| Κάθεμερα για κάθεμέρα... | |
|
+6Martha_Loves_Ron Μαρίνα.Potter Hermione J Granger Perenelle Flamel Hermione Jean Granger Mia Melanie Hawkins 10 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Τρι Αυγ 30, 2011 10:24 am | |
| Σίγουρα υπάρχει κάποιο αξεσουάρ,ρούχο οτιδηποτε που το φοράτε κάθε μέρα.Για μυραστείτε το μαζί μας... Λοιπόν εγώ φορά 10 βραχιόλια διαφορετικού χρώματος,και γυαλιά. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Τετ Αυγ 31, 2011 6:09 pm | |
| το μόνο φοράω κάθε μέρα (κι αυτό σχεδόν) είναι οι φακοί μου | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Πεμ Σεπ 01, 2011 2:35 am | |
| ^Oouou!Kαι εγώ θα φοράω σε κανα μήνα.. | |
|
| |
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Πεμ Σεπ 01, 2011 6:42 am | |
| είναι βολικοί,τα γυαλιά με ζαλίζουν και δεν μ'αρέσουν κιόλας | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Πεμ Σεπ 01, 2011 7:45 am | |
| Εμενα μ'αρέσουν αλλά θέλω να μην τα κααθαρίζω μονιμως.. | |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Σαβ Σεπ 03, 2011 4:20 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Σαβ Σεπ 03, 2011 7:35 am | |
| | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Κυρ Ιαν 15, 2012 6:19 am | |
| 21 βραχιολάκια στο αριστερό μου χέρι. Κάποια από αυτά μάλιστα τα φοράω από την πρώτη λυκείου και ένα συγκεκριμένο....από την δευτέρα γυμνασίου! ....και τώρα είμαι 20! xD | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Παρ Ιαν 20, 2012 1:05 pm | |
| | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Τετ Ιαν 25, 2012 10:42 am | |
| το ρολοι μου κατι βραχιολακια φιλιας που φοραω απο την τεταρτη δημοτικουυ 1 βραχιολι με χρωματιστα ζαρια και τα σκουλαρικια μου.. | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Δευ Φεβ 27, 2012 1:03 pm | |
| ενα μαυρο σκουλαρίκι που εχω στη δεύτερη τρύπα του αριστερού αυτιού μου.Βαριέμαι να αλλαζω καθε μερα και ετσι αλαζω καθημερινά μονο στις πρωτες τρυπες μου. | |
|
| |
Eva-Maria Watson Τριτοετής
Posts : 111 Join Date : 15/11/2011 Age : 27 Place : Σαλαμίνα :/
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 25,4 εκ. από ξύλο αμπέλου με πυρήνα καρδιάς δράκου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Τρι Μαρ 20, 2012 7:30 am | |
| Εγώ έχω κάθε κάθε κάθε μέρα στο λαιμό μου τους κλήρους του θανάτου!! | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Πεμ Μάης 24, 2012 5:29 am | |
| | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κάθεμερα για κάθεμέρα... Δευ Σεπ 30, 2013 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| Κάθεμερα για κάθεμέρα... | |
|