✯ PotterLand ✯
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

✯ PotterLand ✯

For us, Magic will never truly end...

ΦόρουμΠόρταλLatest imagesΕγγραφήΣύνδεση
Για όλα τα παράπονα, τις προτάσεις ή τις απορίες σας, υπάρχει ειδική κατηγορία στο Υπουργείο με όνομα Τμήμα Μαγικής Συνεργασίας και Μαγικής Συντήρησης.
Η Potterland's Press είναι επιτέλους ΕΔΩ!!! Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για περισσότερες λεπτομέρειες της εφημερίδας μας!
Το φετινό πρωτάθλημα των Κοιτώνων βρίσκεται στα μέσα του. Τη βαθμολογία θα βρείτε στην ενότητα 'House Cup'
............................................................
Κάθε αλλαγή στο team γίνεται για τη βελτίωση του φόρουμ και ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία!
Ένας από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς μας περιμένει τους Μάγους και τις Μάγισσες. Ενημερωθείτε στους κοιτώνες σας για το μηνιαίο High Sorcery!
Προσεχώς η πρώτη προπόνηση Κουίντιτς των ομάδων μας! Θα ενημερωθείτε σύντομα για τόπο και χρόνο!

Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες!

Πήγαινε κάτω 
2 απαντήσεις
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Mia Melanie Hawkins
Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Mia Melanie Hawkins

Place : your nightmares

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Σλίθεριν Σλίθεριν
Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο...
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες!   Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! Icon_minitimeΣαβ Αυγ 27, 2011 1:55 pm

Ακόμα και όταν πεταγόμαστε μέχρι τον φούρνο σίγουρα το ματάκι μας πεφτει στην απέναντυ βιτρινα για να δούμε κανα συνδιασμό.Ας αλληλοβοηθηθούμε προτείνοντας,αξεσουαρ,φορεματα,μπλουζες,ζακετες,παντελονια και φουστες ακόμα και αξεσουάρ για τα μαλλιά για να λ΄σουμε η καθεμία τα προβλήματα κάποιοας άλλης.
Και ξεκηνω!
Προτείνο για καθημερινο casual look...
Χακί μπλουζάκι ,με καφε καρπι παντελό,και κόκκινο-γκρι-μαυρο ριγε κοντομανικο πουκάμισο από πάνω.
Για αξεσουάρ....
Ένα χρυσαφί ή καφέ μπρασελά ή βραχιόλι,τα μαλλιά ψηλά μαζεμένα κότσος ή κάτω με μια καφέ ή κόκκινη φαρδια κορδελα.

Το έχω κάνει.Σήμερα πήγα σε μια πιτσαρία με μια παρέα και ήμουν εκθαβωτική και απιστευτα άνετη!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
Hermione J Granger
Εκτοετής
Εκτοετής
Hermione J Granger

Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland

Ταυτότητα Μάγου
Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Γκρίφιντορ
Ραβδί:
Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν

Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες!   Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! Icon_minitimeΚυρ Φεβ 05, 2012 5:16 am

Μμμμμ,η αλήθεια είναι πως λατρεύω τα χρώματα που συνδύασες!!!!!!Τρελένομαι για τα γήινα χρώματα αλλά και για τα πουκάμισα,κυριώς όταν είναι καρώ!Εγώ άνετα θα το δοκίμαζα το συγκεκριμένο!!!Ίσως να άλλαζα κάτι στα μαλλιά.Ο κότσος μου αρέσει πάρα πολύ αλλά οι κορδέλες όχι και τόσο...Ευτυχώς δίνεις ως εναλλακτική τον κότσο Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! 97354 Όπως και να 'χει,πολύ καλό,μου αρέσει!!!!!! Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! 637365
Τώρα που είναι χειμώνας θα ήθελα να προτείνω και εγώ κάτι.Ίσως είναι λίγο πιο ιδιαίτερο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ!
Biker boots,σε χαμηλό ύψος (καλύτερα μποτάκι και όχι μπότα δηλαδή).Το δικό μου για παράδειγμα μοιάζει αρκετά με αυτό:
http://www.livincool.com/fashion/nano-universe-x-officine-creative-leather-biker-boots
καλά,το δικό μου είναι πιο όμορφο Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! 97354
Μαύρο κολάν ή τέλος πάντων στενό μαύρο παντελόνι και από πάνω μπορούμε να βάλουμε είτε ένα φαρδύ,πιο loose πουλόβερ (καλύτερα γκρι ή μαύρο και αυτό) ή μία φαρδιά και πάλι μπλούζα,σε τόνους του λευκού,μπεζ ή γκρι.Αν επιλέξουμε το πουλόβερ,μπορούμε ως λεπτομέρεια να επιλέξουμε να είναι πιο φαρδύ από τη μία πλευρά έτσι ώστε ο ένας ώμος να φαίνεται,για παράδειγμα,ενώ αν επιλέξουμε την μπλούζα μπορούμε να τη συνδυάσουμε με ένα καρώ πουκάμισο (θα πρότεινα να έχει αποχρώσεις των μπλε,κόκκινο,μαύρο αλλά μιας και στο υπόλοιπο σύνολο παίζουμε με ουδέτερα χρώματα μπορούμε να βάλουμε ότι πουκάμισο θέλουμε.) και τέλος ένα φαρδύ και μακρύ κασκόλ.Θα πρότεινα γκρι.
Τα μαλλιά καλό θα ήταν να είναι σπαστά και πιο ανέμελα,είτε δίνοντάς τους όγκο και αφήνοντάς τα κάτω,είτε πιάνοντας τα σε έναν χαλαρό κότσο.
Τέλος,το μακιγιάζ προτείνω να παραμένει φυσικό,δημιουργώντας μία όμορφη και υγιή βάση στο δέρμα και δίνοντας έμφαση στο βλέμμα.Μπορούμε να το πετύχουμε με ένα όμορφο σχήμα στα φρύδια και μία καλή μάσκαρα... Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! 829543
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες!
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Μπες και ψάξε!

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
✯ PotterLand ✯  :: Χόγκσμιντ :: Madamme Malkin's Ρούχα για Όλες τις Περιστάσεις-
Μετάβαση σε: