| Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ | |
|
+5Mia Melanie Hawkins Pesky_Pixie Filius Flitwick Βασουλα Μαγισσουλα Gellert Grindelwald 9 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| |
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Κυρ Ιουλ 17, 2011 12:55 pm | |
| εγω αν ημουν η ελενα θα επερνα το διαδημα και την τον ειδατε τον παναη!!!!!! | |
|
| |
Filius Flitwick Χρυσούχος
Posts : 697 Join Date : 22/07/2011 Age : 35 Place : Birmingham
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κυπαρίσσι, πυρήνας από νύχι ιππόγρυπα, 25 εκατοστά - Μαλακό. Ιδανικό για ξόρκια, γητέματα μάχης, κατάρες, πτητικά και κλητευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Παρ Ιουλ 29, 2011 3:44 pm | |
| θα ένιωθα προδομένος καταρχήν. έπειτα θα έψαχνα τρόπο για να ενημερώσω κάποιον για να το καταστρέψει και θα στοίχιωνα τον τομ για όσο περισσότερο μπορούσα. θα του έκανα τα νεύρα κρόσια. | |
|
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Σαβ Ιουλ 30, 2011 2:26 am | |
| Προφανώς θα ένιωθα προδομένη. Η Έλενα έχω την εντύπωση οτι μελαγχόλησε και κλείστηκε στον εαυτό της.Εγώ όμως θα θύμωνα και θα πείσμωνα πάρα πολύ, και, αφού έκανα το Χόγκουαρτς σμπαράλια, Πιβς-style, από τα νεύρα μου, θα προσπαθούσα να τιμωρήσω τον Ριντλ.Ανάθεμα αν θα τα κατάφερνα, βέβαια, αλλά η προσπάθεια μετράει. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Δευ Οκτ 03, 2011 5:17 am | |
| Θα ημουν πολύ θυμωμενη αλλα συνχρονος,πονεμελη,απελπισμενη,χαζη που τον εμπιστευτηκα!Μετα απο κανα δυο μερες θα μου περναγαν τα υππολοιπα και θα μου εμενε το μισος και ο ποθος για εκδηκηση!Οπως καταλαβαινεται θα εκανα τα παντα για να τα καταφερω! | |
|
| |
HermioneGinny Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Δευ Οκτ 31, 2011 4:33 am | |
| θα μισούσα θανάσιμα τον τομ και μαλλον θα κλεινόμουν στον εαυτό μου | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Κυρ Δεκ 18, 2011 3:50 am | |
| θα ενιωθα ηλιθιος και θα κλεινωμουν στον εαυτο μου | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Κυρ Ιαν 08, 2012 5:39 am | |
| θα ενιωθα εξαπατημενη και ηλιθιαα... νομιζω θα με στηριζαν τα υπολοιπα φαντασματα των κοιτωνωννν | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ Παρ Μαρ 30, 2012 10:26 pm | |
| προδοσία κανονική!!! θα προσπαθούσα να καταστρέψω τον πεμπτουσιωτή | |
|
| |
| Η Έλενα Ράβενκλοου και το ψέμα του Τομ | |
|