| Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... | |
|
+4Martha_Loves_Ron Eva-Maria Watson Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins 8 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Σαβ Αυγ 27, 2011 2:14 pm | |
| Έτοιμη για το ραντευου σου;Μήπως ξεχασες κάτι;Μπορείς να βαφτεις για γίνεις πιο όμρφη για εκείνον /τις φίλες σου/εσένα.Θα μου πεις μπορείς να μην ξερεις πως...Μην φοβάστε κορίτσια η Μπρεντα Ασνικαρ θα μοιραστεί αυτά τα μικρά τιπς για να δίχνουμε ακόμα πιο ....εκθαμβωτικές στις εξόδους μας!
1 ΣΚΙΕΣ *Έχεις καστανά μάτια;Τότε σου ταιριάζουν οι σκιές σε αποχρώσεις του μπλε όπως θαλασσι,κυανο και απαλό σιελ.Για να αναδείξεις τα πρασινα σου μάτια ,προτιμησε σκιές σε χρώματα όπως σκούρο ροζ, ή μοβ ενώ αν έχεις μπλε ματια θα φαινόσουν ακόμα ωραιότερη αν χρησιμοποιούσες γήινα χρώματα[πχ πάρα πολύ ανοιχτο καφε,λιλά, μπεζ ,σοκολατί κτ ] *Αν θες να χρησιμοποιήσεις 2 σκιές ταυτόχρονα ,θα πρέπει η μια να είναι σκουρη και η άλη πιο ανοιχτή.Απλωσε τες κάθετα ξεκινόντας εσωτερικά από την πρώτη.
2 LIP GLOSS *Αν θέλεις να δώσεις χρώμα σε ένα διάφονο lip gloss αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ,συνδυασε το με μολύβι χειλιών σε όλη την επιφάνεια. *Για βραδυνές εμφανίσεις που απαιτουν μεγαπυτερη λαμψη ,χρησιμοποιησε lip glossπ΄σνω από κεαγιον-σν κσι σε αυτή τη περιπτωση το χρώμα φευγει ευκολοτερα.
3 ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ EYELINER *Για ποιο casual στιλ,σχεδιασε με το μολύβι μια γραμμή και στη συνέχεια απάλυνε τη με μια σκια του ίδιου χρώματος. *Για να δείχνουν οι βλεφαρισες πιο πυκνες χρησιμοποιησε EYELINER σε σκουρα αποχρωση.
Αυτά ελπίζω να σας βοήθησα!Ότι άλλο χρειαστείτε πειτε μου! | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Παρ Σεπ 02, 2011 4:48 pm | |
| Εδώ θα διαφωνήσουμε με την Μπρέντα.Εγώ που έχω καστανά μάτια,μου πάνε καλύτερα οι γήινες αποχρώσεις στα μάτια(και κάπως τα πράσινα).Και το ίδιο πιστεύω και για τα γαλάζια είναι καλύτερα με παρόμοια χρώματα | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Πεμ Σεπ 08, 2011 3:27 am | |
| | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Παρ Νοε 25, 2011 6:03 pm | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Παρ Ιαν 06, 2012 1:14 am | |
| για μασκαρα δεν εχει τιποτα?? εγω χρησιμοποιω μπλε...εχω καστανα ματια..νομιζεις οτι παει?? | |
|
| |
Bellatrix Lestrange-Black Δευτεροετής
Posts : 88 Join Date : 12/12/2010 Age : 32 Place : Θεσ/νικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 22 εκατοστα απο ξυλο κερασιας,πυρηνας απο φτερο ιππογρυπα,ολο το ραβδι με σκουρο καστανο χρωμα και η λαβη σκαλισμενη με κοκκινα τριανταφυλλα και χαραγμενο το ονομα μου με μαυρα γραμματα. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Πεμ Ιαν 12, 2012 6:36 am | |
| Και εγώ καστανά μάτια έχω & χρησιμοποιούσα μπλέ μάσκαρα και πηγαίνει πολύ ανάλογα και το τι φοράς....Τώρα το γύρισα στην μαύρη μάσκαρα πάλι και από σκιές και μολύβια κινούμαι στα ψιλό χρυσά,καφέ γήινα χρώματα δηλ. και μετά μου πάει πολύ και το πράσινο και μερικές φορές και το μπλε...Lip gloss δεν φοράω τόσο συχνά όταν βάζω φοράω έντονο φουξ κτλ περισσότερο όμως φοράω κραγιόν σε ένα κοραλί περίπου χρώμα που πηγαίνει και για πρωινές και για βραδινές εμφανίσεις.... | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Τρι Ιαν 24, 2012 12:57 pm | |
| για πρασινα ματια εχει κατι? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Παρ Ιαν 27, 2012 1:20 pm | |
| Έχω σχεδόν πράσινα μάτια και απ' ότι έχω δοκιμάσει δείχνουν πολύ όμορφα και με γαλάζιες σκιές..!! | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Κυρ Ιαν 29, 2012 1:20 am | |
| ευχαριστώ πολύ eva-maria watson =] | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Σαβ Φεβ 04, 2012 2:53 pm | |
| Τίποτα! | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Κυρ Φεβ 05, 2012 4:41 am | |
| Εμ...νομίζω ότι έχει να κάνει με το συνδυασμό ματιού και δέρματος.Για παράδειγμα,έχω 2 φίλες οι οποίες έχουν και οι 2 γαλαζοπράσινα μάτια.Η μία δείχνει υπέροχη με smokey και στην άλλη δεν πάει καθόλου.Η πρώτη έχει ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα ενώ η δεύτερη είναι αρκετά-αν όχι πολύ-μελαχρινή.Και άλλη μία φίλη μου,είναι και αυτή ανοιχτόχρωμη,όμως τα μάτια της είναι γαλάζια και όχι γαλαζοπράσινα και έτσι όταν χρησιμοποιεί μαύρα χρώματα στα μάτια της φαίνεται...περίεργη,παγωμένη.Ούτε σε αυτήν ταιριάζει.Όσον αφορά εμένα τώρα,έχω ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα,χλωμή για την ακρίβεια και πολύ σκούρα καστανά μάτια.Τόσο σκούρα που πολλές φορές μου λένε ότι φαίνονται καστανοκόκκινα!!Και μου ταιρίάζουν πολύ τα πράσινα,τα μαύρα και γενικώς τα σκουρόχρωμα (σκούρο μπλε,γκρι ακόμα και σκούρο ροζ καμιά φορά,ανάλογα με το τι φοράω) και οι αποχρώσεις του καφέ. | |
|
| |
Narcissa Black Εκτοετής
Posts : 344 Join Date : 07/06/2012 Place : Grimmauld Place number 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκατοστά,τρίχα μαλλιών Βέλας για πυρήνας,από ροδόξυλο,με σχέδια από ανοιχτόχρωμο ξύλο.Ιδανικό για κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... Πεμ Ιουλ 05, 2012 3:01 am | |
| Εγώ έχω καστανά μάτια αλλά δεν μου πολυπάνε οι μπλε σκιές Περισσότερο μου πάνε οι καστανές | |
|
| |
| Ένα μακιγιάζ και κάθε μάτι... | |
|