Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
✯ PotterLand ✯
For us, Magic will never truly end...
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Παρ Μάης 27, 2011 12:32 am
καλημερα παιδια!!!!!!!!πωωωωωωωωωωωωω εχθες πηγαμε στα μπουζουκια και γυρισαμε 6 ωρα και σηκω8ηκα πριν λιγο (τα παιδια βλεπεις)και ειμαι σαν ζομπιτ!!!!!!(ετσι το λεει ο γιος μου)
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Παρ Μάης 27, 2011 12:33 am
Καλημέρα Βάσωωωω! Πώς περάσατε;
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Παρ Μάης 27, 2011 12:44 am
αχχχχχχχχχχχ τελεια και μετα χτυπησαμε και ενα lido και συμπληρω8ηκε το κεφι!!!στα μπουζουκια κανουν κ στριπτιζ το ηξερες?για να αλλαξει τραγουδιστη βαζει λιγα ξενα ρε παιδι μου (μπουζουκια σου λεει μετα0και παταει το τραγουδι του στριπτιζ και βγαινουν 2 γκομενες και τα βγαζουν ολα!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχ
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Παρ Μάης 27, 2011 12:46 am
Αλήθεια; Όχι δεν το ήξερα!
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Παρ Μάης 27, 2011 4:03 am
ναι ασε χοντρο γελιο!!παιδια κοιμηθηκε ο μικροσ και ξανακοιμηθκα!!!!πωωωωωωωωωωωωωω παει ολοι μου η μερα σημερα!!!ουτε φαει εκανα!!!μαλλον 8α χτυπησουμε κανενα πιτογυρο!!!!!!!!!
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 1:08 am
τωρα ακουει
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 1:23 am
Γεια σου Γιώργο...Τι κάνεις;
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 1:29 am
γεια ραφαηλ! (δεν το ειπα λαθος ετσι?? ) ξυπνησα πριν λιγ και βασικα ακομα κοιμαμαι.. εσυ?
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 1:35 am
Σωστά το είπες...
Εγώ έχω ξυπνήσει εδώ και ώρες και σε λίγη ώρα τρώω κιόλας...Τι νέα;
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 4:31 am
εχω λιωσει στο διαβασμα τις τελευταιες μερες ρε φιλε... εσυ τι νεα?
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 4:54 am
Γιώργο, αυτό το τραγούδι οι 30 σέκοντς δεν το λένε;
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Σαβ Μάης 28, 2011 5:16 am
ναι.. αυτο εδω ειναι..
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Κυρ Μάης 29, 2011 1:49 am
Εγώ κοιμήθηκα κατάτις τέσσερις παρά..Έβλεπα την ταινία Zombies (Ποτέ μην πας στο δάσος μόνος) στο Mega...
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Τρι Μάης 31, 2011 3:47 am
Καλησπέρα!! τι κάνετε; 1) Δεν θα ξανά διαμαρτυρηθώ ποτέ για τις 2-3 σελίδες που γράφω. Έχεις περάσει {νομίζω} και την Ερμιόνη 2)Βάσω πιστεύω καλά περάσατε, έλεος δεν το ήξερα 3)Εγώ δεν έχω νέα ή θα κοιμάμαι, ή θα διαβάζω, ή θα γράφω (ή θα μιλάω με την Ολυμπία ) What about you?
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Τρι Μάης 31, 2011 8:43 am
καλησπερα!!!!!!!
Θέμα: Απ: Κουβέντα στην Κουβέντα Τρι Μάης 31, 2011 10:38 am
γειαα σου! τι κανεις?
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε