| High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! | |
|
+10Bellatrix Lestrange Gellert Grindelwald Electra Black Albus P.W.B. Dumbledore Maria Lovegood Beedle The Bard Elf in the forest Vicky_Diggory Marlene McKinnon Remus Lupin 14 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 6:10 am | |
| "Καλησπέρα σας Μάγοι και Μάγισσες, έχετε τον Ρέμους Λούπιν συνδεδεμένο στους δέκτες σας, έτοιμο να ανακοινώσει τα αποτελέσματα του μηνιαίο Δαγωνισμού High Sorcery Contest που διοργανώνει το καταπληκτικοφοβερό φόρουμ μας. Καλησπέρα Ρέμους!"
"Καλησπέρα και από εμένα στον Κόσμο των Μάγων, και όπως προείπε και ο παρουσιαστής, έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Πάμε να δούμε τους τέσσερις υποψήφιους και το θέμα αυτού του μήνα"
Από το Γκρίφιντορ διαγωνίστηκε ο You-Know-Who 2411 Από το Ράβενκλοου διαγωνίστηκε ο Mysterious Wizard Από το Σλίθεριν διαγωνίστηκε ο Ronerm Από το Χάφλπαφ διαγωνίστηκε η Marlene McKinnon
"Όπως βλέπουμε, τρεις άντρες και μία γυναίκα. Ο You-Know-Who 2411, νέο μέλος έχει αποδείξει την όρεξή του και σχεδόν αμέσως αναβαθμίστηκε σε Επιμελητής, ο Mysterious Wizard, αξιέπαινος Μάγος, που πρόσφατα κέρδισε τη θέση του Συντονιστή. Στη συνέχεια ο Ronerm προσπαθεί να υπερασπιστεί τις φήμες που τον θέλουν ως τον καλύτερο Επιμελητή που πέρασε από τον κοιτώνα του Σλίθεριν, και τέλος, η Marlene McKinnon, κάτοχος γνωστού αστειατορίου στην περιοχή της Πλάκας στην Αθήνα. Προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κερδίσει. Φημολογείται πως το μαγαζί της σερβίρει υπέροχο π-αστίτσιο καθώς το αφεντικό του μαγαζιού, η Marlene, επενδύει σε επειχηρηματικές προτάσεις όπως η δημιουργία πλακατζίδικου, μαγαζιού όπου πωλούνται πλακάκια.
Και παρακάτω σας ανακοινώνω το θέμα του διαγωνισμού για αυτό το μήνα. Ένας γρίφος στάλθηκε στους διαγωνιζόμενους και καμία βοήθεια δεν δόθηκε σε κανέναν."
Τη λύση αυτού του γρίφου για να βρεις Θα πρέπει στο καλύτερα κρυμμένο μέρος να ψαχτείς. Μιας ανενεργής κεφαλής το θέμα να δεις Και με μιας έκπτωτης αφεντιάς τη κλειδαριά να ξεκλειδωθείς. Την προτελευταία σκέψη καλά να μελετήσεις Το όνομα του μάγου να αποτυπώσεις. Αν το όνομα αυτού απαντήσεις Τότε αυτόν τον γρίφο θα λύσεις.
"Ξεκάθαρο το θέμα, με μόνη σωστή απάντηση το όνομα harry potter 10. Ας δούμε την τελική κατάταξη των τεσσάρων διαγωνιζόμενων."
1η Θέση: Marlene McKinnon 2η Θέση: Ronerm 3η Θέση: Mysterious Wizard 4η Θέση: You-Know-Who 2411
"Η Marlene McKinnonαπό το Hufflepuff κερδίζει αυτό το μήνα τη πρώτη θέση και μαζί με τη πρωτιά παίρνει 300 πόντους για τον κοιτώνα της και 10 Γαλέρες που θα προστεθούν στον προσωπικό της λογαριασμό στη Γκρίγνκοτς. Συγχαρητήρια μικρή ΑστειατόρισαΜάγισσα!"
"Σε ευχαριστούμε πολύ Ρέμους Λούπιν για τις παραπάνω δηλώσεις, καλησπέρίζουμε και πάλι τον Κόσμο των Μάγων! Χαιρετίσματα σε όλους από την εκπομπή Το Πότερλαντ στη Κορυφή!"
Υ.Γ. Νο.1 Ελπίζω αν σας άρεσε η παρουσίαση μέσω ραδιοφωνικής επομπής! Υ.Γ. Νο.2 Όποιος θέλει να κλείσει τραπέζι στο πασίγνωστο αστειατόριο της Marlene McKinnon μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου! | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 8:20 am | |
| Καλε μπραβο μου Σας περιμενω ολους στο αστειατοριο Μπραβο και στα αλλα παιδια!! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 8:33 am | |
| Well done!! Α και εγώ θα έρθωω!!! Ενδιαφέρουσα εκπομπή!! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 8:34 am | |
| Κάνενας δεν δήλωσε ακόμα. Εκτός από την Βάσω Οπότε το μαγαζί πάει για κλείσιμο... Αλλά εμένα με ξέρεις, πρώτο τραπέζι πίστα το Σαββατόβραδο Και μπράβο που βρήκες τη λύση! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 8:36 am | |
| Μη μου το γρουσουζευεις ρε Η μαλλον οχι, μην die, γιατι μετα παει και ενα απο τους δυο πελατες Ξεχασα να πω, ωραια παρουσιαση | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 8:44 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 8:54 am | |
| Συγγνωμη αλλα το βλεπετε ολοι οτι με προκαλει να κανω σπαμ Αλλα, αϊ στον satan, εχει δικιο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 9:14 am | |
| | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 9:55 am | |
| μπραβω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οχι μονο γιατι κερδισε το χαφλ αλλα γιατι συμπαθω πολυ την Marlene McKinnon!!!!!!!!!!!! go Haffl | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 10:19 am | |
| Νικόλα.....χασαμε.... Και το χειροτερο ειναι οτι χασαμε απο...σνιφ.... την Όλγα... Ολγα ελπιζω τη Τεταρτη να μας κερασεις κανένα πατατάκι, να μη τη βγαλου ξεροσφύρι. Και οκ, η εκπομπη ηταν υπερπαραγωγη. Μπραβο στην Ολγα που κερδισε και στο Νικολα που πηρε μερος....Οι αλλοι δεν με νοιαζουν Θα ερθω και εγω στο αστειατόρειο. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 10:23 am | |
| Την άλλη φορά θα κάνω παρουσίαση με φιλική συμμετοχή την Φαίη Σκορδά. Και ο Νίκος είχε εκπληκτική σκέψη και συλλογισμό. Απλά έμεινε λίγο πίσω. Ξέχασε το στίχο "προτελευταία σκέψη"... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 10:31 am | |
| Θα μου τα πει και ο ιδιος.... Και παλι μπραβο - Σπόιλερ:
Ναι το κανω μονο και μονο για να μη σπαμμαρω
| |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 10:49 am | |
| Τι επική τιτάνια καμμένη παρουσίαση Μιχάλη! Ολγάκι μπράβο σου! Συγχαρητήρια για τη νίκη σου καλή μου! Μπράβο και σε όλα τα άλλα παιδιά για την προσπάθειά τους! Υ.Γ. Θέλω και γω να ρθω στο αστειατόριο, αρκει να μαι πολύ μακριά από το Μιχάλη. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 11:33 am | |
| Καλοδεχούμενη στο Αστειατόριο Μαρία Θα κανονίσω να έρθεις τη μέρα που θα έχω κέφια Και, εντάξει να μην τα παραλέω, αλλά η παρουσίασή μου τα ΣΠΑΕΙ. | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 12:01 pm | |
| Ωραία παρουσίαση... Συγχαρητήρια Όλγα!Θα έρθω στο αστειατόρειο σου!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 12:03 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 12:08 pm | |
| Και εσύ σπαμμάρεις. Μπαν 3 ημερών. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 12:15 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Σαβ Μάης 28, 2011 10:56 pm | |
| Όλγα, ελπίζω να αλλαξεις γνωμη για το δευτερο σχόλιο γιατί έξω από το ΙΣΟΝ υπάρχει ένας...όχι λάθος... δύο κάδοι σκουπιδιών.
Εμενα που θα με βαλεις στο μαγαζί....???
ΜΠΡΑΒΟ ΟΛΓΑ, αλλα μη χαιρεστε, δεν θα νικησετε... | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Κυρ Μάης 29, 2011 3:27 am | |
| Συγχαρητήρια και στην Όλγα και στα υπόλοιπα παιδιά που διαγωνίστηκαν και στο Μιχάλη για την παρουσίαση! - Σπόιλερ:
Κι εννοείται πως το καλύτερο τραπέζι στο μαγαζί της Όλγας θα το πάρω εγώ!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Κυρ Μάης 29, 2011 8:41 am | |
| Συνεχισε να κανεις σχολια για τους καδους σκουπιδιων και θα φας πορτα Και παλιοσπαμιαρη, σταματα το σπαμ Ευχαριστω Μαρινακιι!! Θα σε βαλω πρωτο τραπεζι πιστα! | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Κυρ Μάης 29, 2011 10:12 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Κυρ Μάης 29, 2011 10:38 am | |
| | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Κυρ Μάης 29, 2011 10:42 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Νικόλα.....χασαμε....
Και το χειροτερο ειναι οτι χασαμε απο...σνιφ.... την Όλγα...
Ολγα ελπιζω τη Τεταρτη να μας κερασεις κανένα πατατάκι, να μη τη βγαλου ξεροσφύρι.
Και οκ, η εκπομπη ηταν υπερπαραγωγη. Μπραβο στην Ολγα που κερδισε και στο Νικολα που πηρε μερος....Οι αλλοι δεν με νοιαζουν
Θα ερθω και εγω στο αστειατόρειο. ^Σε μισώ!!! Πάντωως μπράβο Όλγαααααααααααααααα! Συγχαρητηριαααααααααααα. Πολύ έξυπνη σκέψη! Αλλα και εγώ μια χαρά τα πήγαααα! θα έρθω & εγώ στο αιστιατόριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! Κυρ Μάης 29, 2011 10:43 am | |
| - Bellatrix Lestrange έγραψε:
- τέλειοοοοοοο
Αυτό το ποστ μου έφερε στο μυαλό άσχημες εμπειρίες. Βλέπε nektarios8 . Και για να μην είμαι σπαμ και πάλι θα πω τα συγχαρητήρια που δεν έχω πει ακόμα στα παιδιά. Εκτός από την Όλγα, αυτή δεν τα αξίζει.. | |
|
| |
| High Sorcery Contest Μαΐου - Νικητήρια Συμμετοχή! | |
|