| Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Δευ Αυγ 22, 2011 12:51 am | |
| Καλωσήρθατε στο ατελιέ μου. Έχω εμπειρία στο φώτοσοπ και σε όλων των ειδών τις εικόνες, αν και η ειδικότητά μου είναι τα gif (κινούμενες εικόνες). Έχω κάνει σχεδόν όλα τα γραφικά που χρησιμοποιούντια αυτή τη στιγμή στο φόρουμ, όπως αυτό: Επειδή όμως όπως ξαναείπα ειδικεύομαι στις κινούμενες, καλό για εσάς θα ήταν όταν χρειάζεστε κάτι κινούμενο για την υπογραφή σας να έρχεστε σε εμένα. Εικόνα για headers του φόρουμ που χρησιμοποιήθηκαν παλαιότερα όπως αυτή: Είναι δικές μου δημιουργίες. Άλλες εικόνες που έχω φτιάξει για υπογραφές δικές μου και άλλων μελών είναι: Οι 7 Πότερς. Η πρώτη κινούμενη εικόνα που έφτιαξα. Κομμάτι από την ταινία Amelie. Δείγμα των εικόνων αντίδρασης-έκφρασης που φτιάχνω. Κομμάτια από ταινίες, σειρές κλπ που πλέον χρησιμοποιούνται ως ένα είδος ιμότικον. Λίγα από τα πολλά που έχω κάνει. Μη διστάσετε να ρωτήσετε ότι θέλετε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Remus Lupin στις Τρι Αυγ 23, 2011 3:01 am, 1 φορά | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Δευ Αυγ 22, 2011 12:36 pm | |
| Αν έχεις το παιχνίδι Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 και ξέρεις πως είναι το main menu,θα ήθελα το κάστο που καίγεται πάνω αριστερά σε gif Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων και μπράβο για την δουλειά σου | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Δευ Αυγ 22, 2011 12:51 pm | |
| Θα μπορέσω να το φτιάξω κι εγώ! θα διαλέξεις και από το δικό μου και απο του Μιχάλη | |
|
| |
AvadaKedavra Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: μήκος 27 εκατοστά, λίγο στραβό,από κερασιά και με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου!! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Δευ Αυγ 22, 2011 2:24 pm | |
| Τέλεια Σε ευχαριστώ πολύ κι εσένα Πάνο EDIT:Παιδιά έχω ένα προβληματάκι...θέλω να επιλέξω ένα συγκεκριμένο κομμάτι βίντεο...όχι όμως σε λεπτά να κόψω πχ από το 0:10 εώς το 0:15,αλλά να κόψω το αριστερό και το κάτω μέρος του βίντεο...γίνεται κάτι τέτοιο; | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τρι Αυγ 23, 2011 12:19 pm | |
| το γκιφ μου το κανες ή να ξαναρωτήσω εδώ; | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τρι Αυγ 23, 2011 1:03 pm | |
| Να ξαναρωτήσεις εδώ με τα ακριβεί δευτερόλεπτα και το σωστό βίντεο | |
|
| |
Camille Belcourt Εκτοετής
Posts : 295 Join Date : 26/12/2010 Age : 31 Place : Είμαι ένα σωματίδιο Higgs. Figure out what this means.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 26 εκατοστά, από ξύλο καρυδιάς, σκληρό αλλά εύκαμπτο, με πυρήνα χορδής καρδιάς δράκου. Αρχαίοι ρούνοι σκαλισμένοι στην λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Φιρέντσε
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τετ Αυγ 24, 2011 5:24 am | |
| | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Posts : 750 Join Date : 14/03/2011 Age : 28 Place : Merlin's Forest
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τετ Αυγ 24, 2011 5:58 am | |
| Θα μπορούσες να μου κάνεις gif με Empoleon να επίτιθεται; Εντίτ: Του tumblr δε μ' αρέσουν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τετ Αυγ 24, 2011 8:03 am | |
| Εννοείται. Γενικά με πόκεμον έχω αρκετά που έω φτιάξει. Μήπως μπορείς να βρεις κάποιο βίντεο με τη συγκεκριμένη επίθεση που θες; Γιατί μου είναι δύσκολο να βρω κάτι που ξέρω πως θα σου αρέσει. | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Άκαμπτο, από ξύλο κερασιάς, 27cm, και πυρήνα από φτερό ιππόγρυπα και λέπι δράκου. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τετ Αυγ 24, 2011 9:48 am | |
| Δεν έχω κάτι που να έχω ιδιαίτερη προτίμηση Αλλά θα μ' άρεζε κάτι από εδώ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Πεμ Αυγ 25, 2011 11:55 am | |
| Αχ ρε Νίκο, δύο μέρες προσπαθώ να κατεβάσω το βίντεο και δεν γίνεται. Μπορείς να βρεις και άλλα βίντεο με σκηνές που θες; Για να μην σου φτιάξω ότι να ναι! | |
|
| |
Ethan Wate Βοτανολόγος
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Τρι Αυγ 30, 2011 9:27 am | |
| Αν δε γίνεται ούτε από εδώ, παράτα το. Σιγά... Αν πάλι γίνεται κάνε μου αν μπορείς και από τα τρία πόκεμον (Infernape, Torterra, Empoleon)!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! Σαβ Σεπ 28, 2013 12:03 pm | |
| | |
|
| |
| Το εμφανισο-αλλακτήρι του Λούπιν! | |
|