| Κατοικίδια | |
|
+15Vicky12 Hermione J Granger Μαρίνα.Potter Martha_Loves_Ron Cassiopeia Black ntan Marianna Diggory half-blood prince Beatrice Castiglioni Gellert Grindelwald lilwiz Blizzard Mia Melanie Hawkins Pesky_Pixie Hermione Jean Granger 19 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Hermione Jean Granger Regulator of the Diagon Alley
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Pesky_Pixie Πεμπτοετής
Posts : 227 Join Date : 24/07/2011 Age : 30 Place : Π. Φάληρο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Πευκο, πυρηνας απο λέπι Γκρίντιλοου, 24 εκατοστα, εύκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Δευ Σεπ 05, 2011 10:41 am | |
| Έχω μια γατούλα, που είναι χοντρούλα, και γλυκούλα, και γουτσούνα, και αρχόντισα, και όλο κοιμάται και την λατρεύω !!!! Αλλά δυστυχώς για όλους τη λένε Μαίρη Φωτό αργότερα γιατί δεν βρίσκω το USB | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Δευ Σεπ 05, 2011 10:46 am | |
| | |
|
| |
Blizzard Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Δευ Σεπ 05, 2011 10:48 am | |
| Η κολλητη μου εχει μια υπεροχη γατουλα, τη Μιτση η οποια βεβαια με δαγκωσε αλλα και παλι ειναι αρκετα γουτσου!!!! | |
|
| |
lilwiz Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Ραβδί 20 εκατοστών, ευκαμπτό, με πυρήνα απο τρίχας θέστραλ και ξύλο από άγνωστο μαγικό δέντρο στη Βουλγαρία. Ειδικο για μεταμορφώσεις Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τετ Σεπ 07, 2011 7:03 am | |
| Εχω 2 γατες που μενουν στο σπιτι και 1 χελωνα που μενει στον κηπο... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τετ Σεπ 07, 2011 7:04 am | |
| | |
|
| |
Gellert Grindelwald Κυνηγός Βαμπίρ
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τετ Σεπ 07, 2011 7:06 am | |
| Τι έχουμε λέμε εδώ, όχι τι θα πάρουμε. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Πεμ Σεπ 08, 2011 3:20 am | |
| Πήρα!!! | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Φουντουκιά με πυρήνα από φτερό Φοίνικα 10 3/4 ίντσες,εύθραυστο Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Πεμ Σεπ 08, 2011 6:54 am | |
| Πλέον 2 γάτες..Δίνω τα γατάκια μου | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Πεμ Σεπ 08, 2011 8:03 am | |
| Συγνώμη που σπαμαρω αλλά Εύα μπορεις να αναρτησεις αγγελια εδώ...http://www.interpet.gr/themata/aggelies/xarizontai.asp | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Πεμ Σεπ 08, 2011 8:06 am | |
| μπα μωρέ μερσί,τα έχω δώσει | |
|
| |
Beatrice Castiglioni Πρωτοετής
Posts : 20 Join Date : 20/09/2011 Age : 31 Place : Rokenjima Isl.
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής:
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τετ Σεπ 21, 2011 6:29 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τετ Σεπ 21, 2011 7:25 am | |
| | |
|
| |
half-blood prince Πεμπτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Χορδή από καρδιά μονόκερου,22 εκατοστά,άκαμπτο...Ειδικό για κατάρες... Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Παρ Σεπ 23, 2011 7:08 am | |
| 3 γατακια και μια γατα αλλα δεν μπορω να βαλω φοτο δεν την βγαζει καλα αν μπορει να μου πει κανενασ.... | |
|
| |
Marianna Diggory Τριτοετής
Posts : 134 Join Date : 24/09/2011 Age : 27 Place : Ηράκλειο Κρήτης
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφλ Ραβδί: Mε πυρήνα τρίχας θεστράλ,27 εκατοστά,εύκαμπτο Aγαπημένος Καθηγητής: Πομόνα Σπράουτ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Σαβ Σεπ 24, 2011 11:49 am | |
| | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Παρ Δεκ 16, 2011 11:13 am | |
| εχω ενα πανεμορφο κυνηγοσκυλο | |
|
| |
Cassiopeia Black Πρωτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Πεμ Δεκ 22, 2011 5:32 am | |
| Εχω 4 ψαρια(3 χρυσοψαρα και 1 μονομαχο),ενα συριαν χαμστερ,2 παπαγαλους και 1 καναρινι. Επισης ταιζω και μια αδεσποτη γατουλα | |
|
| |
Martha_Loves_Ron Επιμελητής Ράβενκλοου
Posts : 1828 Join Date : 29/12/2011 Age : 25 Place : Lost in the wonderland.-
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 20 εκατοστα,ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από τρίχα Ναργκλ. Ιδανικό για μεταμορφώσεις και ξόρκια άμυνας κατα των σκοτεινών τεχνών.Ακαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Ρούμπεους Χάγκριντ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τρι Ιαν 03, 2012 12:11 pm | |
| εχω μια χελονιτσαα ) | |
|
| |
Μαρίνα.Potter Επιμελητής Χάφλπαφ
Posts : 2047 Join Date : 03/01/2012 Age : 26 Place : Χανια ,Κρητη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: 18 cm από ξύλο αμυγδαλιάς κομμένο την άνοιξη.Με πυρήνα από τρίχα θηλυκού μονόκερου.Εξαιρετικά ισχυρό ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις.Κατάλληλο για κατάρες και ξόρκια αφοπλισμού. Άκαμπτο. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τρι Ιαν 03, 2012 12:15 pm | |
| μαρεσουν παρα πολυυ τα γατακιαα αλλα δυστυχως δν με αφηνουνν να παρω ενα =[ οταν μεγαλωσωω θα παρω σιγουρα ενα γατακι μπορει ομως και παραπανω ;Ρ | |
|
| |
Hermione J Granger Εκτοετής
Posts : 256 Join Date : 15/12/2011 Age : 32 Place : London,England,GB,United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Δευ Φεβ 13, 2012 4:59 am | |
| Λίγο πριν γεννηθώ εγώ ο θείος μου έκανε δώρο στους γονείς μου μία γατούλα.Φυσικά αρχικά δεν έμενα στο σπίτι μας αλλά στην γιαγιά μου γιατί εγώ ήμουν ακόμα μωρό.Από την στιγμη όμως που ήρθε στο σπίτι την λάτρεψα!!!!!!Ήταν λίγο άγρια και....σνομπ,όσο κουλό κι αν ακούγεται! Αλλά κυριολεκτικά μεγαλώσαμε μαζί και την αγαπούσα πάρα πολυ!!!!Πέθανε όταν ήμουν (και εγώ και αυτή δηλαδή) 15. Λατρεύω τις γάτες όμως δεν νομίζω ότι θα αγαπούσα καμία άλλη όσο την γατούλα μου....Επίσης είχα 3 κουνελάκια,1 σκυλάκι,ένα χαμστεράκι και 3 παπαγάλους.1 ringneck (ο οποίος δεν άντεξε και μια μέρα άνοιξε το κλουβί του και έφυγε) και 2 μικρά παπαγαλάκια...τα οποία μας έχουν ξεκουφάνει.... | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Παρ Φεβ 24, 2012 12:10 pm | |
| εχω εναν παπαγαλο και ενα κουνελι | |
|
| |
hermionegranger Δευτεροετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 33 εκ. Έλατο με πυρήνα από τρίχα Λυκανθρώπου.Ιδανικό για κατάρες,μεταμορφώσεις και προστατευτικά ξόρκια. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Τρι Μαρ 13, 2012 11:14 am | |
| 1 μικρο σκυλι 2 μηνων!!!!δυστηχως δεν εχω φωτογραφιεσ | |
|
| |
Josh Farro Ραβδοποιός
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Καρδιά από φτερό φοίνικα,24 εκατοστά,άκαμπτο! Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Πεμ Μαρ 15, 2012 1:17 pm | |
| Το χρώμα στο όνομα του τόπικ αφαιρέθηκα, μιας και δεν υπαρχει κάποιος λόγος να υπάρχει. | |
|
| |
Evilittled3vil Εκτοετής
Posts : 304 Join Date : 25/03/2012 Age : 28 Place : Χανιά, Κρήτη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: 22 cm από ξύλο αμυγδαλιάς, πυρήνα από φτερό πήγασου. είναι άκαμπτο. ειδικό για ξόρκια επίθεσης και φονικές κατάρες Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Σαβ Μαρ 31, 2012 12:04 am | |
| λατρεύω τα ζώα!! παλιά είχα κατοικίδια αλλά όχι πια... | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Κατοικίδια Παρ Σεπ 27, 2013 11:46 am | |
| ενα γλυκο σκιλακι καταλευκο που το λενε περλα εχει καστανα ματια και ειναι πολυ πεχνιδιαρα και ποτε δεν αντιλαμβανετε την εκπεδεση στα σοβαρα!παντος εχει πλακα και αυτο εχει συμασια!!!!!!!!! | |
|
| |
| Κατοικίδια | |
|