Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! Σαβ Αυγ 27, 2011 1:55 pm | |
| Ακόμα και όταν πεταγόμαστε μέχρι τον φούρνο σίγουρα το ματάκι μας πεφτει στην απέναντυ βιτρινα για να δούμε κανα συνδιασμό.Ας αλληλοβοηθηθούμε προτείνοντας,αξεσουαρ,φορεματα,μπλουζες,ζακετες,παντελονια και φουστες ακόμα και αξεσουάρ για τα μαλλιά για να λ΄σουμε η καθεμία τα προβλήματα κάποιοας άλλης. Και ξεκηνω! Προτείνο για καθημερινο casual look... Χακί μπλουζάκι ,με καφε καρπι παντελό,και κόκκινο-γκρι-μαυρο ριγε κοντομανικο πουκάμισο από πάνω. Για αξεσουάρ.... Ένα χρυσαφί ή καφέ μπρασελά ή βραχιόλι,τα μαλλιά ψηλά μαζεμένα κότσος ή κάτω με μια καφέ ή κόκκινη φαρδια κορδελα.
Το έχω κάνει.Σήμερα πήγα σε μια πιτσαρία με μια παρέα και ήμουν εκθαβωτική και απιστευτα άνετη! | |
|
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Συνδιασμοί και περισσότερα...Μπες και δες! Κυρ Φεβ 05, 2012 5:16 am | |
| Μμμμμ,η αλήθεια είναι πως λατρεύω τα χρώματα που συνδύασες!!!!!!Τρελένομαι για τα γήινα χρώματα αλλά και για τα πουκάμισα,κυριώς όταν είναι καρώ!Εγώ άνετα θα το δοκίμαζα το συγκεκριμένο!!!Ίσως να άλλαζα κάτι στα μαλλιά.Ο κότσος μου αρέσει πάρα πολύ αλλά οι κορδέλες όχι και τόσο...Ευτυχώς δίνεις ως εναλλακτική τον κότσο Όπως και να 'χει,πολύ καλό,μου αρέσει!!!!!! Τώρα που είναι χειμώνας θα ήθελα να προτείνω και εγώ κάτι.Ίσως είναι λίγο πιο ιδιαίτερο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ! Biker boots,σε χαμηλό ύψος (καλύτερα μποτάκι και όχι μπότα δηλαδή).Το δικό μου για παράδειγμα μοιάζει αρκετά με αυτό: http://www.livincool.com/fashion/nano-universe-x-officine-creative-leather-biker-bootsκαλά,το δικό μου είναι πιο όμορφο Μαύρο κολάν ή τέλος πάντων στενό μαύρο παντελόνι και από πάνω μπορούμε να βάλουμε είτε ένα φαρδύ,πιο loose πουλόβερ (καλύτερα γκρι ή μαύρο και αυτό) ή μία φαρδιά και πάλι μπλούζα,σε τόνους του λευκού,μπεζ ή γκρι.Αν επιλέξουμε το πουλόβερ,μπορούμε ως λεπτομέρεια να επιλέξουμε να είναι πιο φαρδύ από τη μία πλευρά έτσι ώστε ο ένας ώμος να φαίνεται,για παράδειγμα,ενώ αν επιλέξουμε την μπλούζα μπορούμε να τη συνδυάσουμε με ένα καρώ πουκάμισο (θα πρότεινα να έχει αποχρώσεις των μπλε,κόκκινο,μαύρο αλλά μιας και στο υπόλοιπο σύνολο παίζουμε με ουδέτερα χρώματα μπορούμε να βάλουμε ότι πουκάμισο θέλουμε.) και τέλος ένα φαρδύ και μακρύ κασκόλ.Θα πρότεινα γκρι. Τα μαλλιά καλό θα ήταν να είναι σπαστά και πιο ανέμελα,είτε δίνοντάς τους όγκο και αφήνοντάς τα κάτω,είτε πιάνοντας τα σε έναν χαλαρό κότσο. Τέλος,το μακιγιάζ προτείνω να παραμένει φυσικό,δημιουργώντας μία όμορφη και υγιή βάση στο δέρμα και δίνοντας έμφαση στο βλέμμα.Μπορούμε να το πετύχουμε με ένα όμορφο σχήμα στα φρύδια και μία καλή μάσκαρα... | |
|