| Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος | |
|
+7Mia Melanie Hawkins Filius Flitwick Pesky_Pixie monicandler Vicky_Diggory Beedle The Bard Marlene McKinnon 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Marlene McKinnon Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Posts : 1345 Join Date : 04/01/2011 Age : 29 Place : Puff's common
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 27 εκ., ξύλο Λυγερής, εύκαμπτο, με πυρήνα από φτερό Ιππόγρυπα και κομματάκια από κέρατο Μονόκερου, ιδανικό για μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Κυρ Ιουν 19, 2011 11:16 am | |
| Ο Νίκολας Φλαμέλ συνεργάστηκε με τον Άλμπους Ντάμπλντορ στην πρωτοποριακή αχλημική εργασία της δημιουργίας της Φιλοσοφικής Λίθου, ενός θρυλικού πετρώματος με πανίσχυρες ικανότητες. Μπορεί να μετατρέπει κάθε μέταλλο σε χρυσό και κάνει αθάνατο όποιον πίνει το ελιξήριο ζωής που παράγει.
Με το χέρι στην καρδιά, θα το αναζητούσατε? Θα θέλατε να τη χρησιμοποιήσετε για έναν από τους δύο λόγους ή και για τους δύο?
| |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Δευ Ιουν 20, 2011 2:43 am | |
| Ντάρλινγκ... τι ερωτησεις ειναι αυτες! Και βεβαια θα την αναζητουσα. Μου αρεσει να ειμαι τυχοδιωκτης (αν και ειναι δυσκολο στις μερς μας) και μονο το γεγονος ευρεσης της Λίθου αρκει για να μου δωσει κινητρο. Και σίγουρα ειναι τοσο πολύτιμη ωστε αν την βρω θα κερδισω αυτο που θελω περισσοτερο απ όλα. Αθανασια. Όχι με την αποψη του Βόλντεμορτ αλλα θελω να ζησω αιωνια για να δω και να βιωσω όλες τις αλλαγες και τις εκπληξεις που επιφυλασει το μελλον και με τη Λίθο στην κατοχη μου θα μπορούσα να πραγματοποιήσω όλα (σχεδον) τα ονειρα μου και τις φιλοδοξιες μου. | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Τετ Ιουν 22, 2011 3:31 am | |
| Σπάνια σχεδόν κανένας δεν θα έλεγε στις μέρες μας "όχι" σε ένα εύρημα όπως η φιλοσοφική λίθος! Ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει για πάντα και βέβαια με την καλύτερη υγεία και γενικά κατάσταση; Παρ'όλα αυτά το θέμα μπορεί να το δει κανείς και από διαφορετική οπτική γωνία...τι θα κάνει κανείς μετά τον θάνατο των αγαπημένων του προσώπων, ενώ ο ίδιος θα συνεχίσει να ζει όπως πάντα σίγουρα η ζωή θα αλλάξει μετά από αυτά...αλλά και πάλι μπορεί να το δει ως ευκαιρία να γνωρίσει και να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο Πάντως θα πρέπει να προσέχει {σε περίπτωση που οι άλλοι γύρω του γνωρίζουν ότι έχει στην κατοχή του το ελιξήριο της ζωής.... Η δική μου γνώμη είναι ότι δεν θα την χρησιμοποιούσα εκτός και αν "ανάγκαζα" και τους δικούς μου να την χρησιμοποιήσουν... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Τετ Ιουν 22, 2011 12:45 pm | |
| Ναι, θα ειναι σκληρο αλλα δεν νομιζω να ειναι αρκετα σοβαρος λογος ωστε να απορυψω την Αθανασια... Λάιφ Στιλ Γκόους Ον, οποτε για τιποτα δεν θα εχανα μια τετοια ευκαιρια. | |
|
| |
monicandler Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: από πεύκο με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, 21 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Τετ Ιουλ 20, 2011 6:13 am | |
| Κι εγώ θα την ήθελα πολύ τη Λίθο, αλλά δε θα έκανα και τα πάντα για να τη βρω, δε θα έφτανα στα άκρα. Πάντως θα έβαζα και τους αγαπημένους μου να τη χρησιμοποιήσουν. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Παρ Ιουλ 29, 2011 8:50 am | |
| Δεν νομίζω οτι θα μπορούσε κανείς να πει όχι στην Λίθο !! Αλλά επειδή είμαι φοβιτσιάρα, δεν θα πέρναγα και τα χίλια μύρια για να την βρω ! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Παρ Ιουλ 29, 2011 2:51 pm | |
| εννοείται ότι θα ήθελα κι εγώ τη λίθο. αν αποκτήσεις αυτή, μπορείς να γίνεις ο πιο ισχυρός μάγος. να αγοράσεις οτιδήποτε φανταστείς και θα έχεις και άπλετο χρόνο για να το πετύχεις. οπότε είμαι κι εγώ ένα άτομο που θα την αναζητούσε και μάλιστα έντονα. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Δευ Οκτ 03, 2011 5:26 am | |
| Ειμαι σιγουρη πως κανεις στις μερες μας δεν θα ελεγε οχι στην Φιλοσοφικη λιθο!Ειναι ενα ανεκτημιτο ευρημα!Παρα πολύ χρησιμω οπως ολα τα εργαλειααν χρησιμοποιειτε σωστα! | |
|
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Δευ Οκτ 31, 2011 4:35 am | |
| θα μου αρεσε να εχω τη λιθο μα δεν θα έσκαγα κιόλας για να τη βρω .Δεν χάθηκε κι κόσμος ! | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Κυρ Δεκ 18, 2011 3:48 am | |
| φυσικα και θα εψαχνα να τη βρω | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Πεμ Ιαν 05, 2012 9:02 am | |
| δεν νομιζωω... παντα ημουν περιεργη για να δω τι θα γινει οταν πεθανω θα μπω σε αλλο σωμο? θα παω σε αλλο κοσμο...? αλλα τωρα που το ξανασκεφτομαι θα ηταν πολυ πιθανο να την αναζητουσα μονο και μονο απο περιεργιαα | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος Παρ Ιαν 06, 2012 6:08 am | |
| πιστευω πως ειναι λογικο να την αναζητουσε ο καθενας! και γω βεβαια 9α το εκανα!νομιζω ομως οτι αυτοι που λενε οτι οχι δεν 9α την αναζητουσα απλα εν το παραδεχονται! | |
|
| |
| Νίκολας Φλαμέλ και Φιλοσοφική Λίθος | |
|