, ή αλλιώς σκουλικότρυπες όπως τις λένε οι επιστήμονες, δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά και εννοώ ούτε καν θερητικά δεν στέκουν. Από την άλλη, γίνεται συζήτηση για τα παράλληλα σύμπαντα σε μια θεωρία που αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς και αναπτύσσεται συνεχώς καθώς πολλοί επιστήμονες αυτή τη στιγμή κάνουν μαθηματικές αναζητήσεις για να οδηγηθούν στη απόδειξη της ή να πιστούν για το αντίθετο.(Ότι δηλαδή τόσα χρόνια ασχολήθηκαν με κάτι που δεν υπάρχει). Και μιλάω φυσικά για τη θεωρία των χορδών η οποία έχει ανοίξει τις πόρτες της σε πολλούς διακεκριμένους επιστήμονες ανά τον κόσμο και μελετάται διαρκώς. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τετ Αυγ 31, 2011 3:02 pm | |
| Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποκλείσω αλλά ούτε και να το δεχτώ απόλυτα..Έχω διαβάσει κάπου ότι οι νεκροί βρίσκονται σε παράλληλα σύμπαντα όπου συνεχίζεται η ζωή τους.Αναπόδεικτα βέβαια αυτά. | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Κυρ Οκτ 02, 2011 10:12 am | |
| Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον..Αλλά δεν ξέρω...Δεν νομίζω να υπάρχει... | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τετ Ιαν 04, 2012 12:52 am | |
| εγω πιστευω πως πραγματι υπαρχουν παραλληλα συμπανταα παρελθον και μελλον...και γιαυτο τον ισχυρισμο εχω μια εξηγηση που ειναι γνωστη σχεδον σε ολους απο δω μεσαα...Deza vu....και ποιοςς δεν εχει νιωσει οτιι εχει ξαναζησει κατι που ζει μια συγκεκριμενη στιγμη...;; ειναι περιπλοκο αλλα πιστευω πως εχω την εξηγηση..λετε πως ειμαι πολυ φιλοδοξη;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την martha_loves_Ron στις Σαβ Ιαν 14, 2012 11:53 am, 1 φορά | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Σαβ Ιαν 14, 2012 11:45 am | |
| ^Ναι, βέβαια για το ντέτζα βου υπάρχει επιστημονική εξήγηση.. =/ | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Σαβ Ιαν 14, 2012 11:50 am | |
| =]] εγω πιστευω οτι για τον καθεναν η εξηγηση ειναι διαφορετικη για το οτιδηποτεε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Σαβ Ιαν 14, 2012 12:10 pm | |
| Εχεις δίκιο. | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Κυρ Ιαν 15, 2012 8:55 am | |
| είναι εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε οι μοναδικοί στο σύμπαν και γενικά δεν υπάρχουν άλλα σύμπαντα ή ότι δίποτε άλλο! εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν και τα ξέρουν απλά δεν μιλάνε! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τρι Μάης 15, 2012 12:56 pm | |
| πιστεύω ότι υπάρχει χωροχρόνος και παράλληλα σύμπαντα! αλλά είναι πάρα πολύ περίπλοκο για κάποιον να το σκεφτεί και να κατανοήσει τον τρόπο με τον οποίο αυτό λειτουργεί! κυρίως τον χωροχρόνο! | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Κυρ Ιουλ 08, 2012 7:24 am | |
| Ποτέ δεν πίστευα σε παράλληλες διαστάσεις όμως όταν κάναμε ένα μάθημα στο σχολείο ειδίκα γι'αυτό άρχισα και τα πίστευα!!Τώρα πια είμαι απόλυτα σίγουρα ότι υπάρχουν!!! | |
|
| |
Luna-Lia Lovegood Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες πύγασου, 35 εκατοστα Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τετ Μάης 15, 2013 11:22 am | |
| δεν μπορούμε να ξέρουμε με σιγουριά τίποτα... και στην τελικά τι είμαστε;;; ενας κόκκος άμμου σε μία παραλία... μπορεί να υπάρχουν παράλληλες διαστάσεις μπορει και όχι... | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Τρι Μάης 28, 2013 3:49 am | |
| Βασικά εγώ είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν παράλληλες διαστάσεις!Το έχει αποδείξει και η επιστήμη εξάλλου...Αλλά δεν είναι μόνο αυτό...Δεν είναι και πολύ φυσιολογικό να είμαστε μόνοι μας εδώ πάνω! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα Σαβ Σεπ 07, 2013 4:56 am | |
| δικιο εχεις!!! | |
|
| |
| Παράλληλες διαστάσεις και σύμπαντα | |
|