| Harry Potter videogames | |
|
+25Filius Flitwick anastasis14 Ethan Wate Bellatrix Lestrange Albus P.W.B. Dumbledore cuthalion Ronerm Albus Dumbledore Scabior The Snatcher Beedle The Bard Remus Lupin Αλαφροπάτητος Βασουλα Μαγισσουλα William Penn pano$ Christine Tonks Autumn Princess Perenelle Flamel Fleur Delacour stacy_weasley Rowena Ravenclaw Elf in the forest Vicky_Diggory Helga Hufflepuff Salazar Slytherin 29 απαντήσεις |
|
Harry Potter videogames | Harry Potter and The philosophers stone | | 5% | [ 1 ] | Harry Potter and The chamber of secrets | | 10% | [ 2 ] | Harry Potter and The prisoner of Azkaban | | 10% | [ 2 ] | Harry Potter and The goblet of fire | | 20% | [ 4 ] | Harry Potter and The order of Phoenix | | 30% | [ 6 ] | Harry Potter and The half-blood prince | | 25% | [ 5 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 20 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Harry Potter videogames Σαβ Ιουλ 17, 2010 5:58 am | |
| Ψηφιστε το πιο ωραιο Χαρι Ποττερ για videogame ! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Δευ Αυγ 09, 2010 6:35 am | |
| | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Δευ Αυγ 16, 2010 11:37 am | |
| | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τρι Αυγ 24, 2010 11:47 am | |
| εγω μονο το 4ο εχω παιξει! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τρι Αυγ 24, 2010 11:50 am | |
| Είχα πάθει πόρωση με το 3 και το είχα τερματίσει πάρα πολλές φορές...αλλά τα έχω όλα..... | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τρι Αυγ 24, 2010 8:29 pm | |
| το δευτερο.... αυτο επαιξα πρωτα απ ολα.... | |
|
| |
Fleur Delacour Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Καρυδια 30 εκ. με πυρηνα απο φτερο ιππογρυπα! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Δευ Αυγ 30, 2010 3:07 am | |
| | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Δευ Αυγ 30, 2010 3:11 am | |
| Εγω εχω παιξει μεχρι το 3 | |
|
| |
Autumn Princess Assistant of the Promotion Department
Posts : 1278 Join Date : 08/09/2010 Age : 29 Place : Ιn my dreams....
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Redwood 8 3/4 Phoenix Feather Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Κυρ Σεπ 12, 2010 5:50 am | |
| | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Κυρ Σεπ 12, 2010 7:43 am | |
| Δεν ψηφισα γιατι δεν εχω δει ολα τα παιχνιδια... Το 6ο εχω μονο και το εχω τερματισει αποιρες φορες!! Εχει πολυ καλα γραφικα και πολλες επιλογες... (παιζεις κουιντιτς, φτιαχνεις φιλτρα κ.α.) Παντως το καλυτερα θα πρεπει να ειναι το τελευταιο, των κληρων του θανατου... Εχω ακουσει πως εχουν κανειι πολυ καλη δουλεια πανω σε αυτο το παιχνιδι...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Christine Tonks στις Κυρ Οκτ 24, 2010 4:42 am, 1 φορά | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τετ Σεπ 22, 2010 4:47 am | |
| μμμμ το 6 εχω τερματισι το 5 κ 6!!!! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Πεμ Σεπ 23, 2010 10:25 am | |
| Το 6ο.Το πήρα για το PS3 και το τερμάτισα σε λιγότερο από 1 ημέρα | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τρι Οκτ 19, 2010 12:11 pm | |
| το 5 με διαφορα το 6 για ποτε τελιωσε χαμπαρι δεν πηρα | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Παρ Οκτ 22, 2010 7:58 am | |
| εχω το 2-3-4-5 το οποιο το 5 ειναι το καλυτερο επισης εχω και το Harry Potter Quidditch world cup το οποιο ειναι πολυ ωραιο!!! | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Παρ Νοε 19, 2010 12:38 pm | |
| Ναι παρόλο που όλα ήταν τέλεια.... το Κουίντιτς Καπ είναι το καλύτερο... αλλά ψήφισα το 5ο... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τρι Ιαν 18, 2011 3:15 am | |
| Δεν εχω πολυπαιξει κανενα, αλλα πιστευω οτι ειναι μετρια | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Κυρ Ιαν 23, 2011 1:07 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τετ Ιαν 26, 2011 8:44 am | |
| το 5ο ειναι καλυτερο απο το 6ο σαν παιχνιδι | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Παρ Ιαν 28, 2011 7:04 am | |
| μονο το 4 αξιζει..πραγματικα.. | |
|
| |
Ronerm Kατασκευαστής σκουπόξυλων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Σαβ Φεβ 12, 2011 3:50 am | |
| Το 6ο και το 4ο είναι πολύ ωραία! | |
|
| |
cuthalion Τεταρτοετής
Posts : 174 Join Date : 04/01/2011 Place : Room Of Requirement
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: ξύλο καστανιάς και πλάτανου με πυρήνα διαμαντιού, τρίχες ουράς λιονταριού και κομματάκια καρδιάς δράκου- άκαμπτο 33 εκ Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Δευ Φεβ 28, 2011 5:06 am | |
| Εγώ είχα παίξει το 1ο σε playstation 2(σε ένα φίλο μου) και το 5ο σε PC το οποίο και ολοκλήρωσα(100%).Λοιπόν στο 6ο το Quidditch είναι καλύτερο από του παιχνιδιού Quidditch World Cup?Επίσης θέλω να ρωτήσω κατα πόσο μοιάζει το κάστρο(στο 6ο) με του 5ου.Έχει περισσότερα?Τέλος παιδιά ξενέρωσα που δεν μας δίνουν τη δυνατότητα να παίξουμε online όπου να πραγματοποιούμε "Duels" μεταξύ μας.(Στο 5ο ακόμα και τον Voldemort εύκολα τον νίκησα άν και ήταν ψεύτικο).Νομίζω όλοι θα θέλαμε να δοκιμάσουμε τις ικανότητες και την ταχύτητα εκτέλεσης των ξορκιών στα παιχνίδια εναντίον άλλων παιχτών. | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Δευ Φεβ 28, 2011 5:18 am | |
| συμφωνώ απίστευτα μαζί σου όσο αναφόρα το ονλινε... θα ήθελα και εγώ να υπάρξει κάποιο παιχνίδι που να είσαι ελεύθυερος μάγος και όχι στο χόγκουαρτς... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Κυρ Μαρ 06, 2011 2:25 pm | |
| δεν εχω παιξει το 7ο αλλα το 5ο ειναι καλυτερο απο το 6ο σαν απιχνιδι.σε θεμα γραφικων το 6ο ειναι καλυτερο εννοειται... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Τετ Ιουν 08, 2011 12:54 am | |
| έχω το πρώτο σε playstesion πολύ μεγάλη επιτυχία! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Harry Potter videogames Πεμ Ιουν 23, 2011 11:55 pm | |
| Το δεύτερο είναι σούπερ τέλειο, ειδικά στον υπολογιστή. Έχω παίξει και το τρίτο στο DS βέβαια και εκείνο ήταν καλό!! | |
|
| |
| Harry Potter videogames | |
|