| Ποδόσφαιρο | |
|
+25Ronerm Ethan Wate cuthalion anton xert Beedle The Bard Amycus~Colin Creevey Sirius_Black panos theo Electra Black Scabior The Snatcher harry potter 10 Αλαφροπάτητος Maria Lovegood Gellert Grindelwald Ezreal William Penn Βασουλα Μαγισσουλα Helga Hufflepuff pano$ Eλαφοκερατος Vicky_Diggory Elf in the forest Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw Salazar Slytherin 29 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Ποδόσφαιρο Σαβ Ιουλ 17, 2010 6:34 am | |
| οι λατρεις του ποδοσφαιρου ειναι ολοι σε αυτο το τοπικ !!!! συζηταμε τα παντα γυρω απο το αγαπημενο αθλημα του κοσμου ! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Αυγ 24, 2010 7:34 am | |
| | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Αυγ 24, 2010 7:58 am | |
| Είναι το μοναδικό άθλημα που τα πάω περίφιμα!!!! αγαπάω ποδόσφαιρω αν και δεν είμαι ιδιέτρα φαν των αθλημάτων!!! και φυσικά είμαι ΠΑΟΚ!!! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!(είχα ένα μικρό θεματάκι και....)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Bellatrix Lestrange στις Τρι Φεβ 15, 2011 1:08 pm, 1 φορά | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τετ Αυγ 25, 2010 11:32 am | |
| λατρευω το ποδοσφαιρο αν και ειμαι κοριτσι! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Σαβ Αυγ 28, 2010 3:36 am | |
| | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Σαβ Αυγ 28, 2010 4:02 am | |
| Δεν γινετε αλλιως... 100+ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Eλαφοκερατος στις Κυρ Οκτ 10, 2010 6:42 am, 1 φορά | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Σεπ 21, 2010 7:58 am | |
| | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Σεπ 21, 2010 9:25 am | |
| ΠΑΟΚΑΡΑ!!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!!! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Σεπ 21, 2010 9:29 am | |
| - fanny έγραψε:
- ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!!! Πώς βγάζουν μάτι οι Θεσσαλονικείς.........χαχαχαχ Παρακαλώ respect στον Παναθηναικό...... | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Σαβ Σεπ 25, 2010 6:29 am | |
| καλα εννοειτε παοκ ποσες κοπανεσ εκανα για να πηγαινω γηπεδο!!!!!!1τωρα..................σε λιγα χρονια με τα αγορια μου | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Σαβ Σεπ 25, 2010 11:46 pm | |
| Αεκάρα για πάντα!!Παίζουμε και σήμερα με Ολυμπιακό Βόλου!! | |
|
| |
Ezreal Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Πεμ Οκτ 07, 2010 8:29 am | |
| Στην σκεπαστή μπροστά θα φτιάξουμε πάτσα.... φόρζα ΑΕΚαρα | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Πεμ Οκτ 07, 2010 8:30 am | |
| | |
|
| |
Ezreal Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Πεμ Οκτ 07, 2010 8:31 am | |
| ΑΕΚάρα όπως το ακούς θα γυρίσουμε και θα τρέμει η γη... | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 6:46 am | |
| Εχουμε αρκετους απο Θεσ/νικη ετσι? Παμε κουβεντουλα... Πως βλεπετε την εκβαση του πρωταθληματος φετος?? Ηπια σχολια. Μπινελικια δεν επιτρεπονται σε κανεναν.. Ολοι εχουν δικαιωμα να πουν την γνωμη τους. Αντε λοιπον μιληστε! Σκουριασε το τοπικ! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 6:49 am | |
| οπως καθε χρονο.θα ειμαστε πρωταθλητες σεπτεμβριου και μετα παλι κατηφορα | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 6:56 am | |
| πρωταθλητες Σεπτεμβρη? Δεν το εχω ξανακουσει.. Πως βλεπεις τις ομαδες? Απο πλευρας δυναμικοτητας και προοπτικων παντα.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 7:03 am | |
| εκφαση ειναι.πιστευω καταλαβες την σημασια της .τι σημασια εχει η δυναμικοτητα απο την στιγμη που μπηκε στο στοιχημα ολα πουλημενα εναι | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 7:07 am | |
| Θα συμφωνησω εν μερει.. Απο τη στιγμη που εγινε επαγγελματικο, το αθλημα πηγε κατα..( καταλαβες νομιζω!) Παντως ετσι κουβεντα να γινετε ρρ παιδι μου. Πως τα βλεπεις τα πραγματα? Εννοειτε πως καταλαβα τη σημασια της! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 7:28 am | |
| αν και εχω σταματησει να παρακολουθο εδω και καιρο για τον προηγουμενο λογο αλλα επειδη εγινα και μαμα παρολα αυτα πιστευω οτι το πρωταθλημα παλι κατω θα παει τωρα για το κυππελο δεν γνωριζω,γενικα ειναι λιγο νωρις για συμπερασματα :hit: | |
|
| |
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Κυρ Οκτ 10, 2010 12:05 pm | |
| Στις χαρες και στις λυπες μαζι ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΣΥ !!!
| |
|
| |
Maria Lovegood Ραβδοποιός
Posts : 825 Join Date : 07/10/2010 Age : 30 Place : Just lost in the memories and the shadows
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 27 εκατοστά, ξύλο καρυδιάς, πυρήνας φτερό του ιππόγρυπα Ωραιόραμφου, ευλιγιστο, είναι για επιθετικα ξορκια Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Δευ Οκτ 11, 2010 10:47 am | |
| Εγώ δεν έχω καλές σχέσεις με τα αθλήματα. Και ναι ειμαι ΟΣΦΠ | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Οκτ 19, 2010 10:22 am | |
| προσωπικα ειμαι ΠΑΟΚ αλλα δεν εχω προβλημα με τις αλλες ομαδες! | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τρι Οκτ 19, 2010 10:31 am | |
| Α ρε Άεκ..Τι γκολάρα ήταν αυτή του Σκόκο! | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ποδόσφαιρο Τετ Οκτ 20, 2010 7:13 am | |
| εγω δεν σκοτωνομαι με το ποδοσφαιρο αλλα δηλωνω ολυμπιακος! | |
|
| |
| Ποδόσφαιρο | |
|