| Ραβασάκια | |
|
+15Albus P.W.B. Dumbledore Albus Dumbledore happy poster Electra Black Beedle The Bard Scabior The Snatcher nickpap Remus Lupin LiLyBlack Βασουλα Μαγισσουλα Elf in the forest Vicky_Diggory Eλαφοκερατος stacy_weasley Salazar Slytherin 19 απαντήσεις |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Salazar Slytherin Honored Wizard
Posts : 899 Join Date : 24/06/2010 Age : 30 Place : Dungeons...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: Kέδρος με πυρήνα από τρίχες Λυκανθρώπου,33 εκ.Άκαμπτο,ιδανικό για Κατάρες,μαύρο με ασημένια λαβή Aγαπημένος Καθηγητής: Σέβερους Σνέιπ
| Θέμα: Ραβασάκια Σαβ Ιουλ 17, 2010 7:10 am | |
| Στελνατε και εσεις σε κοριτσια/αγορια ρομαντικα γραμματα ?? | |
|
| |
stacy_weasley Εκτοετής
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Phoenix Feather Redwood 8 3/4 Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Σαβ Ιουλ 17, 2010 10:41 am | |
| ειχα στειλει μια φορα αλλα επειδη ημουν λιιιιγο πειραχτειρι νομισε ο παραληπτης οτι τον δουλευω και τσακωθηκαμε αλλα ειμαι ντροπαλη και δεν κανω τετοια(ραβασακια) συνηθως χεχε | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Δευ Ιουλ 19, 2010 3:13 am | |
| Egw estelana pitsirikas.. 3eretai dhmotiko k etc. An thymamai kala lambana ki olas!! Alla hmoun hremo paidi tote. Estelna sto ais8hma kai ekeinh apantouse! Fash mesa sthn ta3h me to daskalo na leei ma8ima kai na fwnazei!! x0ax! EYTYXISMENA XRONIAAA! | |
|
| |
Vicky_Diggory Εβδομοετής
Posts : 3313 Join Date : 09/08/2010 Age : 28 Place : Gryffindor Common Room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Μαόνι 24εκ. με ένα φτερό φοίνικα. Εύκαμπτο ιδανικό για κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Σαβ Αυγ 14, 2010 4:07 am | |
| Δεν έστελνα και δεν νομίζω να στείλω και ποτέ. Δεν είναι αυτά για μένα | |
|
| |
???????? Επισκέπτης
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Πεμ Αυγ 19, 2010 5:05 am | |
| |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Πεμ Αυγ 19, 2010 6:07 am | |
| εγω δεν εχω στιλει μονο μου εχουν στιλει! και να φανταστείτε εγραφαν κατι βλακειες μα κατι βλακειες! | |
|
| |
Βασουλα Μαγισσουλα Honored Wizard
Posts : 1078 Join Date : 27/08/2010 Age : 38 Place : θεσσαλονικη
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κουφοξυλιά,με πυρήνα από φτερό Ιρλανδικού Φοίνικα 32 εκατοστά,Εύκαμπτο,Ιδανικό για προστατευτικά ξόρκια,αλλά και για Κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Σαβ Οκτ 09, 2010 9:21 am | |
| ναι αμε.στην δευτερα γυμνασιου και ολοι την υπολοιπη μερα κρυβομουν στις τουαλετες!!!1 | |
|
| |
Eλαφοκερατος Τριτοετής
Posts : 107 Join Date : 24/06/2010 Place : Οποιος ξερει ας μου πει!!
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Οκτ 10, 2010 7:12 am | |
| | |
|
| |
LiLyBlack Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 549 Join Date : 18/09/2010 Age : 30 Place : Hogwarts :)
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ραβδί: Κοκκινόξυλο με πηρύνα απο θραυσματα δοντιού Βασιλίσκου, 34 εκατοστά.Άκαμπτο.Ιδανικό για Καταρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Οκτ 10, 2010 9:28 am | |
| ναι... αλλα ημουν πιο μικρη!!! και ημουν τσιμπημενη με το αγορι και ευτυχως κ εκεινος με μενα!!! | |
|
| |
Elf in the forest Εβδομοετής
Posts : 1025 Join Date : 18/08/2010 Age : 27 Place : παντου
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Χάφλπαφ Ραβδί: λευκα 30 εκ. με πυρινα τριχας μονοκερου Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Τρι Νοε 02, 2010 9:01 am | |
| | |
|
| |
Remus Lupin Επιμελητής Σλίθεριν
Posts : 4721 Join Date : 04/11/2010 Place : Drakonya Krov's common room
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Σαβ Νοε 06, 2010 10:01 am | |
| ναι... αν ζούσαμε το 1950... αλλά παρόλα αυτά έχουν πολύ πλάκα..! | |
|
| |
nickpap Εκπαιδευτής Δράκων
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: συκιάς με μια τρίχα από μονόκερο 22 εκ. ευλύγιστο κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| |
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Ιαν 23, 2011 12:09 pm | |
| ειναι καλα..αλλα αν πεσει σε λαθος χερια.. | |
|
| |
Beedle The Bard Εκπαιδευτής Δράκων
Posts : 3355 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Salonika
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Μπαμπού Μαυριτανίας, 25 εκ, Πυρηνας απο λεπια Γοργονανθρώπου και τρίχα Ζοφού, εύκαμπτο, ιδανικό για καθημερινα ξόρκια και καταρες. Made by Remus Lupin·Olivander's Shop Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Δευ Ιαν 24, 2011 2:06 pm | |
| Εχω στειλει ανονυμα ραβασακια | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Τρι Ιαν 25, 2011 10:19 am | |
| Δεν έχω στείλει και δε νομίζω να στείλω και ποτέ! | |
|
| |
happy poster Παρασκευαστής Φίλτρων
Posts : 399 Join Date : 21/01/2011 Place : δραμα η χιονοματωμενη αλλα μενω πατρα
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: εβενινο,42 εκ,ακαμπτο,καταλληλο για ασυγχωρητες καταρες με λαβη απο ατοφιο ελεφαντοδοντο,πυρηνα απο χορδη καρδιας θεστραλ και ενα θηκαρι που μοιαζει με μπαστουνι 1,35μ απο παλλισανδρο ζουγκλας αμαζονιου,καδρο και μαονι με διακοσμητικα διαμαντια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Τετ Ιαν 26, 2011 5:37 am | |
| | |
|
| |
Scabior The Snatcher Εβδομοετής
Posts : 1171 Join Date : 12/01/2011 Age : 29 Place : Godrics Hollow
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: ξύλο από μαόνι, 33 εκ., με πυρήνα από κέρατο Κινέζικου Φλογοβόλου Δράκου, ιδανικό για κατάρες και ξόρκια των τεσσάρων στοιχείων της φύσης... Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Τετ Ιαν 26, 2011 12:05 pm | |
| | |
|
| |
Albus Dumbledore Χρυσούχος
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Elder Wand,15 inches,Thestral tail hair Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Σαβ Ιαν 29, 2011 11:33 am | |
| Εγώ έχω στείλει στην 4η Δημοτικού.Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περίμενα.Τουλάχιστον παραμείναμε φίλοι... | |
|
| |
Albus P.W.B. Dumbledore Ραβδοποιός
Posts : 867 Join Date : 26/02/2011 Age : 26 Place : ✯ PotterLand ✯
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Μαρ 06, 2011 8:09 am | |
| τωρα σκεφτομαι να στειλω ενα την πρωταπριλια.μονο που θα ειναι αληθινο... | |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Σλίθεριν Ραβδί: 32 εκ., ξύλο από μαόνι με πυρήνα από τρίχα ουράς του κένταυρου Φιρέντσε, πολύ καλό για προστατευτικά ξόρκια Aγαπημένος Καθηγητής: Ρέμους Λούπιν
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Μαρ 06, 2011 8:11 am | |
| ^Αν θες να είναι αληθινό, μην το στείλεις πρωταπριλιάτικα... Δεν θα πιάσει, έχω δοκιμάσει κάτι παρόμοιο...
Γενικά ραβασάκι δεν έστειλα ποτέ μου.. δεν μου άρεσε η ιδέα...
| |
|
| |
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Γκρίφιντορ Ραβδί: Ξύλο έβενου, 24 εκατοστά, με πυρήνα από νύχι Ιππόγρυπα. Aγαπημένος Καθηγητής: Φίλιους Φλίτγουικ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Μαρ 06, 2011 11:39 am | |
| εγω μια φορα ειχα στελει και τα αποτελεσματα δεν ηταν αυτα που περιμενα.
λες να μην το στειλω πρωταπριλιατικα,ε;οκ... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Μαρ 06, 2011 11:41 am | |
| Αν στείλεις ραβασάκι πρωταπριλιάτικα, θα νομίζει ότι της κάνεις πλάκα και θα πληγωθεί... Και μέχρι να ξεπληγωθεί και να καταλάβει πως ήταν αληθινό θα έχει ξενερώσει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Μαρ 06, 2011 12:38 pm | |
| κι αν της το πω οτι δεν εκανα πλακα.κι οτι το εννοω;την ιδια μερα... | |
|
| |
Electra Black Ραβδοποιός
Posts : 6209 Join Date : 04/11/2010 Age : 28 Place : Where the streets have no name...
Ταυτότητα Μάγου Κοιτώνας: Ράβενκλοου Ραβδί: Κλωνάρι ιτιάς που δέρνει με πυρήνα από οστό Θέστραλ, 24 εκατοστά κατάλληλο για επιθετικά ξόρκια μεγάλης ισχύος και κατάρες. Aγαπημένος Καθηγητής: Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ
| Θέμα: Απ: Ραβασάκια Κυρ Μαρ 06, 2011 12:42 pm | |
| Όλοι ό,τι και να πούμε τη συγκεκριμένη μέρα λέμε ότι το εννοούμε..λέμε κάτι και μας λέει ο άλλος Πρωταπριλιά και του λέμε όχι αλήθεια...μην το κάνεις Πρωταπριλιά, δε θα πιάσει... | |
|
| |
| |
| |
| Ραβασάκια | |
|