| Όνειρα για το μέλλον... | |
|
+28Μιχαέλα_Diggory Mia Melanie Hawkins Evilittled3vil Vicky12 Hermione J Granger Ethan Wate You-Know-Who 2411 anton xert Amycus~Colin Creevey Remus Lupin Albus P.W.B. Dumbledore happy poster Scabior The Snatcher Barty Crouch Ronerm Albus Dumbledore Beedle The Bard harry potter 10 LiLyBlack William Penn Helga Hufflepuff Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα Elf in the forest Perenelle Flamel Vicky_Diggory Rowena Ravenclaw Godric Gryffindor 32 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιουλ 02, 2010 4:16 am | |
| Τι φαντάζεστε για το μέλλον σας;
Πως πιστεύετε ότι θα είναι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Godric Gryffindor στις Δευ Αυγ 09, 2010 1:36 am, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιουλ 02, 2010 4:24 am | |
| Θέλω να πιστεύω οτι θα εμφανιστεί μια κουκουβάγια με ένα γράμμα που θα λέει: Αγαπητή μου, Θέλω να απολογηθώ εκ μέρους της Σχολής και του Κόσμου των Μάγων για το τρομερό λάθος μας.Από απαρέδεκτη παράλειψη δεν σας εστάλη το γράμμα για την φοίτηση στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια.Για να επανορθώσουμε για το λάθος αυτό σας προσφέρουμε μια υποτροφία και μια χρονομηχανή ώστε να φοιτήσετε στη Σχολή μας με το κανονικό πρόγραμμα, δηλαδή από τη ηλικία των 11 χρονών.Επικοινωνείστε μαζί μας για το αν δέχεστε την πρόταση μας και για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά.Και πάλι συγνώμη για την απαράδεκτη παράλειψη.
Ειλικρινώς υμέτερη, Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Δευ Αυγ 09, 2010 1:29 am | |
| χαχαχα..καλο!!!!Εγω θελω να ταξιδεψω παντου......γινετε????ΑΑΑ και να εχω την δικι μου σχολη χορου....Πολλα εε? |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Κυρ Αυγ 15, 2010 4:39 pm | |
| λιπον το ονιρο μο0 σαν μαγασ ειναι να γεινο σαν το harry potter
αν μεροτατε στον εξο κοσμο να γεινο σεφ αυτο τελος |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τρι Αυγ 17, 2010 2:28 am | |
| Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο της Rowena | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τρι Αυγ 17, 2010 2:11 pm | |
| |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Σαβ Αυγ 21, 2010 10:41 am | |
| - Rowena Ravenclaw έγραψε:
- Θέλω να πιστεύω οτι θα εμφανιστεί μια κουκουβάγια με ένα γράμμα που θα λέει:
Αγαπητή μου, Θέλω να απολογηθώ εκ μέρους της Σχολής και του Κόσμου των Μάγων για το τρομερό λάθος μας.Από απαρέδεκτη παράλειψη δεν σας εστάλη το γράμμα για την φοίτηση στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια.Για να επανορθώσουμε για το λάθος αυτό σας προσφέρουμε μια υποτροφία και μια χρονομηχανή ώστε να φοιτήσετε στη Σχολή μας με το κανονικό πρόγραμμα, δηλαδή από τη ηλικία των 11 χρονών.Επικοινωνείστε μαζί μας για το αν δέχεστε την πρόταση μας και για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά.Και πάλι συγνώμη για την απαράδεκτη παράλειψη.
Ειλικρινώς υμέτερη, Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ Θα συμφωνησω απολυτα με αυτο.Αλλα ονειρα που εχω ειναι να παω στο θεματικο παρκο για το Χαρι Ποτερ στο Ορλαντο,να βρω μια πυλη ή οτιδηποτε που αν το περασω θα με βγαλει στη Μεση-Γη ή εστω να πεσω μεσα ΣΤΗΝ κουνελοτρυπα αλλα επειδη το βλεπω αδυνατον θα ηθελα να γινω ηθοποιος αλλα επειδη και αυτο λιγο αδυνατον το κοβω να μαθω ιππασια. Ουφ τα πα και ξαλαφρωσα | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Δευ Αυγ 23, 2010 7:23 am | |
| εγω θα ηθελα να εχω μια πετυχημενη δουλια και μια ωραια οικογενεια! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Σαβ Σεπ 25, 2010 6:39 am | |
| | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τετ Οκτ 20, 2010 9:32 am | |
| αμα κατσω να σας πω ολα τα ονειρα που εκανα για το μελλον θα ειναι ολοκληρο βιβλιο ενα απο αυτα ειναι να εχω δικια μου βαρκα για να πηγαινω ψαρεμα και να της δωσω το ονομα ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τετ Οκτ 20, 2010 9:43 am | |
Αγαπητή μου, Θέλω να απολογηθώ εκ μέρους της Σχολής και του Κόσμου των Μάγων για το τρομερό λάθος μας.Από απαρέδεκτη παράλειψη δεν σας εστάλη το γράμμα για την φοίτηση στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια.Για να επανορθώσουμε για το λάθος αυτό σας προσφέρουμε μια υποτροφία και μια χρονομηχανή ώστε να φοιτήσετε στη Σχολή μας με το κανονικό πρόγραμμα, δηλαδή από τη ηλικία των 11 χρονών.Επικοινωνείστε μαζί μας για το αν δέχεστε την πρόταση μας και για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά.Και πάλι συγνώμη για την απαράδεκτη παράλειψη.
Ειλικρινώς υμέτερη, Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ Αχ! Θα κλάψω!!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τετ Οκτ 20, 2010 9:49 am | |
| Ελπίζω να βρω την δουλεία που θέλω..Με προσελκύει η Διδασκαλία και ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Σκέφτομαι να προσπαθήσω να κάνω επιτυχία φτιάχνοντας μία ιστοσελίδα η κάτι τέτοιο! | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τρι Οκτ 26, 2010 9:59 am | |
Ειλικρινώς υμέτερη, Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ αχ ναι κι εγω θα το ηθελα αυτο! αλλα μαλλον ειναι δυσκολο!1 παντως θελω πολυ να ταξιδεψω στην αγγλια και την ιρλανδια!! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Δευ Νοε 01, 2010 11:40 am | |
| Θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής... | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Δευ Νοε 01, 2010 11:44 am | |
| Εγώ θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Τρι Ιαν 18, 2011 4:46 am | |
| Πιστευω ότι θα καταφερω να καταξιωθω στον επαγγελματικο τομεα και ότι θα έχω μια άνετη ζωη. Θα έχω μερικούς φίλους, αλλά δεν ξέρω τι θα κανω με τα προσωπικα μου | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 5:20 am | |
| Εγώ θέλω να γίνω αστρφυσικός,να έχω άνετη ζωή,με φίλους και με την κοπέλα που θέλω. | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 6:43 am | |
| Εγώ θέλω να σπουδάσω αυτό που ονειρεύομαι,να έχω λίγους και καλούς φίλους,μια καλή οικογένεια και έναν σύντροφο που να με αγαπάει να έχω υγεία και να κάνω πολλά ταξίδια!!! | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 7:15 am | |
| Να γίνω δικαστικός, όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα να είναι πάντα υγιεί και ευτυχισμένα, να πηγαίνω συνέχεια ταξίδια! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 7:31 am | |
| Καλά η υγεία πάνω απ'όλα συμφωνώ.Γι'αυτό λοιπόν θα ήθελα και εγώ και η οικογένειά μου (η γυναίκα μου και τα παιδιά μου) να είμαστε πάντα υγιείς.Α ναι και οι φίλοι μου. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 7:38 am | |
| Να γίνω Μάγος, να αγοράσω μία Αστραπή και να πάω στο Μπομπάτον! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 7:49 am | |
| Κι εγώ,όμως να πάω στο Χόγκουαρτς,όχι στο Μπομπατόν. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Παρ Ιαν 21, 2011 10:14 am | |
| Να ζησω τουλαχιστον 5 χρονια στο Λονδινο | |
|
| |
Barty Crouch Πρωτοετής
Posts : 27 Join Date : 21/01/2011 Age : 29 Place : Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: φτερό φοίνικα (Φοκς), ξύλο ελάτου, 28 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Σαβ Ιαν 22, 2011 6:43 am | |
| Να ξαναδω την αφροδιτη Πλακιζω σπουδασω σεφ ...... | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Όνειρα για το μέλλον... Κυρ Ιαν 23, 2011 11:57 am | |
| δεν εχω σχεδιασει ακομα τιποτα.. | |
|
| |
| Όνειρα για το μέλλον... | |
|