| Παιδικά φλερτ | |
|
+7Vicky_Diggory Amycus~Colin Creevey Albus Dumbledore Beedle The Bard Scabior The Snatcher Elf in the forest Salazar Slytherin 11 απαντήσεις |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Παιδικά φλερτ Σαβ Ιουλ 17, 2010 7:04 am | |
| σιγουρα θα εχει πεχτει κατι με κοριτσια/αγορια της ηλικιας σου καθως επαιζες στην γειτονια και το σχολειο...πες για αυτες τις εμπειριες ! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Πεμ Αυγ 19, 2010 6:14 am | |
| εεεεε βασικα δεν εγινε και τιποτα γιατι ντρεπομασταν και οι δυο να το παραδεχτουμε! | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Κυρ Ιαν 23, 2011 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Δευ Ιαν 24, 2011 1:54 pm | |
| Χαχαχαχα. Με μια φιλη μου στο δημοτικο . Περισσοτερο ειμασταν τημ παρα κατι αλλο. Ε, μικρα ειμασταν | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Τετ Ιαν 26, 2011 10:32 am | |
| χαχααχ.δικιο εχεις..αλλα τωρα? | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Πεμ Ιαν 27, 2011 5:48 am | |
| Ε, τωρα δεν ειναι πια παιδικα τα φλερτ αλλα εφηβικα και σχετικα ακαρπα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Παρ Ιαν 28, 2011 6:42 am | |
| λαθος κανεις..για εκεινη που ειπα καποτε.. | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Σαβ Ιαν 29, 2011 9:57 am | |
| εμενα στο δημοτικο μου αρεσε μια,ομως αργοτερα τα εφτιαξα με την μαρια.χωρισαμε τον ιουλιο επειδη καταλαβα πως ηταν μονο ενα παιδικο φλερτ.τωρα ειμαι ερωτευμενος με την ολγα κι ειναι εφηβικος ερωτας... | |
|
| |
Amycus~Colin Creevey Εβδομοετής
Posts : 554 Join Date : 05/03/2011 Place : Grimauld Place,12 and Malfoy Manor
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Αμάισους Κάροου
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Κυρ Μαρ 06, 2011 6:00 am | |
| και εγώ μικρός ημουν πολύ ... ορμητικός με αποτελεσμα πολλλές παιθδικές κατακτήσεις μου έχει πει η μαμά μου πως οταν ημουν μπομπιρας το σαγαπω το είχα καραμέλα και το έλεγα σε καθε κοριτσάκι της ηλικίας μου | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Σαβ Απρ 23, 2011 5:18 am | |
| χεχ τα παιδικά φλερτ είναι να τα θυμάσαι και να σκας στα γέλια...! αν και τότε δεν νομίζω να καταλαβαίναμε τι μας γινόταν...εγώ θυμάμαι ότι ζούσαμε μόνο και μόνο για να παίζουμε!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Τετ Απρ 27, 2011 1:20 am | |
| Βασικα, δεν ξερω για εσας αλλα για εμενα "σχεση" στο δημοτικο σημαινε μια πολυ καλη φιλια. Ηταν, και πιστευω οτι ετσι πρεπει να ειναι, νωρις για το παραπανω συναισθηματικο βημα. | |
|
| |
Mia Melanie Hawkins Εκτροφέας Μαγικών Πλασμάτων
Posts : 5274 Join Date : 10/07/2011 Age : 107 Place : your nightmares
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Ραβδι από κορμο πεύκου με πυρήνα από τρίχα από τη χαίτη ελληνικής Σφύγγας, μήκους 21 εκατοστών.Eυλίγιστο καλό για προστατευτηκά και εμειντικά ξόρκια.Πολύ λειτουγικο... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Δευ Ιουλ 11, 2011 5:14 am | |
| Mα στο δημοτικό για τα περισσότερα και πιο λογικά παιδιά [λέμε τώρα]δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη σχέση και στη φιλία.Και αυτό είναι το λογικό.Είναι ακόμαπολύ μικρά... | |
|
| |
ntan Τεταρτοετής
Posts : 162 Join Date : 21/07/2011 Age : 29 Place : στη δρακοχωρα!!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: απο κουφιoξυλια 25εκ. με μια χορδη καρδιας δρακου ιδανικο για προστατευτικα ξορκια και καταρες Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Σαβ Δεκ 10, 2011 11:07 am | |
| στο δημοτικο ειχα μια που μετα τα εφτιαξε με τον καλυτερο μου φιλο και τα εχουν μεχρι σημερα | |
|
| |
Vicky12 Θεραπευτής στον Άγιο Μάνγκο
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: 25cm απο ξύλο κερασίας ακαμπτο, με καρδιά απο τρίχες και λέπια γοργονανθρώπου Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Παιδικά φλερτ Κυρ Φεβ 26, 2012 5:49 am | |
| εγώ οταν ήμουν μικρή είχα μια "σχέση" με τον γιό ενός φίλου του μπαμπά μου που ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερος μου.Επειδή ηταν μεγαλύτερος και δεν ειχα μεγαλύτερα αδερφια τον θαύμαυζα σαν θεό.Και επειδή τοτε ημουν μικρή και ειληκρινης και γενικότερα δεν κρατουσα τιποτα μεσα μου αλλα τα ελεγα ολα, ελεγα σε ολους οτι ημουν "ερωτευμενη" μαζι του.μεχρι και στη γιαγια μου το ελεγα!!Εκεινος απο την αλλη ποτε δεν ηταν ιδιαιτερα εκδηλωτικος.Εκεινος ηταν των πραξεων ενω εγω εμενα παντα στη θεωρια και στα λογια.Θυμαμαι λεγαμε οτι οταν μεγαλωσουμε θα παντερευτουμε και οταν μιλουσα πολυ μου ελεγε οτι αν συνεχισω ετσι δεν θα με παντρευτει και στενοχωριομουν.Μια φορα μαλιστα ηθελε να φιληθουμε στο στομα και εγω συμφωνησα.Αλλα ημασταν μικρα και φυσικα δεν ηταν κανονικο φιλι.Περνουσαμε ομως πολυ ωραια.Ειχε και κατι φαεινες ιδεες και καταληγαμε συχνα να ειμαστε τιμωρια.Δεν καθομασταν ομως τιμωρια για πολυ γιατι το σπιτι ηταν ισογειο και βγαιναμε απο το παραθυρο για να δουμε μετα την αντιδραση των γονιων μας οταν δεν μας εβρισκαν εκει που μας ειχαν κλειδωσει! ηταν ολα τα λεφτα!!!Δυστυχως η φιλια μας δεν συνεχιστηκε οταν μπηκαμε στην εφηβεια και εχω να τον δω χρονια.Αυτο που μου λειπει ηταν που μαζι του ενιωθα ανετα και ημουν ο εαυτος μου και εκανα οτι ηθελα χωρις να φοβαμαι.Τωρα πια δεν το εχω αυτο παντα σκευτομαι λογικα , αναλογιζομαι τις συνεπειες των πραξεων μου, ειμαι υπακουη και γενικοτερα ειμαι πολυ ντροπαλη και μαζεμενη. | |
|
| |
Sarah12515 Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 565 Join Date : 03/09/2013 Age : 26 Place : Κατερινη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: δεκατεσσερεραμισι ιντσες,ξυλο μηλιας με πυρηνα απο τριχα μονοκερου, συμπαγες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
| Παιδικά φλερτ | |
|