Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
✯ PotterLand ✯
For us, Magic will never truly end...
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
Έχετε κινητό; Αν ναι τι μάρκα και τι μοντέλο; Σε τι χρώμα το έχετε; Τι ήχο κλήσης και τι ήχο μηνύματος έχετε; What about screensaver??
Αν όχι, γιατί;
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Θέμα: Απ: Περί κινητού Πεμ Αυγ 04, 2011 3:53 am
το δικο μου ακριβως οπως ειναι στη φωτογραφια ^^
ηχος κλησης:
ηχος μηνυματος
και screensaver:
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
Θέμα: Απ: Περί κινητού Πεμ Αυγ 18, 2011 12:48 pm
Αν και αναρωτιέμαι τι ρόλο έχει αυτό το τοπικάκι στον ευγενή οίκο του μπλα μπλα μπλα, θα απαντήσω γιατί έτσι.-
Μοντέλο, μοντελάρα
καλά δεν σχολιάζω καν, ο γκατζετάκιας μέσα μου έχει βρει την υγειά του, μία λιγότερη προσωπικότητα να ενοχλεί την σχιζοφρένειά μου
O ήχος κλήσης μου αλλάζει σπάνια γιατί τα κομμάτια έχουν σημασία για μένα. Στην αρχή είχα αυτό:
μετά από καιρό πέρασα σε τούτο:
και άλλαξα αργότερα σε αυτό:
Πέρασα μία φάση που είχα βάλει τα μισά κομμάτια των Panic! At the Disco, αλλά γύρισα στο προηγούμενο xD Τώρα λέω να βάλω The Kooks αλλά κάτι με σταματά
Screensaver, φόντα κλπ έχει δικά του και τολμώ να πω πως είναι και καλύτερα, αν και σε μία φάση είχα βάλει τον καμπάνταη να κρατά μία εικονική κατάνα ζωγραφισμένη στον πίνακα \m/
marina forever Εβδομοετής
Posts : 802 Join Date : 22/07/2011 Age : 27 Place : iraklio kritis
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Καρυδιάς με πυρήνα απο λέπι γοργόνας των Φίτζι, 21 εκατοστά, εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
Νοκια Χ7 ήχος ούτε που θυμάμαι μονίμως αθόρυβο είναι
Bellatrix Lestrange-Black Δευτεροετής
Posts : 88 Join Date : 12/12/2010 Age : 32 Place : Θεσ/νικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο κερασιας,πυρηνας απο φτερο ιππογρυπα,ολο το ραβδι με σκουρο καστανο χρωμα και η λαβη σκαλισμενη με κοκκινα τριανταφυλλα και χαραγμενο το ονομα μου με μαυρα γραμματα. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Περί κινητού Δευ Ιαν 16, 2012 6:17 am
Έχω το Samsung Galaxy 3,screen saver έχω εμένα και το αγόρι μου... Ήχο κλήσης αυτό:
Μιχαέλα_Diggory Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 20 εκ. Ξύλο Πεύκου με πυρήνα από φτερό Φοίνικα!!Κατάλληλο για προστατευτικά ξόρκια!!Άκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Σιβύλλα Τρελόνι
Θέμα: Απ: Περί κινητού Τετ Ιουν 20, 2012 9:38 am
Ναι έχω!! Μάρκα:Samsung GT-S5300 Χρώμα: Άσπρο Ήχος κλήσης: Like A G6 Ήχος μηνύματος: σφύριγμα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Μιχαέλα_Diggory στις Σαβ Ιουλ 07, 2012 4:04 am, 1 φορά
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
Θέμα: Απ: Περί κινητού Τετ Ιουν 20, 2012 12:42 pm
Έχω ένα sony ericson πανπάλαιο [το μαύρο],το οποίο απ'την πίσω μεριά έχω βάψει με μανό γαλάζιο και κοκκινο
Γα ήχο κλήσης:Ignorance Paramore ήχος μηνυματος:Τουιτ τουιτ έχεις sms screensaver :Έχω εμένα και την κολλητή μου αγκαλίτσα στην Αθήνα
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
Θέμα: Απ: Περί κινητού Δευ Ιουν 25, 2012 7:38 am
Lg Gm360 σε μωβ! Ήχος κλήσης My first kiss-3oh3 Ήχος μηνύματος: ένα ντιν από τους ήχους του κινήτου(τι να κάθομαι να αλλάζω τώρα ) Screen Saver: Robert Pattinson( Cedric <3 )
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
Θέμα: Απ: Περί κινητού Κυρ Οκτ 13, 2013 1:17 am
smartphone.φοτο δεν εχω!
Περί κινητού
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης