| Πρωινός ύπνος............. | |
|
+33Vicky12 Μαρίνα.Potter Hermione Jean Granger monicandler Pesky_Pixie Damon Salvador marina forever Mia Melanie Hawkins Amycus~Colin Creevey Albus P.W.B. Dumbledore Ronerm Scabior The Snatcher Albus Dumbledore happy poster Beedle The Bard Remus Lupin nickpap Elf in the forest Αλαφροπάτητος Christine Tonks pano$ Βασουλα Μαγισσουλα LiLyBlack Helga Hufflepuff Autumn Princess Vicky_Diggory Nemesis Bellatrix Lestrange Ginny Weasley stacy_weasley Godric Gryffindor Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 37 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Πρωινός ύπνος............. Πεμ Ιουλ 01, 2010 1:57 pm | |
| Αποκλειετε να μην νυσταζατε ή ακομα και να κοιμηθηκατε σε καποιο απο τα βαρετα....μαθηματα του σχολειου....
Πειτε μας λοιπον τις γνωμες σας και τις εμπειριες σας.. | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Ιουλ 02, 2010 3:08 am | |
| Κώστα θυμάσαι τι νύστα είχαμε και ποσό βαριόμασταν κάθε μέρα πρώτη ώρα στα Αρχαία;;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bralperwil στις Τρι Ιουλ 27, 2010 7:44 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Ιουλ 02, 2010 3:57 am | |
| - Bralperwil έγραψε:
- Κώστα θυμάσαι τι νύστα είχαμε και ποσό βαριόμασταν κάθε μέρα πρώτη ώρα στα Αρχαία;;
που κοιμομασταν ή δεν παταγαμε καν!!! χαχαχαχα | |
|
| |
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Ιουλ 02, 2010 4:12 am | |
| Ναι ρε φίλε άλλες μέρες και αυτές.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bralperwil στις Τρι Ιουλ 27, 2010 7:44 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Σαβ Ιουλ 17, 2010 10:56 am | |
| λατινικα και φυσικη.... σοβαρα προσπαθουσα να μεινω ξυπνια... και αστρονομια κοιμομουν κανονικα καλα και φυσικη θα κοιμομουν αλλα ειχαμε ενα στριμαδι για καθηγητη.... | |
|
| |
Ginny Weasley Υποψήφιος Μαθητής
Posts : 16 Join Date : 05/08/2010 Age : 30 Place : N.Y City/Greece
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Holly and phoenix feather, eleven inches Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Πεμ Αυγ 05, 2010 6:03 am | |
| Παιδιά εγώ είμαι πάντα έτοιμη να κοιμηθώ στην Βιολογία.Έχουμε πρώτη ώρα της Παρασκευής και τελευταία της Τετάρτης..Τι πιο χειρότερο?> | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Πεμ Αυγ 05, 2010 6:11 am | |
| εγώ έχω βρεί τον τρόπο μου ξυπνάω στης έξη κάνω πωινό, μπάνιο βλέπω τβ και μετά κόπο και βασάνων ξυπνάω μέσα σε μια ώρα οπότε πάω σχολείο κουλ αλλά όταν έχω αρχαία και τετοια άσχημα τα πράγματα πέρνω ένα τετράδιο και γράφω διάφορε ιστορίες έτσι και ο καθηγητής νομίζει οτι παρακολουθώ αλλά και εγώ μένω ξύπνια | |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Πεμ Αυγ 12, 2010 2:51 pm | |
| δεν εχω κοιμηθει ποτε αλλα παντα αρχες οικονομιες με πιανει με νυστα αστα να πανε | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Κυρ Αυγ 15, 2010 5:02 pm | |
| μμμμμμμμμμ κιτα σε κανενα μα8ιμα δεν τα βαριμε μονο σε ενα ειχα να πατισς 3 μινεσ στιν γιμναστικι γτ μασ τινβαζανε στιν 1 προτι ορα και πιδι βαριομο0να να σικο8ο παντα στο κολεγειο τιν προτι ορα τιν εχανα |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Δευ Αυγ 16, 2010 10:59 am | |
| Όταν πρώτες ώρες έχεις Αρχαία και κείμενα τι να κάνεις? Και είναι και αυτή η καθηγήτρια ο τρόπος που μιλάει με κάνει να θέλω να κοιμηθώ, δεν έχω μπορέσει όμως...αχχ τι τραβάνε και αυτοί που είναι στα πρώτα θρανία... | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Τρι Αυγ 17, 2010 1:57 pm | |
| καλα εγς να δεις ηπρνοσ στο λογοτεχνικα ζιτιμα ειναι αν εχω πραραπολο08ισει 1 μα8ιμα |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Τετ Αυγ 18, 2010 3:10 am | |
| χαχα!! Εγώ είμουν στην τάξη σε όλα τα μαθήματα αλλά σπάνια παρακολουθούσα, η μιλούσα με την διπλανή,η ζωγράφιζα η διαβαζα για τα φροντιστήρια! | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Κυρ Σεπ 12, 2010 5:40 am | |
| Εγω δεν εχω κοιμηθει ποτε αλλα μου'ρχετε να κοιμηθω στην ωρα της ιστοριας.... | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Κυρ Σεπ 12, 2010 7:13 am | |
| Σχεδόν σε όλα τα μαθήματα νυστάζω!!! Με είχε πάρει κυριολεκτικά ο ύπνος στη 3η γυμνασίου όταν ήρθε κάποια των πρώτων βοηθειών για να μας μιλήσει!!! Ευτυχώς που από πίσω μου καθόταν μια γνωστή μου και με ξύπνησε!!! Είχα και αναγούλες και έναν απαίσιο πονοκέφαλο... Είχα *αδιαθετήσει* τότε,τι να έκανα??? | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Κυρ Σεπ 19, 2010 6:45 am | |
| εγω παλι ηθελα να κοιμηθω την ωρα των αγγλικων, παρολο που ειναι απο τα αγαπημενα μου! δυστυχως η καθηγητρια με την απιστευτα τσιριχτη της φωνη δεν με αφησε.... κ στην ωρα της φυσικης το ιδιο, εχοθμε πολυ βαρετο καθηγητη, πιστεψε με! ....αλλα δεν φταιω εγω, τ πρωινο ξυπνημα ευθυνεται.... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Σαβ Σεπ 25, 2010 10:17 am | |
| και εγω εχω κοιμηθει αλα ημουν ξενυχτισμενη και με ξυπνησαν επειδη απο την κουραση ροχαλιζα!!!!! | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Οκτ 15, 2010 8:47 am | |
| μμμμμμμμμ......σχεδωμ σε ολα!!!!! | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Οκτ 15, 2010 11:25 am | |
| Εγω δεν αντεχα τα Αρχαι μια μερα!!! Ετοιμη ημουν να με παρει ο υπνος!!! Μια φιλη μου ειχε κοιμηθει την ωρα τον Αγγλικων και την ξυπνησε το κουδουνι | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Οκτ 22, 2010 7:37 am | |
| εγω πολλες φορες ειμαι ενα σωστο ζομπι τις πρωινες ωρες και τις τελευταιες ευτυχως υπαρχουν και οι πλακες! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Δευ Νοε 01, 2010 6:09 am | |
| αχχχχχ δεν ξερετε τι τραβαω! εγω σηκωνωμε μιση ωρα νοριτερα για να παρω κι ενα φαρμακο για την αλεργια μου :': | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Πεμ Νοε 11, 2010 10:52 am | |
| στην βιολογία ο κύριος μιλάει τόσο σιγά που η μισή τάξη είναι πάντα έτυμοι για ύπνο | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Πεμ Νοε 11, 2010 10:54 am | |
| Ιστορία... καθημερινό συνήθειο ο λήθαργος.... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Τρι Ιαν 18, 2011 2:48 am | |
| Αυτη που μας εκανε περσυ Ελενη, είχε νανουριστικη φωνη, αλλα εμενα μου αρεζε το μαθημα και την παρακολοπυθουσα. Ομως η φετινη μας φυλλολογος μου εχει προσφερει αρκετα λεπτα υπνου | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πρωινός ύπνος............. Παρ Ιαν 21, 2011 11:44 am | |
| Προσέχω ιδιαίτερα στα Κείμενα επειδή η καθηγήτρια είναι πολύ καλή και κοιμάμαι σε όλα τα υπόλοιπα επειδή όλες είναι εκ γενετής ξανθιές. | |
|
| |
| Πρωινός ύπνος............. | |
|