| Δυο λόγια για σένα | |
|
+26Mia Melanie Hawkins anton xert Remus Lupin Albus P.W.B. Dumbledore Amycus~Colin Creevey Sirius_Black Andromeda Black Beedle The Bard Scabior The Snatcher Barty Crouch Albus Dumbledore harry potter 10 Αλαφροπάτητος William Penn Christine Tonks Βασουλα Μαγισσουλα Helga Hufflepuff pano$ Elf in the forest Bellatrix Lestrange Rowena Ravenclaw stacy_weasley Perenelle Flamel Vicky_Diggory Nemesis Godric Gryffindor 30 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Godric Gryffindor Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Καρυδιά με πυρήνα από χορδή καρδιάς δράκου.Τριαντατρία εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Μεταμορφώσεις και προστατευτικά Ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Δυο λόγια για σένα Σαβ Ιουλ 17, 2010 6:47 am | |
| Γράψε δυο λόγια για σένα έτσι ώστε ο ένας να γνωρίσει τον άλλον όσο πιο καλά γίνετε.
- Σπόιλερ:
Εμείς που λεμέ πάρα πολλά για τον εαυτό μας και μας πιάνει κάτι σαν να καμαρώνουμε όταν το λέμε μην αρχίσουμε και γραφούμε ολόκληρα κείμενα
| |
|
| |
Nemesis Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: απο βελανιδια, 21 εκατοστα με καρδια απο τριχα μονοκερου. μαυρο στο χρωμα με την βαση ασημενια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Παρ Αυγ 13, 2010 5:06 am | |
| δυο λογια για μενα???
λοιπον με λενε ελενη ειμαι 16 ετων θα παω β λυκειου. ειμαι καστανη με καστανα ματια (τι σπανιο) και εχω υψος 1,81 ( ναι ναι ξερω ειμαι ψηλη). ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη κατι που με κανει αισιοδοξη -χαζοχαρουμενη
μ αρεσει πολυ το βολλει αν και το εχω παρατησει τελευταια. επισης παιζω μπασκετ με την κολλητη μου. τον ελευθερο μου χρονο ή βλεπω επεισοδια στον υπολογιστη ή διαβαζω Fanfiction.
εχω τρελα με λογοτεχνικα βιβλια. (μονο τα κοινωνικα σιχαινομαι).
εμμ αυτα απο μενα | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Τρι Αυγ 17, 2010 2:42 am | |
| Με λένε Βάσω σε λίγο θα γίνω 14 Όταν με το κακό αρχίσουν τα σχολεία θα πάω γ' γυμνασίου. Είμαι παρθένος ,δυστηχώς είμαι ευαίσθητη(αν και έχω βρει τρόπο να το κρύβω)και ντροπαλή. Τρελένομαι να διαβάζω βιβλία μυστηρίου και ακούω πολλά ξένα τραγούδια | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Τρι Αυγ 17, 2010 2:16 pm | |
| ειμαι 15 και λατρευω τον χαρι ποττερ αλλα μου αρεσει και ερμιονη λετε αν με δει να πεσει κατω απο την γοητιεα μου λες λοιπον εχω 2 αδερφια και αλλη μια αδερφούλα στιν κοιλιστα της μαμα μου
χαιρομαι για αυτο αλλα οι κα8ιγειτεσ μου λενε οτι ειμαι αρκετα καλος με γουσταρουν πολες κοπελες αλλα δεν του δινω σιμασια γτ αγαπαω μια την λεναι αιγλη την ξερετε
........................ |
|
| |
Perenelle Flamel Κυνηγός Βαμπίρ
Posts : 1349 Join Date : 21/08/2010 Age : 29 Place : Οδός Υφαντουργού
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Λευκα,πυρήνας απο ουρα Θέστραλ και θραυσματα απο την πετρα της αναστασης,27 εκ. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Αυγ 21, 2010 10:37 am | |
| Λοιπον επειδη τωρα με επιασε αυτο το κατι που προανεφερε ο αγαπητος Γκοντρικ ξεκιναω και εγω!! Με λενε Μαρια,ειμαι 15 ετων,δυδιμος με ωροσκοπο Λεων,ειμαι μοναχοπαιδι,λατρευω:τον Johnny Depp,τον Τολκιν,τη Ροουλινκ.Σιχαινομαι τα αθληματα εκτος απο το Κουιντιτς και την ιππασια,Σιχαινομαι(και μαλλον θα φαω ξυλο) το Λυκοφως και τον Τζειμς Ποτερ. Αυτα ειναι τα βασικα | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Αυγ 21, 2010 10:45 am | |
| Με λενε stacy ειμαι 21, ειμαι κλασσικη ζυγος(τρεχω να τους σωσω ολους, ειμαι μαγνητης μπελαδων και περιεργως πολυ αισιοδοξη) εχω 2 αδελφια αλλα επειδη εχουμε μεγαλη διαφορα ηλικιας μεγαλωσα σαν μοναχοπαιδι(με εξαιρεση μια ξαδελφη που ενω περιμεναν οι δικοι μου να ειμαστε σαν αδελφια εκεινη απλα με βασανιζει ) μου αρεσει να διαβαζω βιβλια και προσφατα ξεκινησα να γραφω κι εγω ενα βιβλιο και περναω πολυ χρονο και με την κολλητη μου Αντε πολυλογω κι εγω! | |
|
| |
Rowena Ravenclaw Εβδομοετής
Posts : 941 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Magic World of Harry Potter (Αθήνα)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Έλατο,πυρήνας από τρίχες Μονόκερου και θραύσματα από τα διαμάντια του διαδήματος της Ράβενκλοου.30 εκατοστά, με ασημένια σχέδια στη βάση.Ιδανικό για Ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Τρι Αυγ 24, 2010 6:07 am | |
| Λοιπόν με λένε Φοίβη, είμαι 16 χρονών, διδυμάκι με ωροσκόπο τοξότη, έχω καστανά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια(δυστυχως γτ ο πατέρας μου έχει πράσινα....τεσπα)Θα πάω β λυκείου στην θεωρητική κατεύθυνση,έχω έναν μικρότερο αδερφό(κατα 2 χρόνια) που με τρελαίνει, λατρεύω Χάρι Πότερ και Λυκόφως και πολλά άλλα.Είμαι σκληροπυρηνική θαυμάστρια του Φρεντ και του Τζόρτζ, μου αρέσει να κάθομαι σπίτι μου και να διαβάζω από το να βγαίνω έξω(ναι ναι είμαι τρελή...)και....χμμμ έχω μια τεράστια συλλογή από πραγματα Χάρι Πότερ και Λυκόφως..... | |
|
| |
Bellatrix Lestrange Θανατοφάγος
Posts : 1649 Join Date : 24/06/2010 Age : 29 Place : Μέγαρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: καστανιά με πυρήνα από θραύσματα δοντιού βασιλίσκου 29 εκατοστά. άκαμπτο!άσπρο με χρυσή λαβή και σκαλισμένα τριαντάφυλλα. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Τρι Αυγ 24, 2010 6:55 am | |
| Γκούχου Γκούχου ισιχία παρακαλώ!!! ΧΑ! Γειαααααα με λένε Ελπίδα είμαι 16 μένω στην πανέμορφη θεσσαλονίκη. Αγαπάω την Βιολογία και την χημεία...θέλω να πετύχω στην ζωή μου. Είμαι πολύ πολύ αισιόδοξη και ξεροκέφαλη... Λατρεύω τον χορό, την σοκολάτα καιιιιι την μουσική φυσικά!!!! Ακούω σχεδόν τα πάντα... είμαι ταγικά ανορθόγραφη(το καταλάβατε) και αγαπώ τρελά τα παιδιά από το team!!!!!! Αυτααααααα | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Πεμ Αυγ 26, 2010 8:56 am | |
| λοιπον....ειμαι 13 χρονων παω στο μουσικο γυμνασιο και μαθαινω βιολι(το οποιο μαλων θα αλλαξω!)μου αρεσουν τα αστεια και οι πλακες αν και ειμαι λιγακι σοβαρη για τη ηλικια μου! | |
|
| |
pano$ Τεταρτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Έλατο με πηρύνα απο φτερο Νεράιδας της Κορνουάλης,26 εκατοστά.Εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Σεπ 25, 2010 4:53 am | |
| ειμαι 13 χρονων. Με καστανα μαλια επισεις ματια ειμαι 1,65 λατρεβω τις ταινιες του harry potter!!!!!! | |
|
| |
Helga Hufflepuff Honored Wizard
Posts : 1808 Join Date : 08/08/2010 Age : 30 Place : Hogwarts-SaLoNikA
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Κοκκινόξυλο,με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 40 εκατοστών,άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,κόκκινο με χρυσαφένια λαβή. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Σεπ 25, 2010 5:31 am | |
| Eίμαι η Ολυμπία,είμαι 16 χρονών και πάω Β'Λυκείου. Ασχολούμαι με τον αθλητισμό (Tae-Kwon-Do έχω μπλε ζώνη και δύο μετάλλια από αγώνες) και με τις ξένες γλώσσες (αγγλικά και φέτος δίνω εξετάσεις για Proficiency) και μου αρέσει η καλή μουσική που βγάζουν κάποιο νόημα οι στίχοι της (ακούω κηρίως ξένη,Rock και ελαφρύ Metal) και φυσικά τρελαίνομαι για τον Χάρι Πότερ! Από το 2001 ασχολούμαι με τις ταινίες του και από το 2005 με τα βιβλία του! Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας στη σειρά αυτή είναι ο Σέβερους Σνέιπ,το αγαπημένο μου βιβλίο είναι το 7ο και η αγαπημένη μου ταινία μέχρι σήμερα είναι η 6η! Όταν μεγαλώσω λιγάκι το όνειρό μου είναι να καταφέρω να ταξιδέψω στην Αμερική με τη καλύτερή μου φίλη για να ζήσουμε από κοντά το όνειρο αυτής της μαγευτικής σειράς! Τέλος,είμαι μια μέτριας τάξης μαθήτρια και η σχολή που θέλω να περάσω είναι της πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη (ΤΕΙ ή ΑΕΙ δεν με πολυ ενδιαφέρει,αρκεί να περάσω γιατί οι υπολογιστές για εμένα είναι απλώς ο προσωπικός μου παράδεισος!!!) και προσπαθώ να κάνω τη κάθε μέρα μου να περνάει ευχάριστα και χαρούμενα ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις μου! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Σεπ 25, 2010 5:52 am | |
| λοιπονννννννννννννννννν μς λενε βασω ειμαι απο την θεσσαλονικη ειμαι 24 χρονων και εχω 2 παιδακια το ενα 4,5 και το αλλο σε 3 μερεσ θα γινει 2 μηνων.και τα 2 ειναι αγορακια(το εχω παρει αποφαση οτι θυληκα δεν μπαονουν στο σπιτι μου.ακομα και το σκυλι μου αγορι ειναι!!!!)αυτα | |
|
| |
Christine Tonks Εβδομοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Καρυδιά με πηρύνα απο τριχες Θεστραλ 33 εκατοστά.Ιδανικο για Μεταμορφωσεις καθως και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Πεμ Οκτ 07, 2010 11:00 am | |
| Ειμαι 15 με λενα Χριστινα μενω στην μικρη, ταπεινη και ασημαντη πολη της Λαμιας... Παω 1η Λυκειου και ειμαι Χαριποτεροβαρεμενη ως το κοκκαλο Ωςχομπι εχω να διαβαζω βιβλια, να σερφαρω στο νετ και να παιζω σαξοφωνο... | |
|
| |
William Penn Εβδομοετής
Posts : 572 Join Date : 23/09/2010 Age : 27 Place : Υπουργείο Μαγείας
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Πλατανιά με πηρύνα από χορδή καρδιάς δράκου 27 εκατοστά.Ευλιγιστο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Πεμ Οκτ 07, 2010 11:06 am | |
| Είμαι ο Νίκος,14 χρονών από Θεσσαλονίκη,πάω στην δεύτερη τάξη του Γυμνασίου και μ'αρέσει το Ποδόσφαιρο και το Μπάσκετ.. | |
|
| |
Αλαφροπάτητος Τριτοετής
Posts : 127 Join Date : 20/10/2010 Age : 31 Place : Στον μακρινο και μαγευτικο κοσμο των ονειρων μου...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Σκούρο καφέ απο κουφοξυλιά με μια χορδή απο καρδιά μονόκερου,39 εκατοστά,άκαμπτο ιδανικό για σκοτεινή μαγεία. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Τετ Οκτ 20, 2010 9:17 am | |
| Γεια σας ειμαι ο Χρηστος ειμαι 17 ετων παω β'λυκειου μου αρεσει ο χαρυ ποττερ και ειμαι τρελος για θριλλερ επισης λατρευω οτι εχει σχεση με ηλεκτρονια πχ παιχνιδια βιντεο τραγουδια υπολογιστες και τετοια ειμαι αριστος μαθητης(δεν ειμαι σπασικλας) και σκοπευω να σπουδασω ηλεκτρονικους υπολοογιστες! | |
|
| |
harry potter 10 Εβδομοετής
Posts : 359 Join Date : 01/11/2010 Age : 27 Place : Θεσσαλονίκη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Κοκκινοξυλο με πυρήνα από λέπια δράκου 27 εκατοστά. Ευλύγιστο Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνείπ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Δευ Νοε 01, 2010 11:59 am | |
| Ψηλός καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Ιαν 22, 2011 3:10 am | |
| Με λένε Ραφαήλ,είμαι μοναχοπαίδι,Καρκίνος με ωροσκόπο Ζυγό.Είμαι 1,49,καστανόξανθος,μακρύ μαλλί(αν και τώρα θα κουρευτώ),πράσινα μάτια.Μου αρέσει το τένις κι η κιθάρα.Κλίνω τα 13 σε λίγους μήνες,πάω Α' Γυμνασίου.Επίσης μου αρέσει ο Χάρι Πότερ,τα ηλεκτρονικά παιχνίδια,τα θρίλερ,είμαι πολύ καλός μαθητής(απορώ πώς αφού πάντα διαβάζω την τελευταία στιγμή δηλ.9:00-12:00 το βράδυ) και θέλω να γίνω αστροφυσικός. | |
|
| |
Barty Crouch Πρωτοετής
Posts : 27 Join Date : 21/01/2011 Age : 29 Place : Hogwarts
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: φτερό φοίνικα (Φοκς), ξύλο ελάτου, 28 εκατοστά Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Ιαν 22, 2011 6:48 am | |
| Ειμαι 15 χρονων! Ειμαι ξανθος ! εχω γαλανά μάτια !Ειμαι 53 κιλα με με υψος 1,75 | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Κυρ Ιαν 23, 2011 11:57 am | |
| ειμαι 15 χρονων και με λενε αλεξη.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Δευ Ιαν 24, 2011 1:00 pm | |
| Με λενε Σαραντη, 15 χρονων, μου αρεσουν τα εξοσχολικα βιβλια φαντασιας και η ξενη ποπ μουσικη καθως και το παλιο ροκ. Απεχθανομαι τη βαρεμαρα και τον υπνο και μου αρεσει να μαθαινω ξενω γλωσσες. Τα παω καλα στο σχολειο και πινω τον καφε μου με γαλα | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Δευ Ιαν 24, 2011 1:04 pm | |
| οπατης ο σαραντης..ωραια βιογραφια ρε.. | |
|
| |
Andromeda Black Εκτοετής
Posts : 293 Join Date : 04/01/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place 12
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 εκατοστά, απο ξύλο τριανταφυλλιάς, με πυρήνα απο τρίχα μονόκερου. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Κυρ Φεβ 20, 2011 6:22 am | |
| Γειάαα σας....!!!!!!! Είμαι η Γωγώ, είμαι 20 και μένω Σαλόνικαααα....!!!! Κάποιοι θα με ξέρετε ήδη μάλλον... | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Δευ Φεβ 21, 2011 6:03 am | |
| ^ Αλίμονο...Για τον Σειριο δεν ειπες τιποτα | |
|
| |
Sirius_Black Εκτοετής
Posts : 306 Join Date : 20/02/2011 Age : 34 Place : Grimmauld Place
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 28 εκατοστα απο ξυλο πευκου με πυρηνα φτερο φοινικα Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Δευ Φεβ 21, 2011 7:09 am | |
| Πες τα φιλε μου.. :': Ειμαι ο Χρηστος απο Σαλονικα και ειμαι 20 χρονων.. Και εμενα καποιοι με ξερετε λογικα.. | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Δυο λόγια για σένα Σαβ Μαρ 05, 2011 5:21 am | |
| Απο οτι θυμαμαι είμαι 16 και με λένε ανδρεα,είμαι κουκλος και διαθεσιμος για τα κορίτσια του φόρουμ α και πολυ μετριοφρων that's me | |
|
| |
| Δυο λόγια για σένα | |
|