| Μετά απο σχέση... | |
|
+11Ethan Wate anton xert You-Know-Who 2411 Vicky_Diggory Albus Dumbledore Beedle The Bard Scabior The Snatcher Dark Princess nickpap Αλαφροπάτητος Salazar Slytherin 15 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Μετά απο σχέση... Πεμ Ιουλ 01, 2010 2:07 pm | |
| Εσεις τι κανετε οταν χωριζετε με το κοριτσι/αγορι σας ??? πως αντιμετωπιζετε την κατασταση ? | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Τετ Οκτ 20, 2010 10:50 am | |
| θα ειμαι ο πρωτος που θα απαντησει βλεπω... εγω χανομαι κυριολεκτηκα ειτε με χωρισουνε ητε χωρισω δλδ βυθιζομαι στις σκεψεις μου και δεν δινω σημασια σε τπτ μεχρι να αποφασισω τι θα κανω
| |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Τετ Νοε 17, 2010 11:40 am | |
| μάλλον θα χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο..αλλά δεν έχει τύχη ποτέ... | |
|
| |
Dark Princess Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ξύλο από καλάμι Μαυριτανίας, 22 εκ., πυρήνα με καμμάτια από κόκκαλο θέστραλ με την λαβη διακοσμημενη με σμαραγδια!Καταλληλο για ασυνχωριτες καταρες !!! Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Σαβ Νοε 27, 2010 1:42 pm | |
| Ελεος.....μολις χωρισα!!!! Λοιπον επειδη δεν τον αγαπουσα εγω το πηρα μια χαρα....αυτον να ρωτησετε. που τον ειδα καπως....αλλα γενικα ειμαι σε μια περιεργη κατασταση....ισως με το παραμικρ να ξεσπω σε κλαμματα ισως και οχι...τι να σας πω ...αναλογος την σχεση που ειχαμε!!! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Κυρ Ιαν 23, 2011 12:08 pm | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Δευ Ιαν 24, 2011 2:08 pm | |
| Τραγουδια που σε εκφραζουν και απλανες βλεμα στο κενο.
Μετα καπου ξεσπας την απραξια σου, είτε γραφοντας κάτι, είτε ζωγραφιζοντας είτε κλαιγοντας (σπανια), είτε πινοντας, είτε προσπαθεις απλα να ξεχαστεις | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Τρι Ιαν 25, 2011 4:52 am | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Σαβ Ιαν 29, 2011 11:40 am | |
| Τίποτα,αφού την χώρισα εγώ.Εκείνη φαίνεται να μν με έχει ξεπεράσει ακόμα... | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Σαβ Απρ 23, 2011 5:20 am | |
| χάνεσαι λίγο από την κοινωνία ε λίγο τα τραγούδια που τον/την θυμίζουν λίγο οι αναμνήσεις σε ψυχό πλακώνουν! Ε μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα άτομο που να μπορεί να αντικαταστήσει το προηγούμενο...! | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Σαβ Απρ 23, 2011 6:19 am | |
| - Ginny_ Weasley έγραψε:
- χάνεσαι λίγο από την κοινωνία
ε λίγο τα τραγούδια που τον/την θυμίζουν λίγο οι αναμνήσεις σε ψυχό πλακώνουν! Ε μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα άτομο που να μπορεί να αντικαταστήσει το προηγούμενο...! συμφωνω απολυτα! για καποιο διαστημα εισαι λιγο σαν χαμενος.. αλλα το ξεπερνας αν και δεν ειναι παντα τοσο ευκολο να βρεις καποιο ατομο να αντικαταστησεις τον προηγουμενο. | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Τετ Απρ 27, 2011 1:22 am | |
| Εγω συμφωνω παντως. Ενας καινουργιος ερωτας ειναι το καλυτερο φαρμακο. Αλλα... καπου στο βαθος φοβασαι οτι θα καταληξεις στα ιδια... | |
|
| |
anton xert Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Πεμ Μάης 12, 2011 12:34 pm | |
| | |
|
| |
You-Know-Who 2411 Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο από μαόνι, 27 εκ., με πυρήνα από τρίχα ουράς Κένταυρου, ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Παρ Μάης 13, 2011 8:53 am | |
| - Beedle The Bard έγραψε:
- Εγω συμφωνω παντως. Ενας καινουργιος ερωτας ειναι το καλυτερο φαρμακο. Αλλα... καπου στο βαθος φοβασαι οτι θα καταληξεις στα ιδια...
που βασικα συνηθως παλι στα ιδια καταληγεις.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Παρ Μάης 13, 2011 11:27 am | |
| Aυτο λεω και εγω...Αλλα αξιζει τον κοπο. Παντα αξιζει τον κοπο και τον πονο να ερωτευτεις. | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Παρ Μάης 13, 2011 11:38 am | |
| Σα να μη συνέβη τίποτα!!! Απλά πάντα μετά από τους χωρισμούς εγώ έχω τη συνήθεια να ψάχνω στο ίντερνετ για μυστικιστικά θέματα (μαγεία, νεκρομαντεία και άλλα)... Ιδέα δεν έχω γιατί!!!! | |
|
| |
Mrs.Black Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από Έλατο, 22 εκ., με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα, πολύ καλό για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Άλαστωρ Μούντι
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Σαβ Μάης 14, 2011 2:12 am | |
| η ζωη συνεχιζεται κανονικα εεε δεν θα πεθανουμε κιολας για μια σχεση, υπαρχουν πιο σημαντικα πραγματα | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Πεμ Ιουλ 07, 2011 7:28 am | |
| Μετά από μια σχέση βλέπεις πάααααρα πολύ True Blood. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Δευ Ιουλ 11, 2011 3:31 am | |
| Εγώ αν με χωρίσουν βλέπω τον Κάντυ και τον Τιτανικό και συνέρχομαι και αν χωρήσω το διασκεδάζω μέχρι τελικής πττώσεως.. | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Σαβ Δεκ 10, 2011 10:53 am | |
| συνεχιζω τη ζωη μου και προσπαθω να κρατησω φιλικες σχεσεις μαζι της | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Τετ Ιουν 20, 2012 10:40 pm | |
| Τα κορίτσια τις πρώτες εβδομάδες χωρισμού κλαίνε ενώ μετά από κάποια χρονικό διάστημα τους ξεπερνάμε!! Τα αγόρια τις πρώτες εβδομάδες πετάνε στα σύννεφα και παίζουν τα μαγκάκια ότι και καλά "Ναι,ορίστε την χώρισα!!" αλλά μετά από κάτι μήνες μετανιώνουν!! | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Πεμ Ιουν 21, 2012 6:29 am | |
| Πιστευω πως η παρακατω εικόνα δείχνει στις περισσότερες περιπτώσεις τι γίνεται | |
|
| |
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
| Θέμα: Απ: Μετά απο σχέση... Κυρ Ιουλ 08, 2012 6:23 am | |
| Μαρία αυτό ακριβώς θέλω να πω κι εγώ!! | |
|
| |
| Μετά απο σχέση... | |
|