| Αγαπημένο μάθημα | |
|
+39ilias7 hermionegranger Vicky12 Hermione J Granger Μαρίνα.Potter Autumn Princess Martha_Loves_Ron Hermione Jean Granger Penelope Clearwater Pesky_Pixie marina forever Mia Melanie Hawkins Albus P.W.B. Dumbledore Electra Black Amycus~Colin Creevey Emma Watson Marlene McKinnon Ronerm Ange Ushiromiya Scabior The Snatcher Albus Dumbledore happy poster Beedle The Bard Maria Lovegood Remus Lupin nickpap Elf in the forest LiLyBlack William Penn pano$ Embereth Nemesis Helga Hufflepuff Vicky_Diggory Bellatrix Lestrange Ginny Weasley stacy_weasley Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 43 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Ιουλ 01, 2010 1:53 pm | |
| Ποιο ειναι το αγαπημενο σας μαθημα ??? !!! Γιατι σας αρεσει ? | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Παρ Ιουλ 02, 2010 1:40 am | |
| | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Σαβ Ιουλ 17, 2010 12:21 am | |
| :cherry: :cherry: :cherry: κερασια ειναι !! να αρχιζω να ριχνω Φοιβη ??? | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Σαβ Ιουλ 17, 2010 11:02 am | |
| μισουσα τα λατινικα γιατι η καθηγητρια μας φορτωνε διαβασμα και ελεγε συνεχεια οτι δεν θα περασουμε πουθενα... μισουσα απολυτα φυσικη-χημεια-βιολογια γιατι ηταν στριμμενος ο καθηγητης και επειδη 1η λυκειο ανατιναξα καταλαθως εναν δοκιμαστικο σωληνα :oops: με ειχε στο ματι μεχρι την αποφοιτηση... αλλα μου αρεσε η εκθεση η λογοτεχνεια και τα αρχαια κατευθηνσης γιατι οι καθηγητριες που μας ειχαν ηταν πολυ ξηγημενες.... των αρχαιων ηταν και υπευθυνη του τμηματος μου και της ειχα μεγαλη αδυναμια | |
|
| |
Ginny Weasley Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 16 Join Date : 05/08/2010 Age : 30 Place : N.Y City/Greece
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Holly and phoenix feather, eleven inches Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Αυγ 05, 2010 5:46 am | |
| Χμμμ...Αγγλικά!Τα λατρεύω!!!Και μετά πιστεύω έκθεση... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Αυγ 05, 2010 5:48 am | |
| Η βιολογία δεν υπάρχει ποιο τέλειο μάθημα από αυτό!!! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Αυγ 05, 2010 5:49 am | |
| Συμφωνώ με τη Χριστίνα για τα Αγγλικά..Είναι τέλεια!!!!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τρι Αυγ 10, 2010 2:45 am | |
| E... εμένα μου αρέσουν τα φίλτρα,φροντίδα μαγικών πλασμάτων είμαι σε άλλο κόσμο ε? χαχαχαχα | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τρι Αυγ 10, 2010 5:44 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- E... εμένα μου αρέσουν τα φίλτρα,φροντίδα μαγικών πλασμάτων είμαι σε άλλο κόσμο ε? χαχαχαχα
Είσαι εκτός θέματος... Εδώ μιλάμε για τα μαθήματα που έχουμε σαν Μαγκλ!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τετ Αυγ 11, 2010 5:01 am | |
| Hehe ok | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Αυγ 12, 2010 2:19 am | |
| | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Αυγ 12, 2010 2:41 pm | |
| αλγεβρα μπορει φετος να εκνευριστηκα καπως με αυξουσες φθινουσες αλλα παραμενει το αγαπημενο μου μαθημα | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Παρ Αυγ 13, 2010 3:02 pm | |
| |
|
| |
Embereth Δευτεροετής
Posts : 78 Join Date : 22/09/2010 Age : 40 Place : Θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τετ Σεπ 22, 2010 3:00 pm | |
| ιστορια των τεχνων!!!! απο τα αγαπιμενα μου τοτε που πηγενα και εγω! μετα ελευθερο σχεδιο και τεχνικες εκτυποσης!!! | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Σεπ 23, 2010 8:17 am | |
| | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Σεπ 23, 2010 10:19 am | |
| | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τρι Οκτ 26, 2010 10:45 pm | |
| τα αγγλικα!! (αν και φετος εχουμε την χειροτερη δασκαλα,μας βασανιζει με ασχετα πραγματα) και λατινικα!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τετ Οκτ 27, 2010 8:36 am | |
| - LiLyBlack έγραψε:
- τα αγγλικα!! (αν και φετος εχουμε την χειροτερη δασκαλα,μας βασανιζει με ασχετα πραγματα) και λατινικα!!!!
μαζί σου στα Αγγλικά! Μου αρέσουν πάρα πολύ! Για λατινικά δεν ξέρω! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τετ Οκτ 27, 2010 9:22 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
Για λατινικά δεν ξέρω! χαχα!!! ειναι πολυ ωραια!!!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
| |
| |
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Τετ Οκτ 27, 2010 9:38 am | |
| ωραια!!!! θα δεις θα σου αρεσουν! μηπως ομως ειναι ασχετο με το τοπικ? μαλλον... | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Δευ Νοε 01, 2010 6:07 am | |
| | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Νοε 11, 2010 10:54 am | |
| μαθηματικά...μου αρέσουν πάρα πολύ | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Πεμ Νοε 11, 2010 10:58 am | |
| | |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Αγαπημένο μάθημα Παρ Νοε 12, 2010 3:07 am | |
| Αρχαία Άγνωστο. Λατινικά. Άλγεβρα | |
|
| |
| Αγαπημένο μάθημα | |
|