| Πού θα πάτε το καλοκαίρι; | |
|
+9Εmma1995Mia You-Know-Who 2411 hermione black Camille Belcourt Beedle The Bard Ethan Wate Λιλιθ-Ισις Marlene McKinnon Electra Black 13 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Πεμ Ιουν 02, 2011 2:26 am | |
| Summer 2011 is comiiiiing! Εσείς θα πάτε κάπου το καλοκαίρι; Αν ναι πού; | |
|
| |
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Πεμ Ιουν 02, 2011 2:56 am | |
| Κατασκηνωση!!!!!!!!!!! Στο πρωτο ποδι Χαλκιδικης! | |
|
| |
Λιλιθ-Ισις Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: από έλατο, 23 εκ., με πυρήνα από τρίχα βέλλας, ιδανικό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Πεμ Ιουν 02, 2011 4:37 am | |
| παρο και μυκονο ολομοναχη...wiiiiii!! | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Πεμ Ιουν 02, 2011 4:56 am | |
| Εγώ μάλλον θα πάω μόνη στην ξαδέρφη μου στη Σαντορίνη, Κέρκυρα και Καλλικράτεια! :': | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Πεμ Ιουν 02, 2011 6:49 am | |
| Εγώ στο Πήλιο, σε ένα μέρος που λέγεται Πάλτση και είναι μέσα στο δάσος!!! Είναι επείσης ένα χιλιόμετρο απ' την παραλία η οποία έχει φίνα άμμο και βράχους για βουτιές!!! Και τον Οκτώμβριο Je vais aller en France! Oui!!! | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Παρ Ιουν 03, 2011 12:55 am | |
| Εγω θα παω 4-8 Ιουλιου στο πιο υπεροχο μερος της Ευρωπης, στο εκθαμβοτικο, συναρπαστικο, ατελειωτο, κουλτουριαρικο και χαρριποττερίστικο ΛΟΝΔΙΝΟ!!!!!!!!!!! Μεχρι τοτε θα κατσω Θεσσαλονικη για να βασανιζω την Ολγα στα αγγλικα, μετα μαλλον θα κατσω ακομα λιγο Θεσσαλονικη και θα παω σε ενα απο τα πιο βαρετα μερη της Χαλκιδικης, στον Άγιο Μαμα... :': όπου έχουμε εξοχικό.... Α, και μαλλον θα κανω και κανενα γεστ για καμια βδομαδα (5 μερες) στην αγροτική περιοχή καταγωγής μου - Σπόιλερ:
Για τους φυσιολογικους ανθρωπους "χωριό"
Και 20 Αυγουστου ξεκιναμε παλι αγγλικα | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Παρ Ιουν 03, 2011 1:41 am | |
| - Παράθεση :
- Που θα πάτε το καλοκαίρι;
ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Χωρίς πλάκα τώρα, θα μείνω τον Ιούνη Θεσσαλονίκη, τον Ιούλιο θα πάω Λευκάδα, Κρήτη, Αθήνα και Πύργο και ίσως και πουθενά αλλού, όπου με στείλει το καθήκον xD Και Αύγουστο καμιά δουλίτσα Σαλόνικα, τι στο διάολο, να μαι απένταρη όταν πάω να πάρω καμιά τυρόπιτα όταν γραφτώ στην σχολή; | |
|
| |
hermione black Τεταρτοετής
Posts : 163 Join Date : 30/05/2011 Age : 27 Place : στον κόσμο μου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο τριανταφυλλιάς 22 εκατωστά ευκαμπτο με τρίχα φίνικα στον πιρίνα Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Παρ Ιουν 03, 2011 2:16 pm | |
| λονδίνο σε δύο εβδομάδες επιτέλους ξεφορτώνομαι τη ζέστη!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Δευ Ιουλ 04, 2011 8:24 am | |
| ευβοια, αγια αννα... σε ενα μηνα.. can't wait! | |
|
| |
Εmma1995Mia Πρωτοετής
Posts : 42 Join Date : 06/03/2011 Age : 28 Place : Εκεί που κατοικούν τα ποιο όμορφα πλάσματα του κόσμου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Δευ Ιουλ 04, 2011 10:57 am | |
| Στο χωριό μου.κάτι συζητιέτε για Χίο ή Αθήνα ή Πάτρα αλλά χλομό το κόβο. | |
|
| |
anastasis14 Τριτοετής
Posts : 131 Join Date : 14/01/2011 Age : 28 Place : θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Δευ Ιουλ 04, 2011 12:44 pm | |
| Σπίτι | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Δευ Ιουλ 11, 2011 8:11 am | |
| Πήγα στην Κρήτη,Κωσταντινούπολη.Πολύ ωραία πέρασα.... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Τρι Οκτ 15, 2013 10:24 am | |
| | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Πού θα πάτε το καλοκαίρι; Τρι Ιουλ 08, 2014 3:04 am | |
| Εγώ ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου για κατασκήνωσηηη,φεύγω το Σάββατο για 10 μέρες ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕ | |
|
| |
| Πού θα πάτε το καλοκαίρι; | |
|